reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam ciezarowki:-)

Dosc dlugo do was nie zagladalam, a produkcja postow widze szla pelna para:tak:
Ciesze sie ze macie sie dobrze, gratuluje wszystkim mamom corek i synow, oraz witam nowe formulowiczki;-)
Ja wrocilam z Polski, wiadomo, wszedzie dobrze, ale w swoim domku najlepiej.
Jestem po usg 3D, bylo super, moj chlopak miewa sie dobrze, ma juz 780gram:szok: i termin mam juz nie na grudzien, ale na 24listopad. Mam nadzieje, ze pozwolicie zostac:laugh2:
Moje swedzenie niestety nie przeszlo, robilam badania na proby watrobowe, czy nie mam cholestazy, ale wszystko wyszlo w normie. Wiec widocznie taka "uroda" mojej ciazy.
Czy mozecie mi przeslac linka, na wpisanie imienia dziecka jako suwaczek?? Super to wyglada, z gory dziekuje.:-)

reklama
Czy mozecie mi przeslac linka, na wpisanie imienia dziecka jako suwaczek?? Super to wyglada, z gory dziekuje.:-)

prosze bardzo.... Create Glitter Text - Textured Text for your website

No zobaczymy jaka bedzie moja córa ale raczej będzie duża. Ma wysokich rodziców. Ja mam 174 cm a mąż 190 cm.

Marzycielka witaj w klubie :-D ja obawiam się ze u nas będzie podobnie ja mam 171cm a moj małzonek 194cm:tak:

Czekamy na relacje z Waszych usg;-)pozdrawiam

Czesc dziewczyny , skorzystalam z linka Madzienki i wkleilam imie synka. Nie jest to jeszcze zatwierdzone ale mezowi bardzo sie podoba :-) wiec poki co niech bedzie te :-D.

oceanity28....mi rowniez wyskakiwalo invalid file , ale skopiowalam ten drugi adres , zatwierdzilam i jest ok :) Powodzenia:tak:

Już wszystko wiadomo - będzie SYNUŚ :-D
Jestem okrutnie szczęsliwa, buzia mi się cieszy jakbym się czegoś napaliła:-)
Synek zdrowy i ruchliwy ale troszkę nieśmiały bo zasłaniał buziulkę rączkami:-)
I bawił się pępowinką i zwariuje zaraz ze szczęścia :rolleyes:

A poza tym to strasznie sie zdenerwowalam . Wczoraj bylam na wizycie u lekarza i zapytalam o glukoze poniewaz powinnam dostac juz na nia skierowanie. A babeczka mowi do mnie ze na poczatku ciazy mi robili i wyszlo dobrze wiec nie potrzebuje teraz sprawdzac :wściekła/y: Ja to sie z nimi nadenerwuje w tej ciazy. A teraz lepsze: dala mi natomiast skierowanmie na przeswietlenie klatki piersiowej. Mam dwa wyjscia robic je teraz alboi po porodzie. Warunek jest taki ze jezeli " nie dam sie" teraz , to nie dostane dziecka!!!! poniewaz potraktuja mnie jak matke z gruzlica. .................................teraz moze wyjasnie o co chodzi z ta gruzlica. Jako Europejskie kobiety bylysmy szczepione na gruzlice i mamy w sobie przeciwciala. Amerykanie nie byli i jak robia na poczatku ciazy probe turbikuleniowa (czy jak jej tam ) to wychodzi jakbysmy byli chorzy. Przeswietlenie jest poto zeby potwierdzic lub wykluczyc . Oczywiscie ze nic nie znajda ale w dokumentacji musi byc:crazy: Takze wszystkie Polki, Rosjanki itp jestesmy na to narazenia.....................strasznie sie boje!!!!!:baffled: Ale dziecko chce dostac po porodzie. HELP, bo mnie az trzesie ze zlosci:no:

Już wszystko wiadomo - będzie SYNUŚ :-D
Jestem okrutnie szczęsliwa, buzia mi się cieszy jakbym się czegoś napaliła:-)
Synek zdrowy i ruchliwy ale troszkę nieśmiały bo zasłaniał buziulkę rączkami:-)
I bawił się pępowinką i zwariuje zaraz ze szczęścia :rolleyes:

Gratulacje synka!!!!
Nasz Julka też zasłaniała buźke raczkami, natomiast co innego:-D pokazała bez wstydu:tak:

My jutro idziemy jeszcze raz na usg tyle że do znajomego...mamy nadzieję że potwierdzi Juleczkę:laugh2:

Myszqa gratuluję synka:-D No proszę pojawili się chłopcy:-)

Mój mi dodaje energii:-)Podsumowując 5 miesiecy muszę powiedzieć, że czuję się znacznie lepiej niż przed ciążą, zwłaszcza psychicznie. Do tej pory żadnych dolegliwości. No może troszkę szybciej się męczę, ale mam wrażenie,że mogę góry przenosić.

reklama
Myszqa moje gratulacje :-):-):-) !!

No po mału chłopcy doganiają dziewczynki...:-D

Ewushka a nie wystaczy Twoja dokumentacja z Polski?? tzn w książeczce zdrowia przecież masz wpis o tym że jesteś w porządku.....
Jeśli mam być szczera to nie zrobiłabym sobie tego rtg.....przecież u Nas rtg robi się tylko w przypadkach zagrożenia życia :szok:

Do góry