reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my:tak:Właśnie usypiam Natalkę więc muzyka mi bębni że ho ho bo inaczej ten mój mały gnom w dzień nie uśnie.
Aj dziewczynki było wczoraj gwizdnąc że tu taj wesoło to bym nie czytała książki:zawstydzona/y:

hej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytanko:zawstydzona/y:jak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?:zawstydzona/y:
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie:zawstydzona/y:
No my już od 5 lat na jednej wypłacie ale nie narzekamy. Mój mężowy ma tak dziwnie że jego wypłaty potrafią się różnic nawet o kilka tysięcy a pracuje na stawce godzinowej a nie w akordzie. No i jak są lepsze czasy to się ładna sumka zbiera na koncie więc na gorsze spoko starcza. Jeszcze pół rodziny siedzi u mnie w kieszeni więc zle nie jest. No ale bywało różnie i to że nie musimy się teraz przejmowac pieniędzmi zawdzięczam tylko zaradności a czasem i skąpstwu mojego mężowego bo mnie się jakoś pieniądze nie trzymają:zawstydzona/y:
haha niczym w dawnych czasach, kąpiel raz w tygodniu
Tygrysku skoro macie kredyt to się już ni dziwię, że wysokie rachunki płacicie :happy2:. Ja się boję kredytów, ale trzeba będzie w przyszłości wziąć :zawstydzona/y:.
No my kredytów też unikamy jak ognia. Nawet na raty nigdy nic nie braliśmy. I mam nadzieję oby tak jak najdłużej.

Obiecuję:-)
Postaram się codziennie wieczorkiem do Was zaglądać!
Super że jesteś:tak:I trzymamy za słowo:-)

uf całe szczęście tego smrodku nie czuc przez monitor:oo2::oo2::oo2::evil::unsure:
:-D:-D:-D

Heja:) My też już wstałyśmy:) Zuzka mnie buziakami obudziła:) Wy też macie takie całuśne dzieci, bo moja Zuzia mnie całuje non stop prawie:)
Natalka też uwielbia się całowac tylko trzeba byc zawsze czujnym bo czasem potrafi ugryzc

reklama
Hej;
u nas nocka średnia, a ja jestem trochę zdenerwowana. Miałam z Iggym do szczepienia w końcu iść, a on mi niespodziankę zrobił i rano rozwolnienie, a teraz podwyższoną temperaturę ma:-(.

hey

Ale macie produkcje:szok::-D:-D

yoka cieszę sie , że wszystko ok:-)

A u Nas być może wszystko sie prostuje.
Na razie trzymajcie kciuki:-)
Jakaś taka siła we mnie wstapiła dzisiaj bo widzę przyszłość w jasnych barwach.

Nareszcie:tak:. Trzymam kciuki.

Witaski baby kochane:-)

Mnie od rana mdli jak cholera...ehhh ta ciąża :-D:-D:-D:-D:-D:-D oby do jutra aż ktos mnie zmieni:-D:-D:-Dmoja diablica wstała o 7.30 i krzyczała na mnie z łóżeczka że i na mnie juz pora:-D:-D:-D więc z zaciśniętymi zębami zwlekłam się :-(

Igorek wstaje wcześniej dzisiaj 5.30, ale męża wypchnęłam:-D

Do góry