reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeny ale jest super na dworze!!!!!! temperaturka troszkę odpuściła więc zapakowałam Filipka do wózka i wio na spacerek.przełożyłam śpiworek z krowy "atlantica" do tego mniejszego co by mi dziecko nie zamarzło :sorry: Trochę nas przemroziło ale samopoczucie zrobiło się superaśne :tak:
Tak bym chciała żeby ten śnieg wytrzymał do świąt:sorry:

reklama
my tez bylysmy na spacerku, ale nie bralam wozka, tylko spacerowalysmy za jedna raczke, ale jakie dziecko bylo zadowolone:-D:-D:-D:-Doczy wielkie, snieg na policzki spadal, uwielbiam zime:tak::tak::tak::tak::tak:

Asiulka nie wiem już co Fabiankowi jest:-( A co do tej imprezy to ja rozumiem młodość,ale niestety mieszkają w bloku i nie są same.Tak wiec trudno,ale impreza może trwać do 22:00:sorry: Gdybym była sama to pewnie bym odpuściła choć to nie pierwszy raz,ale jest Fabian i guzik mnie obchodzi czyjaś młodość,impreza czy cokolwiek innego.

A o Blackwizard to wiem,bo piszemy na Młodych Mamach:tak:

Jak możecie to wejdźcie na opiekę.

Witam.
U nas juz krzyku znacznie mniej...dzis mały budził sie 3 raz\y..ale to pikuś wiekszy problem miałam z Seniorem...ja nie wiem ci mu się śniło ale przez całą noc mi wyl i jęczał przez sen :no: w końcu za 6razem nie wytrzymałam i go sieknęłam :-Djestem przez niego niewyspana
asiulka współczuje z powodu @ ale pociesze cie do mnie przyszła w sobote...bardzo skromna ale powoli powoli sie rozkręca...jest to pierwsza @ od lutego 2008...ooo dobrze ze sobie przypomniałam muszę umówic się do gina pogadać w sprawie spirali,ale chce sie jeszcze czymś dodatkowo zabezpieczać(nie gumoleum :p )
Moj starszy mezczyzna chrapie potwornie w nocy, dlatego nawet jak Filip ladnie spi w nocy, co zdarza sie niezwykle rzadko to chrapanie mojego D co chwile mnie budzi:wściekła/y:
Ja karmilam piersia krociutko i pierwsza @ po porodzie dostalam juz w lutym. I tez od prawie roku ide do gina po spirale, ale cos dojsc nie moge:-D I ostatnio doszlam do wniosku, ze sobie chyba daruje. Poczatkowo myslalam o kolejnym dziecku po min 5 latach, ale teraz mysle, ze to troche za duza roznica wieku i moze za 1-1,5 roku zaczniemy myslec o kolejnym dzidziolku, a na tak krotko spirali nie warto zakladac:no: Takze na razie jedziemy na gumeczkach, a nawet jakby cos sie wydarzylo to trgaedii by nie bylo;-) A Wy Olu nie planujecie na razie kolejnego szkraba?

my tez bylysmy na spacerku, ale nie bralam wozka, tylko spacerowalysmy za jedna raczke, ale jakie dziecko bylo zadowolone:-D:-D:-D:-Doczy wielkie, snieg na policzki spadal, uwielbiam zime:tak::tak::tak::tak::tak:
to My tak przedwczoraj się do krawca wybraliśmy do sąsiedniego bloku:-D szliśmy chyba z 15 minut w jedna stronę , gdyż moje dziecko co kilka kroczków przystawało i rozglądało się dookoła:zawstydzona/y::sorry: w pewnym momencie jak fifi odszedł troszkę odemnie podeszła do niego taka starsza pani i mówi do niego czy da mu rączkę to pójdziemy razem a on na nią popatrzył wzrokiem jak terrorysta i do mamuni :-D

Witam czwartkowo
Fajnie ze produkcja nam sie rozkręca, chociaż jest co poczytac:tak:

Semiko, nie smuć się, kiedys w końcu musi być lepiej. U nas tez ciągle jakieś problemy, ale pocieszam sie ze i tak nie mam na to wpływu, więc muszę sie z tym pogodzić. Buziaki dla Ciebie.

Aniu, zdrówka dla Fabianka. A ze sprzątaniem i gotowaniem zdążysz, ważne że masz M na miejsu, to zawsze Ci pomoże, chociażb tylko wieczorami.

Tygrysku, mądry Fifi, co go będą obce baby zaczepiały, chciałabym to zobaczyć, jak neutralizuje kobiecinę wzrokiem.

Asiulka, życzę żeby ból brzucha przeszedł.
I pozdrowienia dla blachwizard, wiedziałam, ze jest w ciązy,a le nie wiedziałam, ze już urodziła. Super dziewczynki będą razem chodziły do szkoły.

A ja byłam z sobą i Madzią u lekarza, bo też sie rozkaszlała, teraz siedzimy w domku. Zaraz kładziemy sie troszkę powygrzewać

Ja tam sie w ogole nie bede wypowiadac na temat prezentow osobistych..:-DBo od kiedy moj osobisty maz dal mi w prezencie na urodziny:szok:...DYWAN...:-Dto ja juz nic na ten temat nie mowie...
Dywan co prawda super,designerski i sama na niego musialabym odkladac czas dluzszy.. ...Ale,dywan jest dywanem:-D:-D:-DMusze to kiedys naszemu dziecku opowiedziec,pogubi kapcie:laugh2:
A kto wie co jeszcze trzyma w zanadrzu,,moze w przyszlym roku dostane okno,...albo nowe kafelki do lazienki:rolleyes::rolleyes::-D:-D:-D...

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie my dzisiaj pospałyśmy...Jula obudziła się o 10.10 a ja razem z nia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas sniezyca, więc spacerek podarujemy sobie dzisiaj a szkoda bo ja uwielbiam taka pogodę, szkoda tylko że strasznie wieje.....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Blackwizard
gratulacje!!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitkow, ktorych coś dopadło....

Tygrysku dalej czekam na relacje z urodzinek....:-:)-:)-:)-(

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie my dzisiaj pospałyśmy...Jula obudziła się o 10.10 a ja razem z nia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas sniezyca, więc spacerek podarujemy sobie dzisiaj a szkoda bo ja uwielbiam taka pogodę, szkoda tylko że strasznie wieje.....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Blackwizard
gratulacje!!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitkow, ktorych coś dopadło....

Tygrysku dalej czekam na relacje z urodzinek....:-:)-:)-:)-(

ok ok specjalnie dla cioteczki Madziuni postaram się coś wrzucić dziś wieczorkiem:tak::tak: a ja zgubiłam dziś na spacerze rękawiczki buuuuuuuu:-:)-(

Do góry