reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Manfred - Maniek tak jak w Epoce Lodowcowej :-)
Jasia ulubione słowo to : nie - akcetnowane na wieeele sposobów. Pokazuje w ksiązeczkach kotka, krówkę i pieska. Umie pokazać oczki, uszki, buzia,nosek, nóżki.
Jak widzi jakiegoś ptaszka to robi piiiiiiiiii. Jak mówie do niego-kocham - Jaś odpowiada koka :-)
Na jedzenie robi am am czasami coś co chyba ma być "mniam" ale wychodzi mniii.
Jak chce pić to mówi coś co brzmi bardziej jak "cycek" a nie "picie". Mam straszny ubaw czasem przy ludziach jak Jaś mówi "cycek"
I wogóle jest kumaty jak małpka wszystko powtarza.
A moja siostrzenica daje swoim lalą pić i przykrywa je pieluszkom :-) - babcia moja ją tego nauczyła. I swoje pieluszki zanosi do kosza - tzn. raczkuje z pieluchą do kosza bo jeszcze nie chodzi
A ja sobie chudnę - i brzuszek mi spada i mam power jak nigdy. Normalnie dziś piałam z zachwytu w łazience jak rano waga pokazała - 56,3
Jasia ulubione słowo to : nie - akcetnowane na wieeele sposobów. Pokazuje w ksiązeczkach kotka, krówkę i pieska. Umie pokazać oczki, uszki, buzia,nosek, nóżki.
Jak widzi jakiegoś ptaszka to robi piiiiiiiiii. Jak mówie do niego-kocham - Jaś odpowiada koka :-)
Na jedzenie robi am am czasami coś co chyba ma być "mniam" ale wychodzi mniii.
Jak chce pić to mówi coś co brzmi bardziej jak "cycek" a nie "picie". Mam straszny ubaw czasem przy ludziach jak Jaś mówi "cycek"
I wogóle jest kumaty jak małpka wszystko powtarza.
A moja siostrzenica daje swoim lalą pić i przykrywa je pieluszkom :-) - babcia moja ją tego nauczyła. I swoje pieluszki zanosi do kosza - tzn. raczkuje z pieluchą do kosza bo jeszcze nie chodzi
A ja sobie chudnę - i brzuszek mi spada i mam power jak nigdy. Normalnie dziś piałam z zachwytu w łazience jak rano waga pokazała - 56,3
Agacia82
Mami :)
Wpadłam Wam zyczyc dobrej nocki.
Widzę, że Wasze dzieci juz potrafią mówić niektóre słowa, Mati to tak nie bardzo.
Na kurkę mówi koko, na ptaszka pipi, na kotka miał. Pokazuje gdzie ma brzuszek, nóżkę, rączkę, ucho, nosek, oczko, ząbki, włoski.
Przyniesie kazdą zabawke o jaką poproszę. Pokazuje gdzie ma buciki.
Jak mu spiewam piosenke o krasnoludkach, to robi chop i pokazuje butki, tak jak jest w piosence.
Ogolnie to rozumie bardzo duzo aż mnie czasami zadziwia.
Mówię do niego idziemy zmienic pieluszke to daje mi rączke i prowadzi do sypialni
Nauczył się dmuchac w trąbkę i mam niezły hałas w domu .
Oczywiście powie am, da cześć, zrobi papa, , da piatkę. żółwika , noski eskimoski robi, barum barum trik ( z taką siłą ze mnie aż boli). Aja sobie robi . Psi psi robi na perfum, pronto .
I jak poproszę to da mi buzi i przytuli. Czasami da sam buzi ale jak coś chce
Duzo umie, ale nie mówi tak ładnie jak Wasze dzieciaczki .
Widzę, że Wasze dzieci juz potrafią mówić niektóre słowa, Mati to tak nie bardzo.
Na kurkę mówi koko, na ptaszka pipi, na kotka miał. Pokazuje gdzie ma brzuszek, nóżkę, rączkę, ucho, nosek, oczko, ząbki, włoski.
Jak mu spiewam piosenke o krasnoludkach, to robi chop i pokazuje butki, tak jak jest w piosence.
Mówię do niego idziemy zmienic pieluszke to daje mi rączke i prowadzi do sypialni
Oczywiście powie am, da cześć, zrobi papa, , da piatkę. żółwika , noski eskimoski robi, barum barum trik ( z taką siłą ze mnie aż boli). Aja sobie robi . Psi psi robi na perfum, pronto .
Agacia82
Super - gratulacjeA ja sobie chudnę - i brzuszek mi spada i mam power jak nigdy. Normalnie dziś piałam z zachwytu w łazience jak rano waga pokazała - 56,3
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Mam do Wrocławia ok 170 km... 2h jazdy autem...
Uuuuu to prawie tyle co ja Masakra, myslałam ze to bliżej A powiedz mi macie tam dworzec kolejowy? Bo jak Zuzka zacznie coś łazić i zrobi się cieplej to ja chętnie wpadnę na kawkę pod warunkiem że macie tam jakieś hotele bo nie chce mi sie tylko na chwilę przyjeżdżać taki kawał
Jeśli oczywiście miałabyś ochotę na spotkanie
A w wakacje będę prawdopodobnie w Dąbkach Jak ktoś ma blisko to proszę mi się tu zgłosić
Wpadłam Wam zyczyc dobrej nocki.
Barum barum trik to to samo co baran baran buc ?
Ostatnia edycja:
Agacia82
nie wiemBarum barum trik to to samo co baran baran buc ?
Ale u nas się tak mówi
Agatkas
Mamusia Zuzolka
nie wiem
Ale u nas się tak mówi
Znaczy czółkami się stukacie?
Agacia82
takZnaczy czółkami się stukacie?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Noooo To znaczy że to to samo
reklama
Arlets
w oczekiwaniu na...?
u nas to samoWpadłam Wam zyczyc dobrej nocki.
nie mówi tak ładnie jak Wasze dzieciaczki .
wszsytko pokazuje ale mówić to już gorzej
chyba będzie z tych co późno zacznynają mówić