reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytanko:zawstydzona/y:jak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?:zawstydzona/y:
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie:zawstydzona/y:

No mnie tez to pomalu zaczyna zastanawiac....bo rzeciez chyba nie znajdziemy sobie pracy oboje i naraz...

Teraz mamy naoczny przyklad powstawania plotki....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Super bo juz myslalam ze forum umrze śmiercią naturalną a jednak nie....wszystkie jesteście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobre,dobre:-D:-DJa sie strasznie wciagnelam...Ale baba to jednak stworzenie ciekawskie:-D:-D
Łeee to sorry ... kaja cos gadała , że ona w niedziele by chciała :-D, tylko nic jej nie mówcie, że Wam powiedziałam :-D:-D:-D

i zaczyna się :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: nic jej nie powiemy

ok ok zapisałam Kajke na niedziele w kajeciku:oo::oo:

Spoko,to i ja sobie zapisze..:-D:-D
Wlasnie tak jakby zaczynalo mnie mdlic:szok::evil::evil::-D

No i jestesmy i my,wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie,ze jeszcze mam tylko ...tydzien(!!???) laby:szok:..I zapilam to lampka wina normalnie:-D:-D...Rozpacz:sorry2::unsure::unsure::unsure:Jak ja sobie bez Was cale dnie poradze:confused:...Przymusowy odwyk cholipka:dry:

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D
na ludzi wychodzi:sorry2: a ja dziś czuję się błogo, obiad mam na dzis juz zrobiony, dla Filipka też :zawstydzona/y: nic tylko się relaksować:-D:-D
Ok Kajus to ostatni tydzień na wolności!!! a co z klonem Mary??? ją tez oddadzą do żłobka ???

reklama
Witaski baby kochane:-)

Mnie od rana mdli jak cholera...ehhh ta ciąża :-D:-D:-D:-D:-D:-D oby do jutra aż ktos mnie zmieni:-D:-D:-Dmoja diablica wstała o 7.30 i krzyczała na mnie z łóżeczka że i na mnie juz pora:-D:-D:-D więc z zaciśniętymi zębami zwlekłam się :-(

Do góry