reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Druga:-p:-):szok:

Mamusiu zazdroszczę, że Karolinka jeszcze śpi:sorry:

Miłego dzionka
no wiesz ona tak zawsze nie spi, tylko dzis , teraz tez ma drzemke, ale dzis taka pogoda ze nie dziwie sie
Pomylilam Kokusie z Agacia...:szok:
To przez tego kubusia puchatka...:-D:-D:-D
i ja ciagle nie wiem kto pisze:-D:-D:-D:-D
witam sie i ja!!!!!!!!!!nocka u nas beznadziejna ...maly sie wiercil,kwekal....ahhhh...ale nie ma sie co dziwic ida mu 3 trzoniaki na raz:eek::eek::szok::szok::zawstydzona/y: bidulek moj:zawstydzona/y:

a teraz afera na chacie bo mamuska wczoraj imieninki miala i dzisiaj organizuje imprezke...tylko szkoda ze wszytsko na mojej glowie...a za 2 tygodnie zas trzeba szykowac na roczek Alusia....tylko mam nadzieje ze mama sie odwdzieczy i pomoze mi jak to kulturka nakazuje:-D
no i mikolaj przy okazji do nas dzisiaj przyjedzie:-)
witaj kochana

Pyciol,Ty wiesz,ze ja z tej kuchni wracam wlasnie bo cyknelam,ze PYCIOL wrocil....:szok::-D:-D...Tylko chcialam Cie przywitac w imieniu wlasnym i Mariana,bo dawno sie nie widzialysmy;-):-D:-D...I ide do tych moich pierogow spowrotem:eek:...

z tym cykaniem to dzisiaj cieżko cosik u Ciebie:szok::szok::-D:-D
wydarzenie roku a nie cykasz wcale....i mikołaj i Pyciol wrócił...:-D:-D
Marianowi wybaczam...dziecko ma ważnejsze sprawy na głowie :-D:-D

Ho, ho Madzieńko to niezła impreza te Teścia imieninki, żeby aż na cęści trzeba było dzielić:-):-):-)

Co do zakupów to ja z przyjemnością bym się wybrała-baaaardzo lubię zakupki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Też nadrobię co tam u Was, bo ja dopiero znalazłam chwilę wytchnienia:tak:

Satin
na 3 tury robi:szok::szok::szok:jakies szalenstwo, bylismy wczoraj na chwilke, a dzisiaj idziemy na imieniny, na 3 turę nie idziemy:no::no::no:

Witajcie, u nas Jula pospala do 9.30:tak::tak::tak:
Bylam na zakupach...kupilam sobie spodniczke, oczywiscie byla PROMOCJA....przeceniona ze 139 na 89 od tego 20% i jeszcze 5% za szew ktory zaczynal pruc sie wec okazja jak nic...zanioslam ja juz do krawcowej, zszycie bedzie mnie kosztowalo 2 zl:-D:-D:-D:-D
A ile ludziskow jest w sklepach, miejsc na parkingu brak, masakra...
Teraz powolutku szykuemy sie na imprezke

Buziaczki dla Zuzolka!!!!!
6d6a40b41d532baa.gif

Ostatnia edycja:
z tym cykaniem to dzisiaj cieżko cosik u Ciebie:szok::szok::-D:-D
wydarzenie roku a nie cykasz wcale....i mikołaj i Pyciol wrócił...:-D:-D
Marianowi wybaczam...dziecko ma ważnejsze sprawy na głowie :-D:-D
Pyciolku,masz racje....mozg mi zamarza na tym biegu...:-D:-D
A kochana,jak tam u Ciebie?Jak Ci sie w Pl mieszka?Gdzie w ogole sie lokalizujecie?Na swoim czy wynajmujesz??Pisz co u Ciebie!!

reklama
Do góry