Agacia82
Mami :)
Ale fajnie masz ztym kinem. Ja z małym bym się nie odważyła iść. Dzisiaj stwierdziłam , że moje dziecko jest meeega niegrzeczne, nie słucha za grosz, bombki ściąga, ja mu zabieram i mówie nie wolno, siadam obracam się a on znowu w ręce ma bombkę i uwierzcie mi tak w kołko , no chyba z 20 razy - nic do niego nie dociera , a zabawek to on nie uznaje, tylko garnki, smietnik, wyrzucanie z szafek , szuflad. dzisiaj dorwał swoje witaminy, odkręcił butelkę i wylał , nie wspomnę o tym, że cała podłoga klei mi sie od tego do teraz, a myłam ja chyba ze 4 razyWitam piątkowo
Skoro większości dziewczyn pomysł nowego wątku się spodobał, to proszę, aby któraś bardziej rozgarnięta ode mnie go założyła, bo ja chyba nie będę umiała i proszę o wpisanie tych tytułów które już podałyście:-)
A my wybieramy się jutro do kina, wprawdzie na 9:40, jeszcze nigdy nie byłam tak wczesnie, ale co tam ważne zeby sie troche pośmiac w tym szarym, smutnym życiu.
Pyciolku, dobrze ze dojechaliście cało i zdrowo
Noooo bo tygrys jest superWidzę że Tygrysek juz działa, super, napewno kiedyś sie zmobilizuje i rzucę sie w wir czytania i ogladania:-), a na razie polecajcie dalej;-)
Witamy się i my tzn. Ja i Mati (łobuz)
Nowy wątek jest super