reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkie dzisiaj świętujące Agusie

W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni

bukiete.jpg

reklama
A czy Zuza chętna to już nie zapytasz.....hmmmm wybredna mamuśka, ja rozumiem że Maryś jak modelka wygląda ale żeby nas tak od razu pomijać:zawstydzona/y::-(

Jeśli Zuzanna chętna na Igorka to jak najbardziej możemy swatać:-D

Ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:

Zuzanna się zgodziła:):-)

no kochana to teraz jako "prawie"rodzina bedziemy mysiały to uczcic w weekend majowy:-D:-D:-D:-D

Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:
A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????:szok::szok::szok: piersi byliśmy!!!!!:-D:-D:-D:evil::evil::oo2::oo2::growl: jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem:-D:-D:oo2::oo2:

ps. Igi jest the best!!!!:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre!!!!!!!!!!!

Niestety Zapominajko Zuza już ma swego rycerza na białym koniu!!!!

no kochana to teraz jako "prawie"rodzina bedziemy mysiały to uczcic w weekend majowy:-D:-D:-D:-D

A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????:szok::szok::szok: piersi byliśmy!!!!!:-D:-D:-D:evil::evil::oo2::oo2::growl: jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem:-D:-D:oo2::oo2:

ps. Igi jest the best!!!!:-D:-D

Na pewno uczcimy! Bo na pewno będę w Łodzi:)

reklama
Do góry