reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-):-):-)

Załączniki

• fifi.jpg
    fifi.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hej
Mati przeżył z babcią :-)
Mnie mąż zabrał na walentynkowe zakupy , ale nic sobie nie kupiłam :-(, nic mi sie nie podobało :-(
Mati znowu obkupiony, mąż tez tylko ja biedna !

Kana , agatkas świetne zdjęcia.

A mamusia gdzie się podziewa ?

Dziewczynki to nasz szczeniaczek:) Nad imieniem się jeszcze zastanawiamy....tata chce Bazyl, mama chce Raban, a i jeszcze są takie propozycje: Jazz Demolka; Milion, Tosiek; Bemol;Budyń, Kisiel, Ciacho.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D same super propozycje:):-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• bezimienny.jpg
    bezimienny.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 32
hej

Agatkas piesek cudo, tez takiego chce:-D:-D:-D

u nas Walentynki super, mimo tego ze nie moglismy nigdzie wyskoczyc, obiadek z winkiem przy swiecach, a na deser..... same wiecie , dobrze ze corcia zasnela:-D:-D:-D

Agatkas psiak słodycz w czysej postaci. Jednego Budynia tej razy znam:-D. Bazyl mi się z kotem kojarzy, Demolka dla suczki.
Ale ogólnie wszystkie imiona fajne:tak:

Mamusia ty pędzisz normalnie. Suwaczek sobie na vitalii zrób, żebym mogła cię gonić.

Agatkas psiak słodycz w czysej postaci. Jednego Budynia tej razy znam:-D. Bazyl mi się z kotem kojarzy, Demolka dla suczki.
Ale ogólnie wszystkie imiona fajne:tak:

Mamusia ty pędzisz normalnie. Suwaczek sobie na vitalii zrób, żebym mogła cię gonić.
oj kochana mi do ciebe jeszcze baaaaaaaaaadzo daleko

reklama
Do góry