reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć Kochane

My o 7 wstaliśmy wszyscy łącznie z M. bo miał dzisiaj kolej do Małej.
Teraz Młoda śpi i czekamy na prababcię Oli bo ma przynieśc prezent od Mikołaja więc Nasz też dostannie dzisiaj.
Już się doczekać nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D

100 LAT DLA ZUZI I ANIKI:-):-):-):-)

reklama
Jak kiedyś byłam w przychodni to była moja znajoma z 1,5 córeczką i ta mała zaczęła wchodzic jej na kolana i szarpać bluzkę wołając :" Cyca, cyca " :-D:-D:-D
Znajoma powiedziała:" Nie teraz " :sorry:. Całe szczęście mała zrozumiała :-Dhihihi
No to mi tak ostatnio zaczęła Natalka robic tylko zamiast "cyca" wołała "ej" i nie dawała sobie przetłumaczyc że nie teraz:no::-D

A żeby juz więcej nie było że podszywam się pod Agacię będę teraz wyglądac tak:tak:

Teraz Młoda śpi i czekamy na prababcię Oli bo ma przynieśc prezent od Mikołaja więc Nasz też dostannie dzisiaj.
Już się doczekać nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D
U nas Mikołaj przyniesie prezenty dopiero w nocy pod poduszki i będzie na niego czekac kubeczek mleka i ciasteczko przygotowane przez Martynkę. A narazie dziewczyny starają sie byc grzeczne żeby się Mikołaj nie rozmyslił:tak::-)

U nas Mikołaj przyniesie prezenty dopiero w nocy pod poduszki i będzie na niego czekac kubeczek mleka i ciasteczko przygotowane przez Martynkę. A narazie dziewczyny starają sie byc grzeczne żeby się Mikołaj nie rozmyslił:tak::-)
i u nas pod poduszki wiec jak na razie tatus jest nawet grzeczniejszy od corci, bo czeka na Mikolaja:-D:-D:-D

Jaka ja jestem dziwna...:-D:-D
Rano,dzwonia moi rodzice i -koniecznie przyjedzcie,koniecznie przyjedzcie,koniecznie,konieczcie...Mysle sobie,co oni,pokochali slowo koniecznie czy co:szok::-D:-DA to przeciez Mikolajki,nie cyknelam w ogole....Jaka lama:eek::-D:-D

witam sie i ja!!!!!!!!!!nocka u nas beznadziejna ...maly sie wiercil,kwekal....ahhhh...ale nie ma sie co dziwic ida mu 3 trzoniaki na raz:eek::eek::szok::szok::zawstydzona/y: bidulek moj:zawstydzona/y:

a teraz afera na chacie bo mamuska wczoraj imieninki miala i dzisiaj organizuje imprezke...tylko szkoda ze wszytsko na mojej glowie...a za 2 tygodnie zas trzeba szykowac na roczek Alusia....tylko mam nadzieje ze mama sie odwdzieczy i pomoze mi jak to kulturka nakazuje:-D
no i mikolaj przy okazji do nas dzisiaj przyjedzie:-)

reklama
Do góry