reklama
87mArTuSia
Fanka BB :)
Dzien dobry;-)
A ja już dzisiaj umyłam wszystkie okna (tylko od wewnątrz), poodkurzałam, pomyłam podłogi, powycierałam kurze, posprzątałam łazienkę, a moje dziecko o dziwo grzecznie mi się przyglądało Teraz śpi, ja odpoczywam i zaraz idę się szykować do pracy
Dzisiaj mamy urodzinki, a imprezka w niedzielę. Niestety skromnie, bo jutro też pracuje cały dzień, więc czasu na jakieś wielkie przygotowania brak:-( Ale liczy się atmosfera:-)
Marzycielko gratuluję pracy, i Kajka ma rację- zobaczysz jak fajnie się wraca do dziecka do domu. Taka rozłąka też ma swoje plusy. Ja pracuję 3 dni w tygodniu i wtedy poprostu "odpoczywam od domu", a w domu od pracy
Edee, fajnie, że Wam się poukładało przed świętami
I my też musimy się pochwalić nowym ząbkiem- mamy kolejną górną jedyneczkę, i dwójeczka też już prawie na wierzchu
A ja już dzisiaj umyłam wszystkie okna (tylko od wewnątrz), poodkurzałam, pomyłam podłogi, powycierałam kurze, posprzątałam łazienkę, a moje dziecko o dziwo grzecznie mi się przyglądało Teraz śpi, ja odpoczywam i zaraz idę się szykować do pracy
Dzisiaj mamy urodzinki, a imprezka w niedzielę. Niestety skromnie, bo jutro też pracuje cały dzień, więc czasu na jakieś wielkie przygotowania brak:-( Ale liczy się atmosfera:-)
Marzycielko gratuluję pracy, i Kajka ma rację- zobaczysz jak fajnie się wraca do dziecka do domu. Taka rozłąka też ma swoje plusy. Ja pracuję 3 dni w tygodniu i wtedy poprostu "odpoczywam od domu", a w domu od pracy
Edee, fajnie, że Wam się poukładało przed świętami
I my też musimy się pochwalić nowym ząbkiem- mamy kolejną górną jedyneczkę, i dwójeczka też już prawie na wierzchu
Agacia82
Mami :)
Ale masz superBardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..
A jesli chodzi o rodzenstwo u mnie...to ja mam pieciu braci,jeden starszy,o rok,dwoch mlodszych o rok i dwa,jeden-15 lat i jeden-4dajecie wiare....
Agacia82
Mami :)
wiedziałam ... dobra jestemLaseczki dobrze się domyślacie , taka zagadka z rana to miała być
super ciesze się , mam nadzieję, że doszliście do porozumienia
Dzień doberek, u nas dzisiaj mróż -16 stopni i zimny wiatr ale świeci słoneczko..niestety na spacerek nie poszliśmy, bałam się żeby Jula mi nie umarzłaa ja uwielbiam taka pogodę
My dzisiaj z Julą same caly dzień, bo męzowy po pracy przyjeżdża zostawic autko i jedzie na firmową wigilię...a jutro w planach mamy trzepanie dywanu, tzn. ma w planach męzowy i jego brata także odwiedziny chrzestnego Julci...przyleciał na święta ze szwajcarii
Nie wiem co jeszcze mialam napisac...
A wiem Tygrysku dalej czekam
Super!!!!
I my podpinamy sie pod zyczonka
Agacia u nas wyszły dwie jedyneczki na dole...jedna w sierpniu, druga we wrzesniu i od tamtej pory cisza...pediatra mówila że widac schodzace dwie jedyneczki gorne...ale kiedy dojda zobaczymy
W zalączniku wklejam Ci kolejnośc wychodzenia ząbeczków..
Asiulka Ty masz takie dorosłę dzieciaczki...18 i 15 latek??nie wiedzialam...super
Kaja ale Ci fajnie masz tyle rodzeństwa...i wszyscy jesteście na biegunie???
Edyciu super że zaczyna układac się...
Marzycielko super że z praca udało się, nie moge doczytac co będzie robiła....
Ewuska witaj i koniecznie zaglądaj do nas częsciej...
My dzisiaj z Julą same caly dzień, bo męzowy po pracy przyjeżdża zostawic autko i jedzie na firmową wigilię...a jutro w planach mamy trzepanie dywanu, tzn. ma w planach męzowy i jego brata także odwiedziny chrzestnego Julci...przyleciał na święta ze szwajcarii
Nie wiem co jeszcze mialam napisac...
A wiem Tygrysku dalej czekam
a teraz mały znowu w garach buszuje..jak on lubi hałasować..macie małą próbkę
YouTube- to co dzieci lubią najbardziej...duzo hałasu
Super!!!!
STO LATEK Z OKAZJI ROCZKU DLA MAKSIA
I my podpinamy sie pod zyczonka
Czesc kokusia
Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło
Agacia u nas wyszły dwie jedyneczki na dole...jedna w sierpniu, druga we wrzesniu i od tamtej pory cisza...pediatra mówila że widac schodzace dwie jedyneczki gorne...ale kiedy dojda zobaczymy
W zalączniku wklejam Ci kolejnośc wychodzenia ząbeczków..
18 lat, 15 lat, 4 lata no i mała Zosia :-)
Asiulka Ty masz takie dorosłę dzieciaczki...18 i 15 latek??nie wiedzialam...super
Kaja ale Ci fajnie masz tyle rodzeństwa...i wszyscy jesteście na biegunie???
Edyciu super że zaczyna układac się...
Marzycielko super że z praca udało się, nie moge doczytac co będzie robiła....
Ewuska witaj i koniecznie zaglądaj do nas częsciej...
kana161
Mama "terrorystek" :P
ojejku jak super! Wracaj do nas na stałe i piszkaj częciej:* buzaiczki dla Ciebie i dzieciaczków:*Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow) A wiec.......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima ))Przeraza mnie to
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta. Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
m.a.s.a.k.r.a-20 za oknem,a my na szczepienie na 11.30
ja też nie zajarzyłam wstydo matko faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edzia no czego nic nie mówisz !!!!!!!!!!!!
Agaciu miło mi że suwaczki ci się podobają
nasza słuzba zdrowia.....szkoda sow...współczuje mamusi....straszne to co piszesz....:-(moja mama była u lekarza..zdjęcli gips iii.....noga jest przestawiona czyli że bedą łamać..ma skierowanie na oddzial ale nawet jej nigdzie dzisiaj nie przyjmą bo miejsc nie ma ale czeka az lekaże skończą planowe zabiegi żeby zrobili konsultację dokładną...ehhh no to pieknie 6 tygodni na nic :-( a jak złamia to kolejne 6 będzie,a u nich teraz taka nie ciekawa sytuacja w pracy że mówiła że musi wrocić od nowego roku do pracy bo inaczej lipka będzie z premią..
zgadzam się z Kajaczkiem...ja też bedę szukała od nowego roku pracy jakiejś...czas sie wyrwac troszke....bo jeszcze zapuszcze korzenie ( next baby ) i co?Bardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..
A jesli chodzi o rodzenstwo u mnie...to ja mam pieciu braci,jeden starszy,o rok,dwoch mlodszych o rok i dwa,jeden-15 lat i jeden-4dajecie wiare....
Madziu u nas w takim razie wychodza prawie książkowo ząbeczki...najpierw były 4 na dole teraz jest jedynka górna...tylko ta dwójeczka nam nie pasuje hahaa
Tak więc witamy sie i my piatkowo.....
U nas też mrożnie -10,ale byłysmy na krótkim spacerku do babci i spowrotem....jakies 5min drogi na saneczkach Mariczka jechała...załącze jak juz nadrobie co trza....
Poza tym ciesze sie jak gwizdek,bo dostalam nowa oferte od swojego operatora komorkowego wiec chyba na siweta bedzie nowy phone oj dzieciak ze mnie dzieciak
co jeszcze aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego naj naj naj dla naszych dzisiejszych solenizantów roczkowych.....
samych przystojniaków oczywiście:
Maksa naszego najsłodszego,
Kubuleńka cudownego,
Alexa naszego łobuziaka nie dającego mamusi spać oraz Benjaminka.....
Dużo uśmiechu urwisy i miłości:*
życzy Cioteczka i Mariczka
samych przystojniaków oczywiście:
Maksa naszego najsłodszego,
Kubuleńka cudownego,
Alexa naszego łobuziaka nie dającego mamusi spać oraz Benjaminka.....
Dużo uśmiechu urwisy i miłości:*
życzy Cioteczka i Mariczka
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
tygrysek82
Fanka BB :)
hehhe wiecie co??? ja też założyłam bloga:-):-)
hehhe wiecie co??? ja też założyłam bloga:-):-)
Dawaj adres
reklama
Podziel się: