reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wpadłam się tylko pochwalic że wkońcu i ja sie doczekałam: Natalka CHODZI:tak::tak::tak::tak:Coprawda po kilka kroczków ale uparcie trenuje:tak:
oJ nio to nasze ogromne gratulacje......chyba wszystkie bobaski juz będą biegac,a nasza Mari nie :-:)zawstydzona/y:

A tak poza tym witam :tak::tak::tak:
Nocka u nas taka sobie.....Mariczka się strasznie wierciła,ale nie ma się jej co dziwić.....nawet mi się średnio spało....co chwilkę gdzie indziej.....

A tak poza tym to byłyśmy na zakupach no i do naszego broja podszedł Mikolaj i dal jej cukierka.....a ona z takim oczami na niego patrzyła....:szok::szok::szok: hahhhah ale cukierka wzila....no a jak.....:sorry::-p
nio ja nie wiem czy ta nasza łobuzice dzisiaj Mikołaj odwiedzi :-p:-p:-p

Wszystkiego najlepszego dla naszej ZUZIENKI
:tak:

0102xp1btwe8.gif

Cześć :-)
Ostatnio mało się udzielam, ale czytam od świtu do nocy :zawstydzona/y:

Mojemu Alanowi też chyba chodzenie jeszcze nie w głowie, woli szybciorem na czterech :eek::sorry::cool2::rofl2:

Cześć Mamuśki :)

Zuzieńko - najlepsze życzonka!!!

Za nami druga nocka bez cycusia. I o dziwno - Hania zasnęła o 18.00 i z małym przebudzeniem o 22.00, spała do 5.00 rano:szok::laugh2: W szoku jestem, rzecz jasna wcale by mnie nie zmartwiło, gdyby już tak zostało :-D

Byliśmy dzisiaj z mężowym i Hanią na zakupach i kogo spotkaliśmy? Agatkas :-):-):-) Umawiamy się i umówić nie możemy, a tu proszę, wpadłyśmy na siebie w sklepie :-D

reklama
edee - głowa do góry, jeszcze zaświeci słoneczko, zobaczysz! Musze Cię na ploty wyciągnąć, bo od siedzenia samemu z dzieckiem w domu się świruje ;-)

Do góry