reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Moje dziecko dopiero teraz usnęło. A wstał o 7.
Boszzzzz skąd on ma tyle energii?
Ja już wypiłam dwie kawy bo mam dziś wieczorem tyyyyyyyyyyyyyyyle pracy. Chyba do rana będę siedziec:-(
Dopiero 15 a ja już padam na twarz.

Kokusia - gdzie zamawiałaś zegar?

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:tak::-)
Kokusia zegar bombowy-śliczna pamiatka a ściana tez super...a co za pokoj tak tapetujecie????
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie:-D I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie:tak:

Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienie:-D I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie:tak:
oooooooo mebelki tez??;-)

Hi - dokładnie mam to samo. Od 12 marudzi raz nawet przysnął mi na kolanach jak go brałam do łóżeczka - jakby go prąd poraził i dawaj dalej szaleć.

hihihi moj padł dokladnie 10 min....z tym ze mojemu dziecku sie nie przysypia....gdyby nie to ze "wyrzucilam" go do lozeczka nie spal by w ogole...darl sie i darl ,poszlam do niego dalam pieluche i smoka.pochlipal troszke i zasnal....ciiiszzzzzaaaaaa:zawstydzona/y:

fajnie tak odswierzyc sobie conieco:tak:

reklama
dzień dobry, my już zaliczyliśmy dzisiaj kawusię u koleżanki i jej 2,5 letniego synka :tak: teraz Bartoszek śpi, a ja 3 kawę już dzisiaj piję :szok:
Ja wypiłam trzy i dalej chce mi sie spać, ale trzeciej już nie pije, bo i tak mi serce kołacze.

Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
Moja też sie sypie, mimo podlewania, czeka na kolede, ale jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozebrac i się nie doczeka.

zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego:no:
No to niezły z niego gość, super wytrzymały.
Ja moja obudziłam przed 8 jak wychodziłam do pracy, bo musiałam jej nosek wyczyścic, potem spała godzinke na spacerze z babcią i jak wwróciłam z pracy to znów miała drzemke i spała godzinę, ale wczoraj spała tylko raz

Kokusia, zegar super, dziewczyny jak modelki.
A z tym remoncikiem to fajnie masz, też lubię jak cos sie dzieje (poza tym bałaganem oczywiscie), ale póki co żadne remonty nie wchodzą u nas w grę:-(

Ale mam dzisiaj super, obiadek dostałam od mamy (rybka po chłopsku) i mam wolne od gotowania, dostałam też garczek bigosu, wiec na jutro też nie gotuję:-)
Mąż wczoraj wyjechał a dzisiaj już stoi w serwisie bo coś mu nawaliło, jak tak dalej pójdzie to sie wykończę, początek roku do du...

Do góry