reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
juz mam nadzieję że wiesz gdzie intimoDzięki tygrys, nie będę musiała szukać, a wypróbowane zawsze lepsze, niż takie nieznane :-), to czekam.
pyciolek87
Mama Alexa:*
zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego
Myszqa
Moje dziecko dopiero teraz usnęło. A wstał o 7.
Boszzzzz skąd on ma tyle energii?
Ja już wypiłam dwie kawy bo mam dziś wieczorem tyyyyyyyyyyyyyyyle pracy. Chyba do rana będę siedziec:-(
Dopiero 15 a ja już padam na twarz.
Kokusia - gdzie zamawiałaś zegar?
Boszzzzz skąd on ma tyle energii?
Ja już wypiłam dwie kawy bo mam dziś wieczorem tyyyyyyyyyyyyyyyle pracy. Chyba do rana będę siedziec:-(
Dopiero 15 a ja już padam na twarz.
Myszqa
zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego
Hi - dokładnie mam to samo. Od 12 marudzi raz nawet przysnął mi na kolanach jak go brałam do łóżeczka - jakby go prąd poraził i dawaj dalej szaleć.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:-)
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnieKokusia zegar bombowy-śliczna pamiatka a ściana tez super...a co za pokoj tak tapetujecie????
tygrysek82
oooooooo mebelki tez??;-)Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:-)
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Tutaj.
EKSTRA ZEGAR ze zdjęciem, GENERATOR ZEGARÓW!!! (881290010) - Aukcje internetowe Allegro
Zamawiałam we wtorek a wczoraj już dostałam
Nie no meble narazie zostają bo mają niecałe dwa lata i nie mam ich gdzie wypchnącoooooooo mebelki tez??;-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Hi - dokładnie mam to samo. Od 12 marudzi raz nawet przysnął mi na kolanach jak go brałam do łóżeczka - jakby go prąd poraził i dawaj dalej szaleć.
hihihi moj padł dokladnie 10 min....z tym ze mojemu dziecku sie nie przysypia....gdyby nie to ze "wyrzucilam" go do lozeczka nie spal by w ogole...darl sie i darl ,poszlam do niego dalam pieluche i smoka.pochlipal troszke i zasnal....ciiiszzzzzaaaaaa
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:-)
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
fajnie tak odswierzyc sobie conieco
reklama
blizniaki2000
Ja wypiłam trzy i dalej chce mi sie spać, ale trzeciej już nie pije, bo i tak mi serce kołacze.dzień dobry, my już zaliczyliśmy dzisiaj kawusię u koleżanki i jej 2,5 letniego synka teraz Bartoszek śpi, a ja 3 kawę już dzisiaj piję
Moja też sie sypie, mimo podlewania, czeka na kolede, ale jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozebrac i się nie doczeka.Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
No to niezły z niego gość, super wytrzymały.zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego
Ja moja obudziłam przed 8 jak wychodziłam do pracy, bo musiałam jej nosek wyczyścic, potem spała godzinke na spacerze z babcią i jak wwróciłam z pracy to znów miała drzemke i spała godzinę, ale wczoraj spała tylko raz
Kokusia, zegar super, dziewczyny jak modelki.Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
A z tym remoncikiem to fajnie masz, też lubię jak cos sie dzieje (poza tym bałaganem oczywiscie), ale póki co żadne remonty nie wchodzą u nas w grę:-(
Ale mam dzisiaj super, obiadek dostałam od mamy (rybka po chłopsku) i mam wolne od gotowania, dostałam też garczek bigosu, wiec na jutro też nie gotuję:-)
Mąż wczoraj wyjechał a dzisiaj już stoi w serwisie bo coś mu nawaliło, jak tak dalej pójdzie to sie wykończę, początek roku do du...
Podziel się: