reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Edee dziękuje slicznie.....

No tak mi się właśnie wydawało ,ze Ty podobnie strałas sie o mieszkanie...... dziekuje;*
Proszę bardzo ;-) gdybyś chciała jeszcze coś więcej wiedzieć to postaram się dowiedzieć :tak:

A sprostuje jeszcze - otóż składasz oczywiście wniosek o "przyznanie mieszkania" , moja mama mnie samotnie wychowywała, mieszkałyśmy na 24 m (mała kawalerka), więc np. ZBM będzie pytał Cię jakie teraz macie warunki mieszkaniowe, o metraż i liczbę ludzi zamieszkujących.
A z tego co pisałaś (chyba) to mieszkacie teraz we czwórkę i macie 2 pokoje, tak ?
i myślę, że mielibyście szanse, o ile zmieścicie się z zarobkami ...no i troszkę trzeba czekać :baffled::-(

reklama
W takich chwilach cieszę się, że ja jestem na swoim i mogą mi wszyscy skoczyć.

Kana mnie sie coś zdaje, że jeśli jesteś z dzieckiem małym to masz pierwszeństwo. Więc może nie będziesz tak długo czekała jak Edee

Hej, dziekuję za wszystkie kciukaski i pozytywne fluidy...jestescie kochane

Na chwile obecna niewiele wiem, rozmawialam chwile z P po zabiegu teraz spi ale jesli dobrze zrozumialam nie zrobili mu operacji tylko artroskopie-czyli obejrzeli co sie dzieje i za 6 tygodni znowu ma wrocic do szpitala, tyle wiem:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

swietny ten spiworek

Kana mnie sie coś zdaje, że jeśli jesteś z dzieckiem małym to masz pierwszeństwo. Więc może nie będziesz tak długo czekała jak Edee

Zapominajko, ja "niby czekałam" tak długo, bo po tych 7 latach zmieniłam ten wniosek i czekałam tak jak by "od nowa" rozumiesz ? bo to był inny wniosek, i ogólnie rzecz biorąc na to komunalne w sumie czekałam ok 2 lat

Ale zamieszałam :zawstydzona/y:

A i u nas jest tak, że np. teraz jest bardzo mało takich wolnych mieszkań, bo nie budują nowych, więc mieszkania są jak kogoś wyrzucą, ktoś umrze, bądz zrezygnuje, jest masa ludzi czekających, a minimalna ilość mieszkań i co miesiąc są jakieś komisje ...czasem jest tak ( w danym miesiącu), że są np. 2-3 kawalerki (dla jednej osoby), a powiedzmy, że dla rodziny 3 osobowej nie ma mieszkania przez pół roku ..,

I jeszcze jedno, u nas mogą mieć pierwszeństwo jedynie samotnie wychowujące matki, a sam fakt posiadania dziecka, akurat u nas nie ma większego znaczenia :-:)-:)no:, wiem, bo też chcieliśmy to przyśpieszyć :zawstydzona/y:

Cześc dziewczynki :tak:

U nas wszytsko po staremu, mały broi za dziesięciu, drze się jak czegoś nie może dostać, normalnie masakra.
Wczoraj wyspałam się rewelacyjnie, Mati spał od 20 do 7:00 - mleczko i od razu kima do 9:00 :szok:, super. Dzisiaj już gorzej 20, pobudka o 3:30 ( jak nigdy :szok:) na mleko i juz o 7:30 wyspany.
Mały kolejnego guza na główce... ehhh ... on chyba zostanie kastaderem :-(
Wczoraj byłam u mojej siostry , pojechalismy na zakupy, kupiłam małemu spodnie sliczne i bluzę taka grubą z cicikiem w kapturze, większą wzięłam zeby miał na wiosne.

Kanuś bardzo mi przykro, że przezywasz taki koszmar :-(
Madzienko pozdrowienia dla męża. Na pewno będzie wszystko dobrze.

No i co u Yoki ? Madzienko jesteś okrutna :-D:-D:-D

Cześc dziewczynki :tak:

U nas wszytsko po staremu, mały broi za dziesięciu, drze się jak czegoś nie może dostać, normalnie masakra.
Wczoraj wyspałam się rewelacyjnie, Mati spał od 20 do 7:00 - mleczko i od razu kima do 9:00 :szok:, super. Dzisiaj już gorzej 20, pobudka o 3:30 ( jak nigdy :szok:) na mleko i juz o 7:30 wyspany.
Mały kolejnego guza na główce... ehhh ... on chyba zostanie kastaderem :-(
Wczoraj byłam u mojej siostry , pojechalismy na zakupy, kupiłam małemu spodnie sliczne i bluzę taka grubą z cicikiem w kapturze, większą wzięłam zeby miał na wiosne.

Kanuś bardzo mi przykro, że przezywasz taki koszmar :-(
Madzienko pozdrowienia dla męża. Na pewno będzie wszystko dobrze.

No i co u Yoki ? Madzienko jesteś okrutna :-D:-D:-D

Co to znaczy z cicikiem?:)

reklama
wiem troche wiecej...nie jest dobrze, nie mogli go operowac bo ma za slaby miesien i on nie wytrzymalby tej operacji, nie utrzymałby tych wiązadeł wiec czeka go 6 tyg cwiczen a pozniej operacja:-:)-:)-(

A Yoka obiecała że zajrzy...u niej dobrze, nawet bardzo.....:-p:-p:-p:-p

Do góry