reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D
a nie mówiłam :-D:-D:-D:-D
A w ogole to wiecie,ze moja potomka wciaz komarzy...:szok::-D..
:szok::szok: zazdroszcze :baffled:
kajka dopiero na niedziele zapisana a juz ma mdłości:baffled:
bo to na zapas :-D
wiatropylnie chyba...bo maz nie ma czasu:-D:-D
to tak jak mój :-D
Łooo to teraz się porobiło nawet na wiatry trzeba uważać bo to nigdy nic nie wiadomo :oo2::oo2::evil::evil:
No i jak na cytologie idziesz to też musisz uwarzać ... bo to różnie bywa :-D
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie scielac lozko uswiadomilam sobie,w zwiazku z dzisiejszym swietem...ze zostalam bez ziecia:szok::szok::szok::szok::szok:...
Landrynka odeszla,nie odzywa sie juz do mnie...

Oglaszam casting na ziecia!!!!!!!!!Zbieram kandydatury!!!
Tylko sie nie pchac,zeby nie pouszkadzac;-)
Ooooo matko do Ciebie się nie oddzywa ? Przecież ona żyć bez Ciebie nie mogła :szok:

Jeeeeesteeeeem !!!!!

Mati wstał o 7:15 :szok::szok::szok: bosheee jak zobaczyłam która to godzina to mi się bardziej spać zachciało :-(
Znowu mu sie cos poprzestawiało :-(
U nas -10 juz na dworze :szok:

reklama
rozmawialm ze szwagrem na skype...śmial sie:-D:-D:-D ze firme bysmy mu rozwaliły, tam do pracy mozna brac dzieci, wiec jakbysmy wszystkie z naszymi szkrabami zjawily sie to działoby sie:-D:-D:-D
a co wesoło by mieli:evil::oo2::oo2::unsure:
A Fifi do tej pory sam??nie bylo żadnej panny po drodze:szok::szok::szok::szok:
No widzisz takie ciacho i solo:szok::szok::oo2:tzn trafił mu sie jakiś mały romans z Bianeczką ale ona go zaniedbuje i ostatnio wogule się nie odzywa:unsure::rolleyes2:a Fifi potrzebuje stałej miłości, ciepła, kobiecej ręki:hmm::hmm:

reklama
Bliźniaczku Ty w oknach siedzisz prawda???? słuchaj kochana potrzebuje fachowej porady, mam za szczelne okna i źle mi wentylacja chodzi w mieszkaniu , zatem muszę okna trochę odszczelnić i zamontować rozszczelniacze czy tam nawiewniki . Kochana poradz jjakie to dziadostwo jest najlepsze????

Do góry