reklama
Agacia82
Mami :)
Hej
Mati przeżył z babcią :-)
Mnie mąż zabrał na walentynkowe zakupy , ale nic sobie nie kupiłam :-(, nic mi sie nie podobało :-(
Mati znowu obkupiony, mąż tez tylko ja biedna !
Kana , agatkas świetne zdjęcia.
A mamusia gdzie się podziewa ?
Mati przeżył z babcią :-)
Mnie mąż zabrał na walentynkowe zakupy , ale nic sobie nie kupiłam :-(, nic mi sie nie podobało :-(
Mati znowu obkupiony, mąż tez tylko ja biedna !
Kana , agatkas świetne zdjęcia.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
renia200
mama Victorki :)
hej
Agatkas piesek cudo, tez takiego chce
u nas Walentynki super, mimo tego ze nie moglismy nigdzie wyskoczyc, obiadek z winkiem przy swiecach, a na deser..... same wiecie , dobrze ze corcia zasnela
Agatkas piesek cudo, tez takiego chce
u nas Walentynki super, mimo tego ze nie moglismy nigdzie wyskoczyc, obiadek z winkiem przy swiecach, a na deser..... same wiecie , dobrze ze corcia zasnela
mamusia2008
mamusia Karolinki
na zdrowiu i uroda ;-);-);-)Hej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agatkas psiak słodycz w czysej postaci. Jednego Budynia tej razy znam. Bazyl mi się z kotem kojarzy, Demolka dla suczki.
Ale ogólnie wszystkie imiona fajne
Mamusia ty pędzisz normalnie. Suwaczek sobie na vitalii zrób, żebym mogła cię gonić.
Mamusia ty pędzisz normalnie. Suwaczek sobie na vitalii zrób, żebym mogła cię gonić.
mamusia2008
mamusia Karolinki
oj kochana mi do ciebe jeszcze baaaaaaaaaadzo dalekoAgatkas psiak słodycz w czysej postaci. Jednego Budynia tej razy znam. Bazyl mi się z kotem kojarzy, Demolka dla suczki.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
A ja się właśnie zmieściłam w spodnie w które się nie mieściłam przed ciażą i nie wiem jak to możliwe skoro wtedy ważyłam dużo mniej
reklama