reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witajcie Mamuśki
Ja dopiero dorwałam się do forum, bo miałam dziś koszmarny dzień i nie miałam na nic czasu, w pracy tak sie narobiłam, że teraz nie czuję kręgosłupa. Teraz leżę sobie z laptopem i stwierdzam, ze od wczoraj wieczora naskrobałyście az 12 stron
.
Witaj Paula.
Marzycielko dużo zdrówka dla Babci.
Najbliżej mnie usg 3d /4 d kosztuje 300 zł (Koszalin), a w Szczecinie dowiadywałam się kosztuje 200 zł.
Zazdoszczę Wam dziewczyny, ze odpoczywacie sobie na zwolnieniach.
Ja też coraz częściej nie mam na nic siły, a tu praca, dom, 2 dzieci, pies i mąż, którego nigdy nie ma. Na dodatek w pracy ciągle ruch i często zdarza sie że nie ma czasu do kibelka wyjść, ani zjeść. Chyba zaraz znów się zdołuję tym wszystkim. nie mam pojęcia jak ja sobie poradzę jak do tych wszystkich obowiązków dojdzie jeszcze Dzidzia.
Ja dopiero dorwałam się do forum, bo miałam dziś koszmarny dzień i nie miałam na nic czasu, w pracy tak sie narobiłam, że teraz nie czuję kręgosłupa. Teraz leżę sobie z laptopem i stwierdzam, ze od wczoraj wieczora naskrobałyście az 12 stron
Witaj Paula.
Marzycielko dużo zdrówka dla Babci.
Najbliżej mnie usg 3d /4 d kosztuje 300 zł (Koszalin), a w Szczecinie dowiadywałam się kosztuje 200 zł.
Zazdoszczę Wam dziewczyny, ze odpoczywacie sobie na zwolnieniach.
Ja też coraz częściej nie mam na nic siły, a tu praca, dom, 2 dzieci, pies i mąż, którego nigdy nie ma. Na dodatek w pracy ciągle ruch i często zdarza sie że nie ma czasu do kibelka wyjść, ani zjeść. Chyba zaraz znów się zdołuję tym wszystkim. nie mam pojęcia jak ja sobie poradzę jak do tych wszystkich obowiązków dojdzie jeszcze Dzidzia.
No tak, na razie to nie mamy problemów z goleniem, lecz potem - ponoć duży brzuszek nie pozwala i z lusterkiem trzebaZ tego co wiem teraz już nie wymagają bycia ogolonym.....a jak już golą to napewno nie brzytwątylko maszynką jednorazową.....nie wiem jak Ty ale ja wolę się ogolić w domu :-)

Witajcie ponownie, Was zostawić na pól dnia to później czytania i czytania....
My właśnie wróciliśmy z usg
no i nasza Julcia popisała się
wierciła się,przekręcała jakby nie chciała naszemu koledze pozwolić oglądać się....
Obejrzeliśmy ją dokładnie, oczywiście w miarę możliwości
waży już 457g i wszystko jest ok...
Żadnych nieprawidłowości nie zauważył:-) co do płci to tez tym razem nie chciała pokazac się ale na 90% powiedział że dziewczynka "bo nic nie wisi ani nie sterczy"-dokładnie jego słowa
My właśnie wróciliśmy z usg

Obejrzeliśmy ją dokładnie, oczywiście w miarę możliwości

Żadnych nieprawidłowości nie zauważył:-) co do płci to tez tym razem nie chciała pokazac się ale na 90% powiedział że dziewczynka "bo nic nie wisi ani nie sterczy"-dokładnie jego słowa

Ostatnia edycja:
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ewelw ja już mam problemy z goleniem i nie wiem jak się ułożyć żeby było dobrze
A golenie z lusterkiem to jakiś koszmar.Chyba skończyć sie na tym,że maż mi będzie pomagał
Madzieńka u mojej kuzynki nawet na ostatnim USG była na 100% dziewczynka,bo nic nie wisiało ani nie sterczało.A urodził się chłopczyk
I to taki konkretny :4,5 kg więc nie wiem gdzie on schował tego siusiaka
Zresztą jak już któraś tutaj pisała jak mówią,że dziewczynka to zawsze może okazać się chłopaczek.Jak powiedzą,że chłopczyk to można mieć pewność

Madzieńka u mojej kuzynki nawet na ostatnim USG była na 100% dziewczynka,bo nic nie wisiało ani nie sterczało.A urodził się chłopczyk

Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ale Wam sie nudzi dzisiaj widzę.Nie było mnie pare godzin a tu tyle juz napisane 
Ja usg mam za tydzien dopiero
A jutro ide na glukoze- masakra, pewnie nie bede mogla spac dzis z nerwow juz. Biore sobie cytryne,pol sobie wcisne a pol bede lizać w między czasie.

Ja usg mam za tydzien dopiero

Madzieńka u mojej kuzynki nawet na ostatnim USG była na 100% dziewczynka,bo nic nie wisiało ani nie sterczało.A urodził się chłopczykI to taki konkretny :4,5 kg więc nie wiem gdzie on schował tego siusiaka
Zresztą jak już któraś tutaj pisała jak mówią,że dziewczynka to zawsze może okazać się chłopaczek.Jak powiedzą,że chłopczyk to można mieć pewność
![]()
Ania ja tez znam takie historie i dlatego zaczynam mieć malutkiego stresika, wiadomo że będziemy kochać co się urodzi ale ta różowa wyprawka i pokoik dziewczęcy

Ale Wam sie nudzi dzisiaj widzę.Nie było mnie pare godzin a tu tyle juz napisane
Ja usg mam za tydzien dopieroA jutro ide na glukoze- masakra, pewnie nie bede mogla spac dzis z nerwow juz. Biore sobie cytryne,pol sobie wcisne a pol bede lizać w między czasie.
Cyprysiowa dasz radę

reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Ha ha już zadecydowane: będzie Szymon, Szymek Szymuś