reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no a czy Wy wiecie że ten ***** ( ojciec z tego programu ) zostawił ją samą z ósemką dzieci dla innej? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tyle że odcinki lecą jeszcze wstecz nagrywane

a wyglądaja na taką szczęśliwą i rozumiejącą się pare :baffled:
Dokładnie tak wyglądają na szczęśliwą, kochającą sie rodzinkę.
Naprawdę jestem w szoku i bardzo mi zal i jej i dzieciaczków:-(

W ciąży jest :evil::evil::confused: pisz :-p:-D:-D

Też mi to przyszło na myśl:-D

w ciazy....to samo pomyslalam:rolleyes2::rolleyes2::wink:

To samo właśnie miałam napisać :-D

Madzienko dobrze, że czekają a nie robią operacji na szybko .

Hej:)
Yoka w ciąży jak nic:-D Madzia no podziel sie nam ta informacja albo chociaz przytaknij my nic jej nie powiemy że Ty nam powiedziałaś:-):-):-):-)
Agacia a ja nie wiem z jakiego drewna mamy klocki:baffled: ulotkę z nich juz dawno wywaliłam i jakos specjalnie się w nią nie zagłębiałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziu oj Bidulko , współczuje tego oczekiwania:-(
Agacia pokaz to cos na tym kapturku na zdjęciu!!!!!!!!! wtedy zrozumiemy o co Ci chodziło:-D:-D:-D

A ja mysle,ze Yoka wyszla za maz,albo za chwile wyjdzie;-)

tez mnie zajawki tego programu zainteresowały ale nie oglądałam
Yoka za mąż nie wyszla bo nazwisko nadal to samo na NK. ewentualnie może w planach ma niebawem:-D:-D:-D:-D
ale detektywi z nas:-D:-D Madzia no powiedz nam:-D:-D

Pół dnia człowieka nie ma a tu takie sensacje i wątek detektywistyczny:-D.
Strach od kompa odchodzić.

Pyciolek ja myślę, że ty też kandydatka do ciąży jesteś;-).

Madzienka no powiedz co u Yoki.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale usmiałam się...wariatki
obiecała że dzisiaj po 20 zajrzy:tak::tak::tak::tak:
chyba trochę wyolbrzymiłam jej szczęście....może mi wybaczy:sorry2::sorry2::sorry2:

oj kochana napewni wszystko bedzie dobrze:tak:nie ma sie co za wczasu stresowac;-)
Madzienko a co mu sie dzieje z tym kolanem ze czeka Go operacja...przepraszam ale sie zamuliłam i nie czaje:eek::dry:

Pyciolku
każdy ortopeda mówil co innego jeden że zerwane wiązanie krzyzowe, inny ze naderwane, zeby operowac, nie operowac...po dzisiejszym badaniu okazało sie jednak to najgorsze że zerwane...a stało się to na weselu

reklama
Do góry