reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus pierwszy tydzien byl tragedia, teraz jest lepiej, juz sie przyzwyczailam ze musze znowu nam gotowac obiadki wieczorami na drugi dzien:-(
bidulka:*:* ściskam mocko mocko:* moja mamusia była tylko miesiąc,a ja tez jakoś ciężko przeżywałam wyjazd....więc domyślam się tylko co Ty musisz czuć.....a swoją droga to VICTORKA JEST PRZESŁODKA:* napatrzeć się nie mogę:tak::tak::tak:
nawet nie wiedziałam
super mamy medal
ja wiedziałam,bo byłam średnio mocno przymuszona przez mężowego do oglądania skoków....ale przeżyłam....a on....hmmmm cieszył się jak dziecko.....:sorry::-p:laugh2:
No ale ja też noszę 39-40 :-D
no ja tylko 37-38,a Mis tez nie za duży numer bo 42-43....więc w sumie ma miec malutkie po kim:p
Dzielny dziadek.....

Kanuś
pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc:tak::tak::tak:
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedaze:-D:-D:-D:-Dale to chyba kolo lipca dopiero:eek::eek::eek:

Yoka
u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę:-D:-D:-D)zgoda???
oj dzielny dzielny......:-D;-) Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej:)
Jasiek teraz ma nogę 21-22 ale ja przy wzroście 160 mam 38-39 a mężowy to 48 :-D

I Jasiula też będzie miał taaaaakie nogasy wielkie :-)

Ja byłam ostatnio na wyprzedażach :-D Sobie kupiłam sweterek w H&M za 20zł i w Zarze bluzeczkę za 19,90. A młodszej córce mojego M. płaszczyk za 60zł i sweter za 30zł. A i Jasiowi spodenki z tygryskiem w H&M za 20zł.
Normalnie szał zakupów :-p

AAAAaa i kupiłam sobie kaloszki - już drugi rok się czaiłam i wreszcie się zdecydowalam Super kaloszki Tretorn Stad Kvist -HIT,roz.39 (918478702) - Aukcje internetowe Allegro
Myszqo kalosze super....ja też poluje na coś podobnego...tylko w takie fikusne mazaje.....no i gratuluje udanych zakupów:tak::tak:
Witamy niedzielnie:tak:
My wczoraj z mężowym poza domem. Byliśmy na zakupkach (coprawda moło romantycznych bo płytki do kuchni kupowaliśmy) ale w między czasie na obiadku a potem kawie i lodach:tak:Dzisiaj walentynek ciąg dalszy i mężowy robi obiadek a na kolację będzie sporządzał pizzę:-pChwilo trwaj:-)

Ja tam uwielbiam podrzucac dziewczynki babci i zawsze robi wszystko tak jak jej każę:tak:

Kana nie płakaj my rozkosze musimy odłożyc na przyszły tydzień bo narazie walentynkowo w majtkach:rofl2::-D

Oj ja też już chcę końca tej zimy. U moich rodziców się dzisiaj dach na oborze zawalił od tego śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szczęście że brat wczoraj z domu zwalił bo nie chcę myślec co mogło się stac:no::no::no::-:)szok:
Kokusiu faktycznie "CHWILO TRWAJ" zazdroszczę....;-)
Ja tez staram się czasem własnie podrzucac mała do babci,albo mojemu tacie...niech sie przyzywaczajają :tak::tak::tak:
No mój jak tak bedzie adorował ten fotel i kanapę to tez walentynkowo majteczkowo nam się zrobi:p hahaha

Witam w końcu i ja:*

HappyValentineDayBalloons_molly.gif

Mariczka moja spi...tatus oczywiście też....a ja podczytuje:tak::tak::tak: jesteśmy już po małym spacerku w bucikach.....mała była szczęśliwa jak nic:)

uciekam czytać dalej:)

huhuha huhuha przyszła zima zła :-D, a może nie taka zła.
Zasypało nas na całego, jest z 30 cm świeżego śniegu, a w ogrodzie :-Dponad kolana, aja mam frajdę bo starsznie lubię odsnieżać, więc z mężem odśnieżyliśmy rodzicom całe podwórko i drogę wjazdową, a resztą drogi zajął się tata z sąsiadem, inaczej nie moglibyśmy wyjechać bo dom jest położony troszkę dalej od drogi głównej. Za chwilkę wracamy, ale jeszcze dzisiaj po drodze imieniny u cioci więc w domu będziemy wieczorem. I znów będę sama całymi dniami w domu, a tak tu było fajnie, dziadkowie, pradziadkowie :tak:.
Miłych walentynek, a przede wszystkim romantycznych.

hej hej chwal sie jak wczoraj bylo????:-p:-p:-p:-p

jest kacus???:-):-):-)
oj Madziu bylo super;-) poszlismy po 2 spac a o 6 wyjatkowo jak nigdy Fifi sie przebudził i koniec spania ale A. zabrał go do salonu a ja do 9 pogniłam w łóżku:zawstydzona/y:

Myszko butki super! ja mam kalosze takie w mazaje jakby kwiaty wzory i nie sa z gumy tylko z takiego grubego płutna czy czegoś podobnego bardzo wygodne i fajne na takie luźne wyjście;-)

co do stopy to Fifi ma 20-21 , ja 37-38 a mężuś to 46 więc nie wiem pod kogo fifa podpasować:eek:

Kanus zazdroszczę zakupów :tak:

Kurcze Madziu no powiem C ,ze ogólnie nie mają tam najtańszych ciuszków...my kupujemy tam ze względu na zniżki od Kamila z pracy....butki to fak trafiliśmy jak nic....porobię zdjąteczka i wrzucę póxniej:)

Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialu:sorry::sorry::sorry::sorry:my wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl:szok::szok::szok::szok:poczekam na wyprzedaże:-D:-D:-D

Zazdroszczę zniżek.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku su[er ze imprezka udana i jeszcze tatuś litościwy dał mamie odpocząć...

My wlasnie wrocilismy z obiadku, poza tym że na drogach masakra, nie ma gdzie zaparkowac bo wszedzie snieg bylo super...zjedlismy super obiadek a z Juleczki jestem taaaaka dumna:tak::tak::tak:dała rodzicom zjeśc obiadek, bawila sie w kaciku dla maluchów z innymi dziecmi i pania opiekunką:happy::happy::happy:poznij pokaze kilka foteczek....

Kanus to prawda ceny normalne maja kosmczne jesli chodzi o dzieciece ciuszki, taki malutki kawaleczek materialu:sorry::sorry::sorry::sorry:my wpadl w oko taka spodniczka bombka ale 45zl:szok::szok::szok::szok:poczekam na wyprzedaże:-D:-D:-D

Zazdroszczę zniżek.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziu widziałam ta spudnisie..podobała mi się jak nic...ale wiem,ze Mari nie przepada za spodniczkami no i cena masakryczna...:sorry:

No bez tych zniżek wcale bym tam nie kupowała bez mega przecen...

Madziu w odpowiednim wątku zamieszczę ciuszki......niektóre porwała Mari....i powiem szczerze,ze zdjęcia nie oddają ich w rzeczywistości....:zawstydzona/y:

goscie sie juz zmyli:-)alex juz spinka,gary w zmywarce,podlogi pomyte a ja wcianm kanapeczki:szok::-D

ale od jutra chyba zaczne dukana:zawstydzona/y:dziewczyny na tej diecie napiszcie mi na zdrowiu wasze efekty i opinie na temat tej diety;-)

Kochane musimy sie Wam pochwalić co Mariczka dostała od swojego narzeczonego :tak::tak::tak::tak:
Duniu i Krystianku najsłodszy jeszcze raz dziękujemy:*

Załączniki

• walentynka.jpg
    walentynka.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witam się niedzielnie.
Przeżyliśmy wczoraj kinder party Jaśka. Wszystko super się udało, ale wieczorem padłam jak nieżywa. 6 czterolatków, 2 roczniaków i 8 dorosłych... Uffff:-D;-)
Ale Jasiek przeszczęśliwy, a to najważniejsze :tak: Hanka zresztą też była wniebowzięta i próbowała nadążyć we wszystkim za starszakami :-D

kana - piękna Walentynka :tak:

No jakos po ciąży takie pustaki mi się zrobiły że mi ze stanika czasem wypływają :-D:-D:-D

No ja też mam jakieś takie wrażenie i wcale mi się to nie podoba :no::confused2:

Do góry