reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeny ale jest super na dworze!!!!!! temperaturka troszkę odpuściła więc zapakowałam Filipka do wózka i wio na spacerek.przełożyłam śpiworek z krowy "atlantica" do tego mniejszego co by mi dziecko nie zamarzło :sorry: Trochę nas przemroziło ale samopoczucie zrobiło się superaśne :tak:
Tak bym chciała żeby ten śnieg wytrzymał do świąt:sorry:

reklama
my tez bylysmy na spacerku, ale nie bralam wozka, tylko spacerowalysmy za jedna raczke, ale jakie dziecko bylo zadowolone:-D:-D:-D:-Doczy wielkie, snieg na policzki spadal, uwielbiam zime:tak::tak::tak::tak::tak:

Asiulka nie wiem już co Fabiankowi jest:-( A co do tej imprezy to ja rozumiem młodość,ale niestety mieszkają w bloku i nie są same.Tak wiec trudno,ale impreza może trwać do 22:00:sorry: Gdybym była sama to pewnie bym odpuściła choć to nie pierwszy raz,ale jest Fabian i guzik mnie obchodzi czyjaś młodość,impreza czy cokolwiek innego.

A o Blackwizard to wiem,bo piszemy na Młodych Mamach:tak:

Jak możecie to wejdźcie na opiekę.

Witam.
U nas juz krzyku znacznie mniej...dzis mały budził sie 3 raz\y..ale to pikuś wiekszy problem miałam z Seniorem...ja nie wiem ci mu się śniło ale przez całą noc mi wyl i jęczał przez sen :no: w końcu za 6razem nie wytrzymałam i go sieknęłam :-Djestem przez niego niewyspana
asiulka współczuje z powodu @ ale pociesze cie do mnie przyszła w sobote...bardzo skromna ale powoli powoli sie rozkręca...jest to pierwsza @ od lutego 2008...ooo dobrze ze sobie przypomniałam muszę umówic się do gina pogadać w sprawie spirali,ale chce sie jeszcze czymś dodatkowo zabezpieczać(nie gumoleum :p )
Moj starszy mezczyzna chrapie potwornie w nocy, dlatego nawet jak Filip ladnie spi w nocy, co zdarza sie niezwykle rzadko to chrapanie mojego D co chwile mnie budzi:wściekła/y:
Ja karmilam piersia krociutko i pierwsza @ po porodzie dostalam juz w lutym. I tez od prawie roku ide do gina po spirale, ale cos dojsc nie moge:-D I ostatnio doszlam do wniosku, ze sobie chyba daruje. Poczatkowo myslalam o kolejnym dziecku po min 5 latach, ale teraz mysle, ze to troche za duza roznica wieku i moze za 1-1,5 roku zaczniemy myslec o kolejnym dzidziolku, a na tak krotko spirali nie warto zakladac:no: Takze na razie jedziemy na gumeczkach, a nawet jakby cos sie wydarzylo to trgaedii by nie bylo;-) A Wy Olu nie planujecie na razie kolejnego szkraba?

my tez bylysmy na spacerku, ale nie bralam wozka, tylko spacerowalysmy za jedna raczke, ale jakie dziecko bylo zadowolone:-D:-D:-D:-Doczy wielkie, snieg na policzki spadal, uwielbiam zime:tak::tak::tak::tak::tak:
to My tak przedwczoraj się do krawca wybraliśmy do sąsiedniego bloku:-D szliśmy chyba z 15 minut w jedna stronę , gdyż moje dziecko co kilka kroczków przystawało i rozglądało się dookoła:zawstydzona/y::sorry: w pewnym momencie jak fifi odszedł troszkę odemnie podeszła do niego taka starsza pani i mówi do niego czy da mu rączkę to pójdziemy razem a on na nią popatrzył wzrokiem jak terrorysta i do mamuni :-D

Witam czwartkowo
Fajnie ze produkcja nam sie rozkręca, chociaż jest co poczytac:tak:

Semiko, nie smuć się, kiedys w końcu musi być lepiej. U nas tez ciągle jakieś problemy, ale pocieszam sie ze i tak nie mam na to wpływu, więc muszę sie z tym pogodzić. Buziaki dla Ciebie.

Aniu, zdrówka dla Fabianka. A ze sprzątaniem i gotowaniem zdążysz, ważne że masz M na miejsu, to zawsze Ci pomoże, chociażb tylko wieczorami.

Tygrysku, mądry Fifi, co go będą obce baby zaczepiały, chciałabym to zobaczyć, jak neutralizuje kobiecinę wzrokiem.

Asiulka, życzę żeby ból brzucha przeszedł.
I pozdrowienia dla blachwizard, wiedziałam, ze jest w ciązy,a le nie wiedziałam, ze już urodziła. Super dziewczynki będą razem chodziły do szkoły.

A ja byłam z sobą i Madzią u lekarza, bo też sie rozkaszlała, teraz siedzimy w domku. Zaraz kładziemy sie troszkę powygrzewać

Ja tam sie w ogole nie bede wypowiadac na temat prezentow osobistych..:-DBo od kiedy moj osobisty maz dal mi w prezencie na urodziny:szok:...DYWAN...:-Dto ja juz nic na ten temat nie mowie...
Dywan co prawda super,designerski i sama na niego musialabym odkladac czas dluzszy.. ...Ale,dywan jest dywanem:-D:-D:-DMusze to kiedys naszemu dziecku opowiedziec,pogubi kapcie:laugh2:
A kto wie co jeszcze trzyma w zanadrzu,,moze w przyszlym roku dostane okno,...albo nowe kafelki do lazienki:rolleyes::rolleyes::-D:-D:-D...

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie my dzisiaj pospałyśmy...Jula obudziła się o 10.10 a ja razem z nia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas sniezyca, więc spacerek podarujemy sobie dzisiaj a szkoda bo ja uwielbiam taka pogodę, szkoda tylko że strasznie wieje.....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Blackwizard
gratulacje!!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitkow, ktorych coś dopadło....

Tygrysku dalej czekam na relacje z urodzinek....:-:)-:)-:)-(

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie my dzisiaj pospałyśmy...Jula obudziła się o 10.10 a ja razem z nia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas sniezyca, więc spacerek podarujemy sobie dzisiaj a szkoda bo ja uwielbiam taka pogodę, szkoda tylko że strasznie wieje.....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Blackwizard
gratulacje!!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitkow, ktorych coś dopadło....

Tygrysku dalej czekam na relacje z urodzinek....:-:)-:)-:)-(

ok ok specjalnie dla cioteczki Madziuni postaram się coś wrzucić dziś wieczorkiem:tak::tak: a ja zgubiłam dziś na spacerze rękawiczki buuuuuuuu:-:)-(

Do góry