reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej hej !!!!

a ja dzis zlatana jak rex, w tym upale prawie dwie godziny latałam po riunach zamku i robiłąm zdjęcia na szczęście fajna para to jakoś szło :-) ale słońce mnie wykończyło !!!!

A moja Liwcia dzis przytula sie do brzucha i słucha uszkiem po czym z powagą mówi " mamusi dzidziuś mi powiedział że juz chce wyjść Ty go musisz juz wyciągnąć " :-D no ale jej wytłumaczyłam że byłoby nie dobrze jakby juz wyszedł i przejęta słuchała a potem klepie po brzuchu i mówi " to siedź tam " :-D

Dzien dobry ciezarowki:-)
Widze ze humory dopisuja, a to najwazniejsze!
Zapominajka, ja do wyprawki nie ma jeszcze NIC!!! Kompletnie. :baffled:W zwiazku z tym, bede miala pytanko na "zakupach"

hehehhe ja tez nic jeszcze !!! oprócz 2 szt body :rofl2: no ale ja juz tak mam ze wszystko na koniec zawsze sobie zostawiam !

Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca :szok:.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)

witaj i gratulki !!!!

Witam grudnióweczki :)

Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzucha:tak:A do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć. :-D I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej :-D

I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)

a ja tam nie spiesze sie do rozdwojenia, podoba mi sie ten stan :tak: A co go golarki to nie mam pojęcia o elektrycznych bo zawsze maszynka a nogi depilatorem, te elektryczne to są jakies dla kobiet czy jak :-D:confused: bom zielona :sorry2:

Jestem juz po konsultacji z ginem w sprawie mojej wysypki i okazuje się że najprawdopodobniej mam uczulenie na jakąś witaminę.....muszę koniecznie wszystko odstawić...Feminatal,leki,maści,balsamy,kremy...kompletnie wszystko ponieważ takich wysypek nie powinno się natłuszczać....jeśli po 10 dniach nie zejdzie to zrobić badania na bilirubinę i fostafazę alkaiczną(cokolwiek to jest:) )...i zobaczymy co dalej...do tej pory zadrapię się na śmierć...:-(

oj współczuję !!!! ale faktycznie moze te witaminki to dobry trop !!!

Cześć dziewczęta. Ja dziś po pracy padłam i dopiero teraz wstałam:) Chyba zdecyduję sie po następnej wizycie na L4 już do końca, choć przyjdzie mi to z trudem bo jestem raczej pracoholikiem:(

ja tez tak sobie mówie ale wiem ze i tak bede latać albo w domu conieco robić :baffled:

Napisalam o usuniecie tyych 2 watków co juz kiedys mówilam (plamiace mamy i sprzedam wózek) i mam pytanie. Co powiecie na zamkniecie watku ze zdjeciami zebysmy tylko my mialy dostep?

no dobry pomysł !! my na sierpniu tez mamy tak i super !!! juz kiedys tez chciałąm to zaproponowac dlatego jestem za !!

Justynko ja tą golarkę mam w zestawie do depilatora. Taka metalowa siateczka a pod spodem ostrza chyba (nie wiem bo jej nie rozkładałam :-)) nie jest tak dokładna jak maszynka do golenia no ale w najbliższych miesiącach sesji do Playboya i tak nie będę mieć:-D

No to ja się biję w pierś :))))) Narobiłam zamieszania, ale w ciąży to chyba wolno co ;)? Faktycznie norma jest do 120 a w ciąży do 140. Dopiero sprawdziłam wynik, czyli pamięć moja jest baaaaardzo zawodna... Ale mi się coś poprzestawiało :)))) Przepraszam :)

Ostatnia edycja:
justynko ja tą golarkę mam w zestawie do depilatora. Taka metalowa siateczka a pod spodem ostrza chyba (nie wiem bo jej nie rozkładałam :-)) nie jest tak dokładna jak maszynka do golenia no ale w najbliższych miesiącach sesji do playboya i tak nie będę mieć:-d

:-d :-d :-d

Ostatnia edycja:
Myszqa ja też mam ta nakładkę do depilatora rzeczywiście niezbyt dokładna ale nie będę się tym teraz przejmować:-D

A mój mąż zaraz będzie czytał Małej bajeczki pierwszy raz;-) A potem może mamusi coś poczyta :-D Jakoś tak mam ochotę na jakąś bajeczkę.

Życzę Wam Miłej Nocki Kruszynki:-)

P.S
Cyprysiowa jestem ZA:-)

reklama
Mój mężuś siedzi w saunie i się ze mnie śmieje. Myślałam, że nie słyszał jak zaczęłam mówić do synka żeby mnie tak mocno nie kopał. A mój mądry mąż zaczął odpowiadać takim cienkim głosikiem "dobrze mamusiu nie będę":-)

Do góry