reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo matko:szok::szok::szok:
Agacia w ciazy,Yoka w ciazy....Ile tu sie dzisiaj dzieje:szok::-D:-D!!!
Ja juz od kompa nie odchodze,siedze i czekam na nastepne ciezarne:-D:-D:-D!!
A moze Tajger...:evil::-D??
Madzienko,sciskamy,tulimy,wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lo matko:szok::szok::szok:
Agacia w ciazy,Yoka w ciazy....Ile tu sie dzisiaj dzieje:szok::-D:-D!!!
Ja juz od kompa nie odchodze,siedze i czekam na nastepne ciezarne:-D:-D:-D!!
A moze Tajger...:evil::-D??
Madzienko,sciskamy,tulimy,wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie Tajger chyba nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::szok: myslę że na dzien dzisiejszy ciąż juz wystarczy:-D:-D:-D:-D

Pyciolku to pewnie dlatego jest tak u Was niedbale że cały czas się widzicie , nie macie chwili żeby odsapnąć od siebie:sorry2: będzie lepiej zobaczysz;-)

A oto mój "cicik" :-D
W życiu bym na to nie wpadła:-D:-D:-D
A co do tych ciąż, to sama czasem łapie sie za głowę jakie są przypadki przeróżne. Oglądam na travel & living taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobitki dowiaduję sie o ciąży jak idą rodzić, przez 9 miechów nie wiedzą że są w ciazy i to nie jakieś zacofane czy coś, tylko po prostu nie mają żadnych objawów ciąży, a czasem jak jakieś mają i robią testy to one wychodzą negatywne, więc różne cuda sie zdarzają.:szok:

Oj Pyciol Ciociunie mam i tak mnie............... wrrrrrrrr wiesz..:-D:-D:-D:-D
Ja nie mam, ale też jestm wrrrrrrrr:wściekła/y:, wkurza mnie i młoda i chłopaki i wogóle wszystko, najchętniej poszłabym już spać

W życiu bym na to nie wpadła:-D:-D:-D
A co do tych ciąż, to sama czasem łapie sie za głowę jakie są przypadki przeróżne. Oglądam na travel & living taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobitki dowiaduję sie o ciąży jak idą rodzić, przez 9 miechów nie wiedzą że są w ciazy i to nie jakieś zacofane czy coś, tylko po prostu nie mają żadnych objawów ciąży, a czasem jak jakieś mają i robią testy to one wychodzą negatywne, więc różne cuda sie zdarzają.:szok:
No a miałam to oglądać :no: zapomniałam :wściekła/y:

reklama
tez mnie zajawki tego programu zainteresowały ale nie oglądałam
Yoka za mąż nie wyszla bo nazwisko nadal to samo na NK. ewentualnie może w planach ma niebawem:-D:-D:-D:-D
ale detektywi z nas:-D:-D Madzia no powiedz nam:-D:-D

Do góry