reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Wpadłam się tylko pochwalic że wkońcu i ja sie doczekałam: Natalka CHODZICoprawda po kilka kroczków ale uparcie trenuje
kana161
Mama "terrorystek" :P
oJ nio to nasze ogromne gratulacje......chyba wszystkie bobaski juz będą biegac,a nasza Mari nie :-zawstydzona/y:Wpadłam się tylko pochwalic że wkońcu i ja sie doczekałam: Natalka CHODZICoprawda po kilka kroczków ale uparcie trenuje
A tak poza tym witam
Nocka u nas taka sobie.....Mariczka się strasznie wierciła,ale nie ma się jej co dziwić.....nawet mi się średnio spało....co chwilkę gdzie indziej.....
A tak poza tym to byłyśmy na zakupach no i do naszego broja podszedł Mikolaj i dal jej cukierka.....a ona z takim oczami na niego patrzyła.... hahhhah ale cukierka wzila....no a jak.....
nio ja nie wiem czy ta nasza łobuzice dzisiaj Mikołaj odwiedzi
Wszystkiego najlepszego dla naszej ZUZIENKI
pytia
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki
Zuzieńko - najlepsze życzonka!!!
Za nami druga nocka bez cycusia. I o dziwno - Hania zasnęła o 18.00 i z małym przebudzeniem o 22.00, spała do 5.00 rano W szoku jestem, rzecz jasna wcale by mnie nie zmartwiło, gdyby już tak zostało
Byliśmy dzisiaj z mężowym i Hanią na zakupach i kogo spotkaliśmy? Agatkas :-):-):-) Umawiamy się i umówić nie możemy, a tu proszę, wpadłyśmy na siebie w sklepie
Zuzieńko - najlepsze życzonka!!!
Za nami druga nocka bez cycusia. I o dziwno - Hania zasnęła o 18.00 i z małym przebudzeniem o 22.00, spała do 5.00 rano W szoku jestem, rzecz jasna wcale by mnie nie zmartwiło, gdyby już tak zostało
Byliśmy dzisiaj z mężowym i Hanią na zakupach i kogo spotkaliśmy? Agatkas :-):-):-) Umawiamy się i umówić nie możemy, a tu proszę, wpadłyśmy na siebie w sklepie
pytia
Fanka BB :)
Cześć :-)
Ostatnio mało się udzielam, ale czytam od świtu do nocy
Mojemu Alanowi też chyba chodzenie jeszcze nie w głowie, woli szybciorem na czterech
Edytko, to czemu tak w urkyciu siedzisz? Hania tez woli na czworakach, wcale się do chodzenia nie pali.
edee24
Mama Alanka :-)
:-)
złe dni, złe chwile ...Edytko, to czemu tak w urkyciu siedzisz? Hania tez woli na czworakach, wcale się do chodzenia nie pali.
reklama
Podziel się: