pyciolek87
Mama Alexa:*
hmmmmmmmm myślisz????
to pewniak
wiatropylnie chyba...bo maz nie ma czasu
Łooo to teraz się porobiło nawet na wiatry trzeba uważać bo to nigdy nic nie wiadomo
myslicie ze tablety sobie z tym dziadem poradza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmmmmmmm myślisz????
wiatropylnie chyba...bo maz nie ma czasu
Łooo to teraz się porobiło nawet na wiatry trzeba uważać bo to nigdy nic nie wiadomo
Pyciol wlasnie znalazłam swoje przeznaczenie!!!!!!!!!!!!!!Tygrysie kiedy wracasz do robola?
fajniePyciol wlasnie znalazłam swoje przeznaczenie!!!!!!!!!!!!!!
rzucam to swoje w cholerę i składam papiery do Googla
Jak się pracuje w Google? - zdjęcie
No my już od 5 lat na jednej wypłacie ale nie narzekamy. Mój mężowy ma tak dziwnie że jego wypłaty potrafią się różnic nawet o kilka tysięcy a pracuje na stawce godzinowej a nie w akordzie. No i jak są lepsze czasy to się ładna sumka zbiera na koncie więc na gorsze spoko starcza. Jeszcze pół rodziny siedzi u mnie w kieszeni więc zle nie jest. No ale bywało różnie i to że nie musimy się teraz przejmowac pieniędzmi zawdzięczam tylko zaradności a czasem i skąpstwu mojego mężowego bo mnie się jakoś pieniądze nie trzymająhej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytankojak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie
No my kredytów też unikamy jak ognia. Nawet na raty nigdy nic nie braliśmy. I mam nadzieję oby tak jak najdłużej.haha niczym w dawnych czasach, kąpiel raz w tygodniu
Tygrysku skoro macie kredyt to się już ni dziwię, że wysokie rachunki płacicie . Ja się boję kredytów, ale trzeba będzie w przyszłości wziąć .
Super że jesteśI trzymamy za słowo:-)Obiecuję:-)
Postaram się codziennie wieczorkiem do Was zaglądać!
uf całe szczęście tego smrodku nie czuc przez monitor
Natalka też uwielbia się całowac tylko trzeba byc zawsze czujnym bo czasem potrafi ugryzcHeja My też już wstałyśmy Zuzka mnie buziakami obudziła Wy też macie takie całuśne dzieci, bo moja Zuzia mnie całuje non stop prawie
a co też chcesz się załapaćfajnie
a ile tam płacą
ja za toba w ogiena co też chcesz się załapać
mordo Ty mojaja za toba w ogien
ja wiem ja wiemmordo Ty moja
hey
Ale macie produkcje
yoka cieszę sie , że wszystko ok:-)
A u Nas być może wszystko sie prostuje.
Na razie trzymajcie kciuki:-)
Jakaś taka siła we mnie wstapiła dzisiaj bo widzę przyszłość w jasnych barwach.
Witaski baby kochane:-)
Mnie od rana mdli jak cholera...ehhh ta ciąża oby do jutra aż ktos mnie zmienimoja diablica wstała o 7.30 i krzyczała na mnie z łóżeczka że i na mnie juz pora więc z zaciśniętymi zębami zwlekłam się :-(