reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No a teraz ze sprawdzonych info,pani z tbs mowi,ze prawdopodobnie bedzie mozliwosc,ale niewiadomo kiedy,jak i co....I ze ew..rodzinie trzyosobowej,czytaj-my i Wy Agatko tez,naleza sie tylko dwa pokoje,do 52 metrow...Chyba,ze rodzina sie powiekszy,wtedy mozemy skladac podanie o trzy pokoje...No i 27% na dzien dzisiejszy wartosci mieszkania:tak:na dzien dobry.Ale to zawsze taniej niz kupic cale mieszkanie od reki...Tym bardziej,ze jak ktos cale zycie siedzi za granica to nawet o ew kredycie,na to co zabraknie moze sobie zapomniec..

reklama
Mam pytanie do dziewczyn mających wliczone CO w czynsz , ile placicie miesięcznie za ogrzewanie??za ile metrów?
ja mam wpisane na 3 osoby za 58 m2 136.32.to duzo czy jak?

Witajcie
My dzisiaj pospałysmy...Jula obudzila sie o 10.10:szok::szok::szok::szok: teraz szaleje z jezdzikiem
Nie wiem:-:)-:)-( jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sanki:surprised::surprised::surprised::surprised:bo przez okno jakiś wiatrzysko widać:sorry2::sorry2::sorry2:

Tygrysku
u nas CO-zaliczka za 72m2 wynosi 136,80zl

to macie tyle samo co my za 58m2.chociaz moze metraz jest wiekszy.Madzienka a potem macie jakies doplaty po sezonie ?Alex spal tyle w poniedzialek:-D

ja mam wpisane na 3 osoby za 58 m2 136.32.to duzo czy jak?

to macie tyle samo co my za 58m2.chociaz moze metraz jest wiekszy.Madzienka a potem macie jakies doplaty po sezonie ?Alex spal tyle w poniedzialek:-D

Rzadko mamy doplaty raczej nadplaty niewielkie wprawdzie ale zawsze...ale nasze mieszkanie jest bardzo cieple i kaloryfery dzialaja tylko jak sa duze mrozy i u Juleczki nocami bo rozkopuje sie

Zrobiłam Alexowi budyń,ani nie spojrzał,pogardził:wściekła/y:i gotuj tu człowieku:wściekła/y:a teraz wyje bo nie może bawić się kontaktem,zwariuje z nim:zawstydzona/y::no:jaki on jest niedobry:-:)szok:
kupiłam mu papcie z befado za 25 zł,a wczesniejsze byly za 36:szok:
a dla siebie spodnie zywkle czarne rurki do kazaków:-)i jestem sama z tym łobuzem,bo tata gdzies pojechal:baffled:juz nawet nie reaguje na Jego ryki wymuszane.No co za zbój....stoi i wyje:szok:

Zrobiłam Alexowi budyń,ani nie spojrzał,pogardził:wściekła/y:i gotuj tu człowieku:wściekła/y:a teraz wyje bo nie może bawić się kontaktem,zwariuje z nim:zawstydzona/y::no:jaki on jest niedobry:-:)szok:
kupiłam mu papcie z befado za 25 zł,a wczesniejsze byly za 36:szok:
a dla siebie spodnie zywkle czarne rurki do kazaków:-)i jestem sama z tym łobuzem,bo tata gdzies pojechal:baffled:juz nawet nie reaguje na Jego ryki wymuszane.No co za zbój....stoi i wyje:szok:

Biedny Alex mama nie pozwala bawic sie kontaktem:-D:-D:-Dpokaz buciki/ciapki

U nas dzisiaj gołąbki zobaczymy czy Jula będzie jadła:tak::tak::tak:

reklama
Do góry