reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To dobrze że nie tylko moje dziecko nie chce być modnisią bez spineczek :-)

Blizniaki, widocznie bardziej Ci służy uganianie się za wszystkimi dzieciaczkami, niż odpoczynek ;-):-)

Ja również witam sie ale tylko na moment wpadłam ;-)
Jutro rano jedziemy z Oli na wizytę do ortopedy żeby skonsultować to brzydkie stawianie stópek i strzykające stawy no i przy okazji dopytać się co z tymi ząbkami a właściwie z ich brakiem:confused:
Więc kobitki kofffane 3majcie kciuki żeby te wszystkie przypadłości okazały sie błahostką bo strasznie się martwię:-(
Buziaki

Yoka mój Jasiek troche krzywo stawia jedną nóżkę byłam u pediatry i moja powiedziała żeby się nie przejmować że się wyrówna.
Jakbyś pamiętała - możesz się zapytać czy lepiej żeby dziecko chodziło w bucikach,kapciach po domu czy nie - czy to zalezy od podłoża dywan czy podłoga?

Witajcie kochane, ja tylko tak w locie pomiędzy papierzyskami (księgowością) a przygotowywaniem materiałów na wywiadówkę :-( Przepraszam więc, że nie odniosę się do wszystkich postów...

Yoka trzymam kciuki :-) Strach ma wielkie oczy - wiem coś o tym :-D

Całuski dziewczynki, jutro do wieczora jestem w szkole, więc pewnie nie dam rady zajrzeć, bo narobiło się trochę "domowych" zaległości...

Witam
no i pojechała moja mamusia:-:)no:, strasznie mi przykro, Victoria jutro idzie do nianki, skonczyly sie dobre czasy, caly czas płacze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Witam wtorkowo :-)

Yoka, będzie dobrze, nic się nie martw i koniecznie daj znac już po wizycie ;-)

Renia przykro mi, że mam już poleciała :-(

Ollcia czemu nie masz nastroju, żeby do Nas pisać ? :-( (w sumie, to ja ostatnio, też nie mam):zawstydzona/y::-(

Dzień dobry:) Ja tylko sie witam i zmykam na saneczki bo piękne słoneczko wyszło:) Zuzia zajada już za Waszą radą kanapeczki z szyneczką i baaaaardzo jej smakują :) dzisiaj w ekspresowym tempie zjadła sama dwie kanapki:)
Dobra, spadam, wpadnę później:)

reklama
Witajcie kochane, ja tylko tak w locie pomiędzy papierzyskami (księgowością) a przygotowywaniem materiałów na wywiadówkę :-( Przepraszam więc, że nie odniosę się do wszystkich postów...

Yoka trzymam kciuki :-) Strach ma wielkie oczy - wiem coś o tym :-D

Całuski dziewczynki, jutro do wieczora jestem w szkole, więc pewnie nie dam rady zajrzeć, bo narobiło się trochę "domowych" zaległości...
Powodzenia na wywiadówce :-D:-D:-D
Witam
no i pojechała moja mamusia:-:)no:, strasznie mi przykro, Victoria jutro idzie do nianki, skonczyly sie dobre czasy, caly czas płacze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Bardzo mi przykro, że mama już pojechała :-(

Edee, ollcia co sie stało, że nie macie homoru ?

U nas pada znowu śnieg .

A gdzie kokusia, tygrysek, pyciolek ?

U nas fajna nocka była. Mati spał juz przed 20 i obudził się na mleko dopiero o 6:00 i kimnął do po 8:00 :szok:. Myslałam, że będzie kiepska nocka, bo wczoraj w południe 2 razy spał i to dość długo, a tutaj taka niespodzianka. Ale nie narzekam.

W sobote jedziemy na 40-ste urodziny szwagra, na 19:00 , impreza w lokalu, Mati zostanie z babcią. Teściowa ma przyjechac do nas i z nim zostać ( jakoś mi się to nie uśmiecha) i będzie u nas spała :baffled:.
Nie wiem co mam kupić w prezencie :dry:.

Do góry