Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Marzycielka się za żegnała jakiś czas temu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bidulka:*:* ściskam mocko mocko:* moja mamusia była tylko miesiąc,a ja tez jakoś ciężko przeżywałam wyjazd....więc domyślam się tylko co Ty musisz czuć.....a swoją droga to VICTORKA JEST PRZESŁODKA:* napatrzeć się nie mogęKanus pierwszy tydzien byl tragedia, teraz jest lepiej, juz sie przyzwyczailam ze musze znowu nam gotowac obiadki wieczorami na drugi dzien:-(
ja wiedziałam,bo byłam średnio mocno przymuszona przez mężowego do oglądania skoków....ale przeżyłam....a on....hmmmm cieszył się jak dziecko.....nawet nie wiedziałam
super mamy medal
no ja tylko 37-38,a Mis tez nie za duży numer bo 42-43....więc w sumie ma miec malutkie po kimNo ale ja też noszę 39-40
oj dzielny dzielny......;-) Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniejDzielny dziadek.....
Kanuś pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedazeale to chyba kolo lipca dopiero
Yoka u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę)zgoda???
Myszqo kalosze super....ja też poluje na coś podobnego...tylko w takie fikusne mazaje.....no i gratuluje udanych zakupówJasiek teraz ma nogę 21-22 ale ja przy wzroście 160 mam 38-39 a mężowy to 48
I Jasiula też będzie miał taaaaakie nogasy wielkie :-)
Ja byłam ostatnio na wyprzedażach Sobie kupiłam sweterek w H&M za 20zł i w Zarze bluzeczkę za 19,90. A młodszej córce mojego M. płaszczyk za 60zł i sweter za 30zł. A i Jasiowi spodenki z tygryskiem w H&M za 20zł.
Normalnie szał zakupów
AAAAaa i kupiłam sobie kaloszki - już drugi rok się czaiłam i wreszcie się zdecydowalam Super kaloszki Tretorn Stad Kvist -HIT,roz.39 (918478702) - Aukcje internetowe Allegro
Kokusiu faktycznie "CHWILO TRWAJ" zazdroszczę....;-)Witamy niedzielnie
My wczoraj z mężowym poza domem. Byliśmy na zakupkach (coprawda moło romantycznych bo płytki do kuchni kupowaliśmy) ale w między czasie na obiadku a potem kawie i lodachDzisiaj walentynek ciąg dalszy i mężowy robi obiadek a na kolację będzie sporządzał pizzęChwilo trwaj:-)
Ja tam uwielbiam podrzucac dziewczynki babci i zawsze robi wszystko tak jak jej każę
Kana nie płakaj my rozkosze musimy odłożyc na przyszły tydzień bo narazie walentynkowo w majtkach
Oj ja też już chcę końca tej zimy. U moich rodziców się dzisiaj dach na oborze zawalił od tego śniegu Szczęście że brat wczoraj z domu zwalił bo nie chcę myślec co mogło się stac:-szok:
oj Madziu bylo super;-) poszlismy po 2 spac a o 6 wyjatkowo jak nigdy Fifi sie przebudził i koniec spania ale A. zabrał go do salonu a ja do 9 pogniłam w łóżkuhej hej chwal sie jak wczoraj bylo????
jest kacus???:-):-):-)
Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej
Madziu widziałam ta spudnisie..podobała mi się jak nic...ale wiem,ze Mari nie przepada za spodniczkami no i cena masakryczna...Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialumy wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zlpoczekam na wyprzedaże
Zazdroszczę zniżek.....
No jakos po ciąży takie pustaki mi się zrobiły że mi ze stanika czasem wypływają