reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witamy sie poniedziałkowo:-)
my już od 6 na nogach i oczywiscie czeste pobudki w nocy:no::eek:wykończe sie kiedys:zawstydzona/y:

u mnie walentynek nie było żadnych i nawet w przyszły weekend sobie nie odbijemy w umie bo mam zjazd i egzaminy:-:)-:)confused2:
no ale przynajmniej w nocy będzie mi przyjemniej i milej,i fajniej,i przyjemniej i milej i w ogóle lepiejjjjjjj;-)

wstawac śpiochy bo idę po kawę:-)

reklama
pokięłbasiły misię cytaty:eek:

Edee to było do Ciebie....

Madzienka u nas wciąż sypie:szok:a poza biała kołderką mojego auta w ogóle nie widać:eek::eek:

a nie mówiłąm Wam....pamietacie jak w sobote sasiad zasypał mi moją Renatke :confused2:poszłam na skarge i wczoraj o 5.30 rano odsypał cały śnig spod kół:-Dbałwan myślał,że nie śpimy ale nie pomyślał,że Alex mleko może ciągnąć:-D

Agatkas ło matkooooo tzn Zuuziu kochana !! Filipek jest wniebowzięty przez ta walentynkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p cały czerwony jak burak chodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-pze wstydu też że w tak ważnym dniu zapomniał o swojej Zuzieńce:sorry: ale juz naprawia swój błąd i przesyła jej 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Załączniki

• buziak.jpeg
    buziak.jpeg
    4,2 KB · Wyświetleń: 47
ja pije kawke Pyciolku, ledwo żyję, załąpałam jakies przeziębienie :-(
Fifi oszalał na punkcie piosenki barbie girl -aqua , jak tylko ta piosenka leci na Rock your baby to jest zahipnotyzowany:szok::eek: to samo piosenka z tą owcą :confused2:

reklama
Do góry