reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale cisza.
Blizniaki słodzik można ale aspartam, nie inny.

Ta dieta to zaczyna jak jakaś sekta wszystkie wciągać;-)
Dzięki, już zakupiłam i właśnie zrobiłam sobie kawke (póżno trochę, ale tak to jest jak mam wolne, to nawet kawy nie ma sie kiedy napić:-D)
Ja już dawno temu pytałam dziewczyny co sądzą o tej diecie, ale jakos nie było na ten temat odzewu, a teraz lato tuż tuż i wszystkie sie odchudzają. :szok:

Gdzie są wszyscy????????
No właśnie takich pustek juz dawno nie było:szok:

U nas ciagle atak zimy. Młoda zasnęła, to sobie pomyslałąm, ze wyskoczę szybko na zakupy, a tu trach zakopałam się, warunki na drodze tragiczne, a śniegu jest więcej niż w górach, mam dość, a znów ma padać.
W sobotę to tak mi śniegu na okna nawiało, ze nie musiałam rolet zasłaniać, bo i tak nic nie było widać

Blizniaki ja tę dietę przed świętami odkryłam i nosiłam się z zamiarem... Ale to nie był sprzyjający czas.

Zasypało was baby?

Haloooo

Wróciłam do zywych :-D
Prawie całą noc nie spałam, mam oczy na zapałki.
Wczoraj bylismy na urodzinach przyjaciela, mały został z babcią.
Mój mąż wypił parę drinków no i jak zawsze po alkoholu chrapał :wściekła/y:, myślałam ze go wyniose :wściekła/y:.
Czy dzisiaj była pełnia ?
Nie wiem czy była, ale też nie spałam, bo Maja siedziała pół nocy na łóżku i chyba miała zamiar się bawić, a jak już przysnęła, to co chwile sie budziła i tak w kółko.
Ale cisza.
Blizniaki słodzik można ale aspartam, nie inny.

Ta dieta to zaczyna jak jakaś sekta wszystkie wciągać;-)
Hmm aspartam... jest trochę szkodliwy, więc go unikam, a szczególnie jak coś kupuje Majce, bo ona nie może tego spożywać.

Byłyśmy na spacerku, ale dużo śniegu nasypało, ludzie nie dają rady wyjeżdzać samochodami z parkingów, co chwile ktoś sie zakopuje, a ja mam rozrywkę i patrze na to przez okno :-D.

Mamusia, a trudne te testy układasz?;-)

A ja właśnie czytałam, że to mit jest ta szkodliwość aspartamu.
Oczywiście dla osób z feno jest szkodliwy, ale dla zdrowych nie.

reklama
Dzisiaj chyba jakieś niskie cisnienie. Mnie głowa boli a Mati spał już dwa razy, raz 2 godz i drugi raz 1,5 godz.
U nas snieg pada już nie ma gdzie go odgarniać.

Do góry