reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry;-)

A ja już dzisiaj umyłam wszystkie okna (tylko od wewnątrz), poodkurzałam, pomyłam podłogi, powycierałam kurze, posprzątałam łazienkę, a moje dziecko o dziwo grzecznie mi się przyglądało:szok: Teraz śpi, ja odpoczywam i zaraz idę się szykować do pracy:sorry:

Dzisiaj mamy urodzinki, a imprezka w niedzielę. Niestety skromnie, bo jutro też pracuje cały dzień, więc czasu na jakieś wielkie przygotowania brak:-( Ale liczy się atmosfera:-):tak:

Marzycielko gratuluję pracy, i Kajka ma rację- zobaczysz jak fajnie się wraca do dziecka do domu. Taka rozłąka też ma swoje plusy. Ja pracuję 3 dni w tygodniu i wtedy poprostu "odpoczywam od domu", a w domu od pracy:-D

Edee, fajnie, że Wam się poukładało przed świętami:tak:

I my też musimy się pochwalić nowym ząbkiem- mamy kolejną górną jedyneczkę, i dwójeczka też już prawie na wierzchu:tak:

Dzień doberek, u nas dzisiaj mróż -16 stopni i zimny wiatr ale świeci słoneczko..niestety na spacerek nie poszliśmy, bałam się żeby Jula mi nie umarzła:tak::tak::tak:a ja uwielbiam taka pogodę
My dzisiaj z Julą same caly dzień, bo męzowy po pracy przyjeżdża zostawic autko i jedzie na firmową wigilię...a jutro w planach mamy trzepanie dywanu, tzn. ma w planach męzowy i jego brat:-D:-D:-Da także odwiedziny chrzestnego Julci...przyleciał na święta ze szwajcarii

Nie wiem co jeszcze mialam napisac...

A wiem Tygrysku dalej czekam:sorry::sorry::sorry::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a teraz mały znowu w garach buszuje..jak on lubi hałasować..macie małą próbkę :-D
YouTube- to co dzieci lubią najbardziej...duzo hałasu

Super!!!!

STO LATEK Z OKAZJI ROCZKU DLA MAKSIA

I my podpinamy sie pod zyczonka:tak::tak::tak:

Czesc kokusia :-D

Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło :eek:

Agacia u nas wyszły dwie jedyneczki na dole...jedna w sierpniu, druga we wrzesniu i od tamtej pory cisza...pediatra mówila że widac schodzace dwie jedyneczki gorne...ale kiedy dojda zobaczymy:-D:-D:-D
W zalączniku wklejam Ci kolejnośc wychodzenia ząbeczków..

18 lat, 15 lat, 4 lata no i mała Zosia :-)

Asiulka
Ty masz takie dorosłę dzieciaczki...18 i 15 latek??nie wiedzialam...super

Kaja ale Ci fajnie masz tyle rodzeństwa...i wszyscy jesteście na biegunie???

Edyciu
super że zaczyna układac się...

Marzycielko
super że z praca udało się, nie moge doczytac co będzie robiła....

Ewuska witaj i koniecznie zaglądaj do nas częsciej...

Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
ojejku jak super! Wracaj do nas na stałe i piszkaj częciej:* buzaiczki dla Ciebie i dzieciaczków:*
-20 za oknem,a my na szczepienie na 11.30:szok::szok:
m.a.s.a.k.r.a :szok::-D
o matko faktycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D Edzia no czego nic nie mówisz !!!!!!!!!!!!:-D:-D

Agaciu miło mi że suwaczki ci się podobają:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry:
ja też nie zajarzyłam wstyd:zawstydzona/y:
moja mama była u lekarza..zdjęcli gips iii.....noga jest przestawiona :no: czyli że bedą łamać..ma skierowanie na oddzial ale nawet jej nigdzie dzisiaj nie przyjmą bo miejsc nie ma :szok: ale czeka az lekaże skończą planowe zabiegi żeby zrobili konsultację dokładną...ehhh no to pieknie 6 tygodni na nic :-( a jak złamia to kolejne 6 będzie,a u nich teraz taka nie ciekawa sytuacja w pracy że mówiła że musi wrocić od nowego roku do pracy bo inaczej lipka będzie z premią..
nasza słuzba zdrowia.....szkoda sow...współczuje mamusi....straszne to co piszesz....:-(
Bardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..
A jesli chodzi o rodzenstwo u mnie...to ja mam pieciu braci,jeden starszy,o rok,dwoch mlodszych o rok i dwa,jeden-15 lat i jeden-4dajecie wiare..:szok::-D:-D..
zgadzam się z Kajaczkiem...ja też bedę szukała od nowego roku pracy jakiejś...czas sie wyrwac troszke....bo jeszcze zapuszcze korzenie ( next baby ) i co?:-D:-p

Madziu u nas w takim razie wychodza prawie książkowo ząbeczki...najpierw były 4 na dole teraz jest jedynka górna...tylko ta dwójeczka nam nie pasuje:p hahaa

Tak więc witamy sie i my piatkowo.....:tak::tak:

U nas też mrożnie -10,ale byłysmy na krótkim spacerku do babci i spowrotem....jakies 5min drogi :-p na saneczkach Mariczka jechała...załącze :elvis: jak juz nadrobie co trza....
Poza tym ciesze sie jak gwizdek,bo dostalam nowa oferte od swojego operatora komorkowego wiec chyba na siweta bedzie nowy phone :):tak::tak:oj dzieciak ze mnie dzieciak:zawstydzona/y:

co jeszcze aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj naj dla naszych dzisiejszych solenizantów roczkowych.....
samych przystojniaków oczywiście:
Maksa naszego najsłodszego,
Kubuleńka cudownego,
Alexa naszego łobuziaka nie dającego mamusi spać oraz Benjaminka.....

su01101410101vh0.gif
su01101410105xm4.gif
su01103770101hn6.gif
su01103770102ds2.gif

Dużo uśmiechu urwisy i miłości:*
życzy Cioteczka i Mariczka:)

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
Do góry