Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
oo jakie szybkie odpowiedzi ;-) Czekam na jescze 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry ciezarowki:-)
Widze ze humory dopisuja, a to najwazniejsze!
Zapominajka, ja do wyprawki nie ma jeszcze NIC!!! Kompletnie.W zwiazku z tym, bede miala pytanko na "zakupach"
Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)
Witam grudnióweczki
Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzuchaA do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć.I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej
I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)
Jestem juz po konsultacji z ginem w sprawie mojej wysypki i okazuje się że najprawdopodobniej mam uczulenie na jakąś witaminę.....muszę koniecznie wszystko odstawić...Feminatal,leki,maści,balsamy,kremy...kompletnie wszystko ponieważ takich wysypek nie powinno się natłuszczać....jeśli po 10 dniach nie zejdzie to zrobić badania na bilirubinę i fostafazę alkaiczną(cokolwiek to jest)...i zobaczymy co dalej...do tej pory zadrapię się na śmierć...:-(
Cześć dziewczęta. Ja dziś po pracy padłam i dopiero teraz wstałamChyba zdecyduję sie po następnej wizycie na L4 już do końca, choć przyjdzie mi to z trudem bo jestem raczej pracoholikiem
![]()
Napisalam o usuniecie tyych 2 watków co juz kiedys mówilam (plamiace mamy i sprzedam wózek) i mam pytanie. Co powiecie na zamkniecie watku ze zdjeciami zebysmy tylko my mialy dostep?
justynko ja tą golarkę mam w zestawie do depilatora. Taka metalowa siateczka a pod spodem ostrza chyba (nie wiem bo jej nie rozkładałam :-)) nie jest tak dokładna jak maszynka do golenia no ale w najbliższych miesiącach sesji do playboya i tak nie będę mieć:-d