no właśnie przyczaił jakiś polski film na "kino polska" więc chyba jakaś konkurencja mi się wkradła do wyrkaidz,nie karz mu czekac
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
a jaki ma rozmiar stopy?co by porownacno właśnie przyczaił jakiś polski film na "kino polska" więc chyba jakaś konkurencja mi się wkradła do wyrka
eeee nie będę chłopa zmuszać....:-) ale się zdziwi bo jutro powinnam dostać @ będzie żałowała jaki ma rozmiar stopy?co by porownac
pyciolek87
jego strataeeee nie będę chłopa zmuszać....:-) ale się zdziwi bo jutro powinnam dostać @ będzie żałował
jutro mam zlot rodzinny i dzis zrobiłam rafaello
a na obiad nie wiem co złobić dla tych darmozjadów
ale mi smaka narobiłaś tym rafaello :-) podziwiam Was kobitki,że tak pieczecie bo ja jakos nie piekę bo nie umiem.....a właściwie zraziłam sie raz jak schrzaniłam ciasto i od tej pory boje się próbować a co do obiadku to nie wiem jakie gusta ma rodzinka więc chyba nie pomogę;-)jego strata
jutro mam zlot rodzinny i dzis zrobiłam rafaello
a na obiad nie wiem co złobić dla tych darmozjadów
pyciolek87
to chyba nie o gusta im chodzi tylko o to co by w domu nie gotowac tylko na gotowca przyjechacale mi smaka narobiłaś tym rafaello :-) podziwiam Was kobitki,że tak pieczecie bo ja jakos nie piekę bo nie umiem.....a właściwie zraziłam sie raz jak schrzaniłam ciasto i od tej pory boje się próbować a co do obiadku to nie wiem jakie gusta ma rodzinka więc chyba nie pomogę;-)
a rafaello sie nie piecze;-)tylko sie robi....;-)masz przepis na kulinarnym
oooo no to jutro zerknę czy podołam tej słokiej przyjemnościto chyba nie o gusta im chodzi tylko o to co by w domu nie gotowac tylko na gotowca przyjechac
a rafaello sie nie piecze;-)tylko sie robi....;-)masz przepis na kulinarnym
a teraz uciekam juz w nadziei,że jednak uda mi się cosik zdziałać tam gdzie trzeba
Ja nie wiem co robił mój tata,ale pokazałam mu jak się z Mari "obchodzić" ....tak czy siak usypiał ją, po paru podejściach się udało, zabawiał, zjedli razem drugie śniadanko i szaleli ile sił.....jak przyjechaliśmy mała roześmiana, więc musiało być dobrze
My już po zakupach, obkupiliśmy troszkę malutka nasza kochaną.....w bluzeczki, bodziaczki, geterki są piękne w Re-Kids....co jeszcze o buciki zimowo-wiosenne kupiliśmy..więc od jutra Mari biega po dworze :-) ona ma takie małe pytulki ,ze u nas nie mogliśmy nic znaleźć...ma r.18,a kupiliśmy 19 ...i po przecenie kosztowały tylko 34,50 ,a są bombowe
No mamusia dostała nowy portfelik.....a tatus kupił sobie pasek....zaszaleliśmy dla siebie jak nic ale najważniejsze ,ze dla Mari kupiliśmy...
Oki leckam poczytać jeszcze
Dzielny dziadek.....
Kanuś pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedazeale to chyba kolo lipca dopiero
Zazdroszczę Wam takich wypadów...Nas nie stać nawet na kino,ale poprzytulamy się i obejrzymy cosik na dvd ;-)
Yoka u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę)zgoda???
pyciolek87
oooo no to jutro zerknę czy podołam tej słokiej przyjemności
a teraz uciekam juz w nadziei,że jednak uda mi się cosik zdziałać tam gdzie trzeba
powodzenia
Dzielny dziadek.....
Kanuś pochwal się koniecznie zakupami, jakie buciki kupiliscie Mari...chce zobaczyc
Ja bylam dzisiaj w re-kids i spodobalo mi sie kilka rzeczy ale jakies ceny wysokie poczekam na wyprzedazeale to chyba kolo lipca dopiero
Yoka u nas tez z kasa niewesoło, wydakow coraz wiecej a pensja bez zmiany...ale obiecuje ze jak wkoncu zawitam do trojmiasta to gdzies sobie pojdziemy w czworke(szostkę)zgoda???
no z tego Madziu co piszesz to z kasa problemikow nie macie
ja chcialam cos Alexowi kupic wczoraja ale stwierdzilam ze to bez sensu.przeciez nawiozlam mu tego tyle z irl ze chyba nie zdarzy wychodzic
reklama
pyciolek87
pomyłam podłogi...uffff cały dzien nie mialam jak przez to moje cudne dziecie