reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Hej
Yoka w ciąży jak nic Madzia no podziel sie nam ta informacja albo chociaz przytaknij my nic jej nie powiemy że Ty nam powiedziałaś:-):-):-):-)
Agacia a ja nie wiem z jakiego drewna mamy klocki ulotkę z nich juz dawno wywaliłam i jakos specjalnie się w nią nie zagłębiałam
Madziu oj Bidulko , współczuje tego oczekiwania:-(
Agacia pokaz to cos na tym kapturku na zdjęciu!!!!!!!!! wtedy zrozumiemy o co Ci chodziło
Yoka w ciąży jak nic Madzia no podziel sie nam ta informacja albo chociaz przytaknij my nic jej nie powiemy że Ty nam powiedziałaś:-):-):-):-)
Agacia a ja nie wiem z jakiego drewna mamy klocki ulotkę z nich juz dawno wywaliłam i jakos specjalnie się w nią nie zagłębiałam
Madziu oj Bidulko , współczuje tego oczekiwania:-(
Agacia pokaz to cos na tym kapturku na zdjęciu!!!!!!!!! wtedy zrozumiemy o co Ci chodziło
Agacia82
Mami :)
QUOTE=tygrysek82;4840647]Hej
[/QUOTE]
A powiedz mi ... czy to ma jakieś znaczenie? Bo chce kupić małemu klocki ... i są
bukowe, olchowe i jeszcze jakieś tam i normalnie zgłupiałam
[/QUOTE]
A powiedz mi ... czy to ma jakieś znaczenie? Bo chce kupić małemu klocki ... i są
bukowe, olchowe i jeszcze jakieś tam i normalnie zgłupiałam
pyciolek87
Mama Alexa:*
A powiedz mi ... czy to ma jakieś znaczenie? Bo chce kupić małemu klocki ... i sąQUOTE=tygrysek82;4840647]Hej
bukowe, olchowe i jeszcze jakieś tam i normalnie zgłupiałam [/QUOTE]
ja chyba bym nie zwracala na to uwagi...to tylko klocki a nie meble
tygrysek82
Agaciu wydaje mi sie że żadne drewno nie jest trujące więc to chyba obojętne z jakiego
tygrysek82
Agacia dawaj foto tego kapturka!!!!!;-)
pyciolek87
Tygrych jak samopoczucie?
Agacia a Tobie juz przeszlo?
tygrysek82
Oj Pyciol Ciociunie mam i tak mnie............... wrrrrrrrr wiesz..Tygrych jak samopoczucie?
reklama
pyciolek87
Oj Pyciol Ciociunie mam i tak mnie............... wrrrrrrrr wiesz..
trzesie od srodka?????????????
i tak Cie kochamyNo i mnie wysmiały :-zawstydzona/y: