reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja też, my w planach mielismy starania za rok, ale jak to będzie zobaczymy:sorry::sorry::sorry:

powiem Wam że ja też nie mogę się doczekać kolejnego dzidziusia:zawstydzona/y: tego przeżywania na nowo wszystkiego:zawstydzona/y: ale faktycznie kilka spraw trzeba poukładać zanim się postaramy o siostrzyczkę lub braciszka:tak: no chyba że to nas zaskoczy :-D
to moze musimy sie jakos umowic:-D:-D:-D:-D:-D i juz bedziemy wszytskie razem na jednym watku:tak::tak::tak::tak:
Gratulacje dla Mariczki!!!!
:tak::tak::tak::tak:

reklama
Piszecie tak o tych przygotowaniach...a ja wyluzowalam okien nie myję bo za oknem jak nie deszcz to teraz snieg i mroz:szok::szok::szok::szok:umylam tylko wczesniej u Julci w pokoju bo ona ma ozdoby na oknie i uwielbia siedziec/stać na parapcie i ogladac świat:-D:-D:-D
Firanki popralam...i tyle, kurze i odkurzanie, mycie podlog robie systematycznie wiec bez szaleństw...z reszta nas prawie w domu nie bedzie przez swieta:laugh2::laugh2::laugh2:

A tak ogólnie to my chcielibyśmy mieć przynajmniej trójeczkę dzieci:tak::tak::tak:

Oglądała któraś wczoraj rozmowy w toku?

Piszecie tak o tych przygotowaniach...a ja wyluzowalam okien nie myję bo za oknem jak nie deszcz to teraz snieg i mroz:szok::szok::szok::szok:umylam tylko wczesniej u Julci w pokoju bo ona ma ozdoby na oknie i uwielbia siedziec/stać na parapcie i ogladac świat:-D:-D:-D
Firanki popralam...i tyle, kurze i odkurzanie, mycie podlog robie systematycznie wiec bez szaleństw...z reszta nas prawie w domu nie bedzie przez swieta:laugh2::laugh2::laugh2:
Madziu my dokładnie tak samo!!!!!

Ja kurcze bardziej sie skupiam na tych niedzielnych urodzinkach Mariczki......o świętach bedę pewnie myslała od poniedziałku jak ochłone po niedzieli:p hahhaha:-D:-D:-D
Dzisiaj będę walczyła z bigosem.....:sorry::zawstydzona/y: :szok: bedzie wesoło:p

Dziekujemy mamuśkom za gratulacje;*

A tak ogólnie to my chcielibyśmy mieć przynajmniej trójeczkę dzieci:tak::tak::tak:

Ja cche mieć dwójkę , ale z drugim jeszcze poczekamy może 2 lata ... zreszta mojego męża nie ma większośc w domu więc nawet nie ma jak i kiedy sie starać :eek: .... no chyba , że :sorry::sorry: ...

Ja nie oglą dałam - a co było?

Asiulko ja wo gule nie planuje już dzieci :tak: mam kochanego syna,który jest dla mnie wszystkim także spełnieniem moich najwiekszych marzeń..zawsze chciałam mieć syna i chcę dac mu wszystko począwszy od miłości i dobrego wychowania po dobra materialne,dlatego chce wkładkę i coś dodatkowego może plastry hmm...zobaczymy co lekarz powie..wkładke mysle w kweitniu wkładac więc jeśli do tej pory nie wpadniemy to raczej maks rodzeństwa mieć nie będzie ,musiałaby byc mega wpadka;-)
Ja chciałabym jeszcze jednego dzieciaczka, ale oczywiscie jeszcze nie teraz. Teraz moja siostra jest w ciazy, ma termin na czerwiec, niech jej dzidzius troszke sie odchowa i wtedy my pomyslimy:-) Moim zdaniem bycie jedynakiem to troche krzywda dla dziecka. I wlasnie daltego chcemy jezcze jednego szkraba. A takze dlatego, ze chcialabym przezyc jeszcze raz ciaze i poczuc jak to jest miec taka mala bezbronna istotke, bo juz zapomnialam jak to bylo:tak:No i chcialabym coreczke tym razem;-) Aczkolwiek Olu nie chcialabym abys odebrala tego posta personalnie, szanuje Twoja decyzje i mam nadzieje, ze nie urazilam Cie tym co napisalam;-)

Wczoraj dostrzegłam dwa nowe zebole Mari i juz mam rozwiązanie zagadki pt "nocny płacz i wrzaski", ale to chyba nie koniec niespodzianek,bo dzisiaj w nocy tez sie obudziła przed 24 i siedziała ze mną, leżała i marudziła do 3....w rezultacie padając ze mną w łożku,bo inaczej był wrzask o 3:25...masarka.....No i jakie "super" ma nowe rozmieszczenie zaraz zamieszczę :-p:-D
Gratulujemy nowych zabkow:tak: W koncu sie doczekalyscie z Marii, bo z tego co pamietam dosyc dluga byla przerwa miedzy kolejnymi zabeczkami;-)

No to widze, ze spora gromadke planujecie:-D
Ja nie ogladam. A wlasnie co bylo?

Filipkowi wyszedl kolejny zabek, lewa piatka. Chyba piatka, bo jest prawie na samiutkim koncu. Jakos dziwnie mu te zabki wychodza:eek:
No i skarzylam sie, ze maruda dzis strszna z niego. I znalazlam przyczyne:-( Ma temperature, prawie 39 stopni:-( Zasnal mi na rekach, jak sie obudzi dam mu czopka i zobaczymy co dalej bedzie. Wstrzymam sie jeszcze z lekarzem, bo innych objawow na razie brak. Wiec moze to na ten zabek albo ta nieszczesna trzydniowka, bo jeszcze jej nie przechodzilismy:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja proponuję, żeby się od razu dogadać kiedy następne bobasy. Nie będziemy na innym wątku, tylko poprosimy Cyprysiową o stworzenie go tutaj. Gródniówki 2008 starają się na nowo :-D;-)

Kana gratulacje dla Mariczki. U nas też nocne krzyki.

Aniu najważniejsze, żeby Fabianek był zdrowy, a nastrój tworzą ludzie a nie porządek.

Do góry