No a teraz ze sprawdzonych info,pani z tbs mowi,ze prawdopodobnie bedzie mozliwosc,ale niewiadomo kiedy,jak i co....I ze ew..rodzinie trzyosobowej,czytaj-my i Wy Agatko tez,naleza sie tylko dwa pokoje,do 52 metrow...Chyba,ze rodzina sie powiekszy,wtedy mozemy skladac podanie o trzy pokoje...No i 27% na dzien dzisiejszy wartosci mieszkaniana dzien dobry.Ale to zawsze taniej niz kupic cale mieszkanie od reki...Tym bardziej,ze jak ktos cale zycie siedzi za granica to nawet o ew kredycie,na to co zabraknie moze sobie zapomniec..
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jak piszecie o wysokości czynszu, to cieszę się, że się na TBS nie zdecydowałam.
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja mam wpisane na 3 osoby za 58 m2 136.32.to duzo czy jak?Mam pytanie do dziewczyn mających wliczone CO w czynsz , ile placicie miesięcznie za ogrzewanie??za ile metrów?
Witajcie
My dzisiaj pospałysmy...Jula obudzila sie o 10.10 teraz szaleje z jezdzikiem
Nie wiem:---( jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sankibo przez okno jakiś wiatrzysko widać
Tygrysku u nas CO-zaliczka za 72m2 wynosi 136,80zl
to macie tyle samo co my za 58m2.chociaz moze metraz jest wiekszy.Madzienka a potem macie jakies doplaty po sezonie ?Alex spal tyle w poniedzialek
ja mam wpisane na 3 osoby za 58 m2 136.32.to duzo czy jak?
to macie tyle samo co my za 58m2.chociaz moze metraz jest wiekszy.Madzienka a potem macie jakies doplaty po sezonie ?Alex spal tyle w poniedzialek
Rzadko mamy doplaty raczej nadplaty niewielkie wprawdzie ale zawsze...ale nasze mieszkanie jest bardzo cieple i kaloryfery dzialaja tylko jak sa duze mrozy i u Juleczki nocami bo rozkopuje sie
pyciolek87
Zrobiłam Alexowi budyń,ani nie spojrzał,pogardziłi gotuj tu człowiekua teraz wyje bo nie może bawić się kontaktem,zwariuje z nimjaki on jest niedobry:-szok:
kupiłam mu papcie z befado za 25 zł,a wczesniejsze byly za 36
a dla siebie spodnie zywkle czarne rurki do kazaków:-)i jestem sama z tym łobuzem,bo tata gdzies pojechaljuz nawet nie reaguje na Jego ryki wymuszane.No co za zbój....stoi i wyje
a dla siebie spodnie zywkle czarne rurki do kazaków:-)i jestem sama z tym łobuzem,bo tata gdzies pojechaljuz nawet nie reaguje na Jego ryki wymuszane.No co za zbój....stoi i wyje
Zrobiłam Alexowi budyń,ani nie spojrzał,pogardziłi gotuj tu człowiekua teraz wyje bo nie może bawić się kontaktem,zwariuje z nimjaki on jest niedobry:-szok:
Biedny Alex mama nie pozwala bawic sie kontaktempokaz buciki/ciapki
U nas dzisiaj gołąbki zobaczymy czy Jula będzie jadła
pyciolek87
takie http://allegro.pl/item877510037.html#galleryBiedny Alex mama nie pozwala bawic sie kontaktempokaz buciki/ciapki
U nas dzisiaj gołąbki zobaczymy czy Jula będzie jadła
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciolek a gdzie ty teraz mieszkasz?
pyciolek87
Pyciolek mieszka w super wielkim mieście o nazwie Krapkowice....wszyscy powinni wiedziec gdzie to sie mieściPyciolek a gdzie ty teraz mieszkasz?
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
hmmmmmmmm ja nie wiem coś ze mną jest nie tak??Pyciolek mieszka w super wielkim mieście o nazwie Krapkowice....wszyscy powinni wiedziec gdzie to sie mieści