reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja też, my w planach mielismy starania za rok, ale jak to będzie zobaczymy:sorry::sorry::sorry:

powiem Wam że ja też nie mogę się doczekać kolejnego dzidziusia:zawstydzona/y: tego przeżywania na nowo wszystkiego:zawstydzona/y: ale faktycznie kilka spraw trzeba poukładać zanim się postaramy o siostrzyczkę lub braciszka:tak: no chyba że to nas zaskoczy :-D
to moze musimy sie jakos umowic:-D:-D:-D:-D:-D i juz bedziemy wszytskie razem na jednym watku:tak::tak::tak::tak:
Gratulacje dla Mariczki!!!!
:tak::tak::tak::tak:

reklama
Piszecie tak o tych przygotowaniach...a ja wyluzowalam okien nie myję bo za oknem jak nie deszcz to teraz snieg i mroz:szok::szok::szok::szok:umylam tylko wczesniej u Julci w pokoju bo ona ma ozdoby na oknie i uwielbia siedziec/stać na parapcie i ogladac świat:-D:-D:-D
Firanki popralam...i tyle, kurze i odkurzanie, mycie podlog robie systematycznie wiec bez szaleństw...z reszta nas prawie w domu nie bedzie przez swieta:laugh2::laugh2::laugh2:

A tak ogólnie to my chcielibyśmy mieć przynajmniej trójeczkę dzieci:tak::tak::tak:

Oglądała któraś wczoraj rozmowy w toku?

Piszecie tak o tych przygotowaniach...a ja wyluzowalam okien nie myję bo za oknem jak nie deszcz to teraz snieg i mroz:szok::szok::szok::szok:umylam tylko wczesniej u Julci w pokoju bo ona ma ozdoby na oknie i uwielbia siedziec/stać na parapcie i ogladac świat:-D:-D:-D
Firanki popralam...i tyle, kurze i odkurzanie, mycie podlog robie systematycznie wiec bez szaleństw...z reszta nas prawie w domu nie bedzie przez swieta:laugh2::laugh2::laugh2:
Madziu my dokładnie tak samo!!!!!

Ja kurcze bardziej sie skupiam na tych niedzielnych urodzinkach Mariczki......o świętach bedę pewnie myslała od poniedziałku jak ochłone po niedzieli:p hahhaha:-D:-D:-D
Dzisiaj będę walczyła z bigosem.....:sorry::zawstydzona/y: :szok: bedzie wesoło:p

Dziekujemy mamuśkom za gratulacje;*

A tak ogólnie to my chcielibyśmy mieć przynajmniej trójeczkę dzieci:tak::tak::tak:

Ja cche mieć dwójkę , ale z drugim jeszcze poczekamy może 2 lata ... zreszta mojego męża nie ma większośc w domu więc nawet nie ma jak i kiedy sie starać :eek: .... no chyba , że :sorry::sorry: ...

Ja nie oglą dałam - a co było?

Asiulko ja wo gule nie planuje już dzieci :tak: mam kochanego syna,który jest dla mnie wszystkim także spełnieniem moich najwiekszych marzeń..zawsze chciałam mieć syna i chcę dac mu wszystko począwszy od miłości i dobrego wychowania po dobra materialne,dlatego chce wkładkę i coś dodatkowego może plastry hmm...zobaczymy co lekarz powie..wkładke mysle w kweitniu wkładac więc jeśli do tej pory nie wpadniemy to raczej maks rodzeństwa mieć nie będzie ,musiałaby byc mega wpadka;-)
Ja chciałabym jeszcze jednego dzieciaczka, ale oczywiscie jeszcze nie teraz. Teraz moja siostra jest w ciazy, ma termin na czerwiec, niech jej dzidzius troszke sie odchowa i wtedy my pomyslimy:-) Moim zdaniem bycie jedynakiem to troche krzywda dla dziecka. I wlasnie daltego chcemy jezcze jednego szkraba. A takze dlatego, ze chcialabym przezyc jeszcze raz ciaze i poczuc jak to jest miec taka mala bezbronna istotke, bo juz zapomnialam jak to bylo:tak:No i chcialabym coreczke tym razem;-) Aczkolwiek Olu nie chcialabym abys odebrala tego posta personalnie, szanuje Twoja decyzje i mam nadzieje, ze nie urazilam Cie tym co napisalam;-)

Wczoraj dostrzegłam dwa nowe zebole Mari i juz mam rozwiązanie zagadki pt "nocny płacz i wrzaski", ale to chyba nie koniec niespodzianek,bo dzisiaj w nocy tez sie obudziła przed 24 i siedziała ze mną, leżała i marudziła do 3....w rezultacie padając ze mną w łożku,bo inaczej był wrzask o 3:25...masarka.....No i jakie "super" ma nowe rozmieszczenie zaraz zamieszczę :-p:-D
Gratulujemy nowych zabkow:tak: W koncu sie doczekalyscie z Marii, bo z tego co pamietam dosyc dluga byla przerwa miedzy kolejnymi zabeczkami;-)

No to widze, ze spora gromadke planujecie:-D
Ja nie ogladam. A wlasnie co bylo?

Filipkowi wyszedl kolejny zabek, lewa piatka. Chyba piatka, bo jest prawie na samiutkim koncu. Jakos dziwnie mu te zabki wychodza:eek:
No i skarzylam sie, ze maruda dzis strszna z niego. I znalazlam przyczyne:-( Ma temperature, prawie 39 stopni:-( Zasnal mi na rekach, jak sie obudzi dam mu czopka i zobaczymy co dalej bedzie. Wstrzymam sie jeszcze z lekarzem, bo innych objawow na razie brak. Wiec moze to na ten zabek albo ta nieszczesna trzydniowka, bo jeszcze jej nie przechodzilismy:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja proponuję, żeby się od razu dogadać kiedy następne bobasy. Nie będziemy na innym wątku, tylko poprosimy Cyprysiową o stworzenie go tutaj. Gródniówki 2008 starają się na nowo :-D;-)

Kana gratulacje dla Mariczki. U nas też nocne krzyki.

Aniu najważniejsze, żeby Fabianek był zdrowy, a nastrój tworzą ludzie a nie porządek.

Do góry