reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dopisane do listy. Agacia i Myszqi Jasiek.

No jestem ciekawa ilemój bedzie wazył w 25 tyg. Mysle ze okolo 700g. Miała któras z Was usg w 25 tyg? Ja bede miala dokladnie 24tyg5dni.

Marzycielka na poprzednim usg w ktorym bylas? i ile mala wazyla?

Ja ide spać. Dobranoc

Anka 34 cena USG 3d/4d zależy w dużym stopniu od gabinetu. Mam koleżankę która robiła w Poznaniu 3d za 130 zł, dostała płytę idt. tyle, że na tej płycie nic nie widać...:baffled:. Wolałabym zapłacić więcej i mieć zrobione dobrze.

Dzięki bardzo Zapominajka własnie zapisałam się na Promienistą i mam nadzieje że będę zadowolona.

Madzieńka
u mojej kuzynki nawet na ostatnim USG była na 100% dziewczynka,bo nic nie wisiało ani nie sterczało.A urodził się chłopczyk:-p I to taki konkretny :4,5 kg więc nie wiem gdzie on schował tego siusiaka:laugh2: Zresztą jak już któraś tutaj pisała jak mówią,że dziewczynka to zawsze może okazać się chłopaczek.Jak powiedzą,że chłopczyk to można mieć pewność:tak:

Moja koleżanka rodzi we wrzesniu i tez cały czas mówili że dziewczynka. Tydzień temu była na kolejnym USG no i tej dziewczynce wyrosły jąderka - będzie chłopczyk

reklama
Cześć dziewczęta i Jacku (chyba nie pomyliłam) :tak:

Maluje sie wlasnie i zabieram na glukoze-masakra snielo mi sie po nocach. Na dodatek w snie mialam wynik chemoglobiny 0,88 :-D
Napiszę wrazenia jak wróce.

Do góry