reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy poniedziałkowo. U nas znowu pada śnieg. Jakby go mało było:wściekła/y:Chyba zacznę go na allegro sprzedawac jak niektórzy:dry::-D:-D
Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo:tak::tak::tak:
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....:confused::confused::confused::confused:
Ja wynoszę w pudłach na strych.Po Martynie wszystko zostawiałam i potem żałowałam bo nie mogłam sobie poszalec z zakupami:-:)zawstydzona/y:Tearz czasem coś sprzedam ale nie mam do tego cierpliwości i zdecydowanie wolę kupowac. No ale wkońcu muszę się za to zabrac:tak:

My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!

trzymamy kciuki

Oj kusicie z tym allegro, ja tez uwielbiam kupowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale niektorych mi szkoda:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Niestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolku a tam gadasz glupoty moze przy rodzenstwie moj ziecunio uspokoi sie i da spac calej rodzince;-);-);-);-)

Pyciolku co to za roznica czy jedno czy dwoje beczy:-D:-D:-Dpomysl jak Alex urosnie to znowu zaczna sie pieluchy i bezsenne noce....:szok::szok::szok::szok:

jak Alex beczy to caly blok jest w gotowosci jak bedzie takich dwoje to całe osiedle postawia na baczność:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-)

Ja wystawiam na allegro i nie zostawiam dla drugiego bo po pierwsze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, a po drugie sama radość z kupowania znowu!!!!:-D:-D:-D
dobre podejscie:-D

Trzymamy z Filipkiem mocno kciuki za naszą Zuzieńkę!!!!!:tak:

trzymamy kciuki

Oj kusicie z tym allegro, ja tez uwielbiam kupowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale niektorych mi szkoda:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Niestety ja jestem typem chomika i swoich tez mi szkoda wyrzucic mimo ze juz w nich nie chodze:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciolku a tam gadasz glupoty moze przy rodzenstwie moj ziecunio uspokoi sie i da spac calej rodzince;-);-);-);-)

No dobra....Ja też ulubione chomikuje;)

reklama
Witam się ;-)

jestem jakaś zmulona znowu. Nie mogę się dospać ostatnio.

My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!

Trzymamy!!!

Madzienko ja ciuszki powydawałam, a te fajniejsze zostawiłam dla drugiego dziecka. Niewiele tego bo lubię kupować ciuszki.

Do góry