mamusia2008
mamusia Karolinki
jak to co, bedzie siostrzyczka, a moze nawet dwieano nie ale pomysl sobie co to sie bedzie dzialo jak po 2 tygodniach mąż ci wróci heheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to co, bedzie siostrzyczka, a moze nawet dwieano nie ale pomysl sobie co to sie bedzie dzialo jak po 2 tygodniach mąż ci wróci heheh
sie rozmarzyłam
;-)jak to co, bedzie siostrzyczka, a moze nawet dwie
Madziu ja chwilowo trzymam w szafie w torbach ale tez musze pomyslec co z nimi zrobic , i nie mam pomyslu. Myslalam zeby na alegro wystawic ale troche mi szkodaWitajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....
jak to co, bedzie siostrzyczka, a moze nawet dwie
ja mam w torbach ale na allegro nie wystawiekitram dla rodzenstwa AlexaMadziu ja chwilowo trzymam w szafie w torbach ale tez musze pomyslec co z nimi zrobic , i nie mam pomyslu. Myslalam zeby na alegro wystawic ale troche mi szkoda
Madziu ja chwilowo trzymam w szafie w torbach ale tez musze pomyslec co z nimi zrobic , i nie mam pomyslu. Myslalam zeby na alegro wystawic ale troche mi szkoda
stoja w workach i jak jade do rodzicow to zabieram worki do rodzicowWitajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....
co to to nie,poki co jedno mnie pozadznie wykancza
jak Alex beczy to caly blok jest w gotowosci jak bedzie takich dwoje to całe osiedle postawia na bacznośćPyciolku co to za roznica czy jedno czy dwoje beczypomysl jak Alex urosnie to znowu zaczna sie pieluchy i bezsenne noce....
Twoj zięciunio zasypia sam w łóżeczku ;-)i wieczorem i w południe
hej dziewczynki ale dziś niskie ciśnienie , chodzę jak zombie mimo 9 godzin spania:-( teraz pije takie mega mocne espresso i czuje powoli jak mi organizm powraca do życia :-( fatalna pogoda:-(
witajcie kochane;-)
u nas jakos do przodu!zrezygnowałam z tej dorywczej pracy ponieważ moj D jedzie dzisiaj na 2 tyg do Włocławka na delegacje:-(z jednej strony sie ciesze bo w koncu odpoczniemy od siebie,ale wiem ze jutro juz bede skamlac z tesknoty
i sama bede przez te 2 tygodnie w domuz rozdartym Alexemktory budzi sie co 20 min w nocy i jest wyspany o 4
Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo