reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ale mi post wyszedł :baffled:

chciałam napisać Blizniaczku że świetna miejscówka :tak:

i że teraz to chyba połowa grudniówek będzie chciała się u Blizniaczka zakwaterować :-D

co się stało z moim postem? :szok:

Blizniaki -śliczny hotel.

Mamusia, tygrys, blizniaki fajnie macie z tym spotkaniem :tak:

Witamy się :tak:

My już po zakupach, zimno -8 więc juz na spacerek drugi raz nie wyjdziemy. Teraz Mati sposobi się do spania i chyba ja tez się zdrzemnę. Kawę wypiłam ale nic nie pomogła.

hheheh a najsmieszniejsze jest to ze moj mowi ze trzeba odsniezyc balkon i to zrobi a ja ze nie ze tak pieknie wygląda jak snieg na nim lezy ale sobie dopiero teraz uswiadomilam ze balkon sie odsnieza dla bezpieczenstwa , tak jak dachy zima kazą odsniezać zeby sie nie zawaliły wiec ja idiotka teraz wzielam sie sama do roboty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
lepiej pozniej niz wcale:tak::tak::tak:
ale mi post wyszedł :baffled:

chciałam napisać Blizniaczku że świetna miejscówka :tak:

i że teraz to chyba połowa grudniówek będzie chciała się u Blizniaczka zakwaterować :-D
no wiesz ja bylam pierwsza:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry