reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)
Nooo,ze sniegiem,przez pol roku...:-D:-D...Tylko,ze tu jest tak suche powietrze,ze zimno odczuwa sie inaczej,lagodniej..A poza tym,jak jest bialo i slonce naparza jak dzikie to jest super:tak:
Kajaczku to ja tez sie wprosze dobrze...?????? jak pięknie...szok.....
heheheh kochana lecem się pakować z Fifem i niedługo tam dotrzemy, mąż sobie :-D na weekend koleżankę sprosił to niech z nią siedzi.:-)

A co do świąt to Lilac masz racje mam podobne marzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w domku cieplutko , choinka pięknie ubrana , światełka się palą a za oknem pruszy śniegggggggggg:-p:sorry::sorry::sorry:
ja tez ja tez......marzenia......

Kamil poszedł z mała na spacerek nie było go 1,5 godzinki.....zimno wkurzylam sie jak nic.....bo ona mu zasnęła w wózku....no kurcze.....i teraz ani spac nie bedzie o normalnej porze ani nic.....
W ogole mama mnie zaczyna wkurzać....bez kitu....jednym słowem dzien zaczął sie zajebiście.....
co by kurna braciszek nierób nie zrobił to jest dobrze.....a ja wprowadzam "nerwową" atmosferę.....bo sie go kuźwa czepiam....no nie czepiam sie bez powodu.... porąbane to wszystko.....

reklama
Kajaczku to ja tez sie wprosze dobrze...?????? jak pięknie...szok.....

ja tez ja tez......marzenia......

Kamil poszedł z mała na spacerek nie było go 1,5 godzinki.....zimno wkurzylam sie jak nic.....bo ona mu zasnęła w wózku....no kurcze.....i teraz ani spac nie bedzie o normalnej porze ani nic.....
W ogole mama mnie zaczyna wkurzać....bez kitu....jednym słowem dzien zaczął sie zajebiście.....
co by kurna braciszek nierób nie zrobił to jest dobrze.....a ja wprowadzam "nerwową" atmosferę.....bo sie go kuźwa czepiam....no nie czepiam sie bez powodu.... porąbane to wszystko.....
Kana nie zazdroszczę ci życia z bratem pod jednym dachem. U nas byłoby tak samo tylko na całe szczęście żeby uwolnić się od mamy oboje wynajmujemy i każdy żądzi się u siebie. Ech!

Witam piąteczkowo
A my po pierwszej nocce BEZ CYCUSIA :tak::tak::tak:
Gratuluję kochana i Tobie i Kokusi, bo u nich też nocka bez cyca, trzymajcie tak dalej

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​

Kochany FILIPKU i ANIKO!!!

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!

Wszystkiego najsłodszego
życzą Cioteczka i Mari:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​
Kanusia jak zwykle pisze najładniejsze życzonka, więc sie podczepiam
Sto lat Filipku, sto lat Anisiu

Mojej ostatnio spodobało się ciąganie za włosy. Całe szczęście częściej ciąga za swoje
Moja też tak robi, a potem ryczy i patzry na wszystkich nadąsana, ze się z niej śmiejemy:-D:szok::-D

Popsuła mi się lustrzanka:-(, jestem załamana...
O kurcze, współczuję. może nie bedzie tak źle, moze to tylko drobiazg

Witajcie ja wlasnie czekam z Julcia na zaciazona kolezankę:tak::tak::tak:pewnie zaraz przyjedzie na ploty, wiec pozniej zajrze i poczytam co naprodukowalyscie:tak::tak::tak:
Pogłaszcz ją ode mnie po brzuszku:zawstydzona/y:

heheheh kochana lecem się pakować z Fifem i niedługo tam dotrzemy, mąż sobie :-D na weekend koleżankę sprosił to niech z nią siedzi.:-)
jak to koleżankę sobie zaprosił na weekend, :szok::szok:
Ja bym mu dała koleżankę:crazy:

Kanuś, nie zazdraszczam. Ale tak to jest "synuś" mamusi, i co by nie zrobił to zawsze będzie git, a Ty ta gorsza, bo się go czepiasz, Pochrzanione to.
łatwo sie mówi, ale najidezlniejsze są te rodzinki, które mieszkaja daleko od siebie i spotykaja sie tylko na świeta, ewentualnie inne uroczystości i jest sielanka

A mi sie dzisiaj śniła Sawka, Mówiła, ze ma sprawę rozwodową i że ma nadzieję, ze mąz ja nie wykiwa z kasą:zawstydzona/y:
mam andzieję ze na przekór snom, uklada Wam sie super i że żadnego rozwodu nie bedzie

witam;-)

dziewczyny mam prosbe kiedys dostalam e-mail tylko ze jak sie zamowi produkty za 50 zl.to sie dostanie misia i wspiera sie jakas fundacje to byla strona z jedzonkiem dla dzici tylko kurcze usunelam ta wiadomosc i nie wiem gdzie to bylo dostalyscie moze tez to i mozecie mi podac linka:sorry:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

podpinamy sie:zawstydzona/y::tak:

oj ja mam pdobnie ze starszym bratem , jak tylko go widzę to mi ciśnienie skacze:-D:-D:-D ale całe szczęście widzę go tylko 2 razy do roku na święta:-D:-D

jak to koleżankę sobie zaprosił na weekend, :szok::szok:
Ja bym mu dała koleżankę:crazy:

Kanuś, nie zazdraszczam. Ale tak to jest "synuś" mamusi, i co by nie zrobił to zawsze będzie git, a Ty ta gorsza, bo się go czepiasz, Pochrzanione to.
łatwo sie mówi, ale najidezlniejsze są te rodzinki, które mieszkaja daleko od siebie i spotykaja sie tylko na świeta, ewentualnie inne uroczystości i jest sielanka
Blixniaczku spoko spokoo koleżanka niegroźna :-D:-D:sorry:

A co do "odseparowania" się od rodzinki kilometrami to prawda:-D:-D polecam ,chociaż czasem by się chciało ich mieć blisko siebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Koleżanka już poszłą, ale czuję niedosyt...:tak::tak::tak:a teraz
uwaga nadrabiam:-D:-D:-D:-D

Dzień niespodzianek i to w urodzinki, ale ważne ze kapeć naprawiony, a basen nie ucieknie, aczkolwiek szkoda, że Wam zajecia przepadły

Blizniaczku
najgorsze, ze nie naprawiony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i opona do wymiany, bo wbila nam sie sruba i zniszczyla oponę:no::no::no::no:

Madzieńko 100lat!
Ufff jeszcze zdążylam!

Dzięki Kochana!!!

Wlasnie zerknelam na termometr...minus dziesiec na osi...:eek::eek::eek:brrrrrrrrrrrrrrrr...Jak ja pojde uspic te gadziny:szok::-D:-D:-D....

A śnieg macie???chce zdjęcia ze spacerku;-);-);-);-)wiesz po co???

Oj Pytia gratuluje!!!!! super oby tak dalej!!!!

Witamy się i my....

Wczoraj juz nie weszłam chociaż miałam ogromne chęci.....ale przy moim malym "potworze" to raczej nie możliwe....dziewczyny ja nie mam czasu siusiu zrobic.....ona jest wszędzie wszędzie broi i wrzeszczy jak opętana...
PRZYNAM SIE nie byłam na to przygotowana......nie ogarniam tematu mojego osobistego dziecka :sorry::-p:-D:szok::szok::szok::szok:

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

Aj musze Was kochane nadrobic....

I my podpinamy sie pod te życzonka!!!!

A my dzisiaj wstaliśmy o 6:20 :szok:, bosheee ja nie wiem co sie z moim dzieckiem porobiło. Jęczy cały dziec, spac nie chce a ewidentnie jest nie wyspany :eek:
Ja poproszę Mikołaja o pilota do mojego syna i chociaż mu głos wyłączę :zawstydzona/y:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agaciu a może spróbuj go uśpić w wózku ja np.tak robie bujam Mała, coś tam jej nucę i usypia,a jak się przebudza po 15-20 min to bujam ją znowu i śpi dalej;-) Mała śpi w łóżeczku tylko w nocy:tak:

wozku, moja w życiu nie zasnelaby, czasami ale to naprawde czasami drzemnie sie 20 minut na spacerze

Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)
Nooo,ze sniegiem,przez pol roku...:-D:-D...Tylko,ze tu jest tak suche powietrze,ze zimno odczuwa sie inaczej,lagodniej..A poza tym,jak jest bialo i slonce naparza jak dzikie to jest super:tak:

Ja tez chcę...przygraniesz i nas???No chyba że Tygrys nie pozwoli:-D:-D:-D
Bo cos downo nigdzie nie wyjeżdzałysmy:laugh2::laugh2::laugh2:

A co do świąt to Lilac masz racje mam podobne marzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w domku cieplutko , choinka pięknie ubrana , światełka się palą a za oknem pruszy śniegggggggggg:-p:sorry::sorry::sorry:

Marzenie....:tak::tak::tak:

Pogłaszcz ją ode mnie po brzuszku:zawstydzona/y:

Poglaskane....

i chyba tyle mialam Wam napisać:tak::tak::tak:

reklama
heheheh kochana lecem się pakować z fifem i niedługo tam dotrzemy, mąż sobie :-d na weekend koleżankę sprosił to niech z nią siedzi.:-)

a co do świąt to lilac masz racje mam podobne marzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: W domku cieplutko , choinka pięknie ubrana , światełka się palą a za oknem pruszy śniegggggggggg:-p:sorry::sorry::sorry:

kajaczku to ja tez sie wprosze dobrze...?????? Jak pięknie...szok.....

Ja tez ja tez......marzenia......

Co by kurna braciszek nierób nie zrobił to jest dobrze.....a ja wprowadzam "nerwową" atmosferę.....bo sie go kuźwa czepiam....no nie czepiam sie bez powodu.... Porąbane to wszystko.....

kaja bardzo ci zazdroszczę.

zapraszam:-):-):-):-):-):-)

Do góry