kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajaczku to ja tez sie wprosze dobrze...?????? jak pięknie...szok.....Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)
Nooo,ze sniegiem,przez pol roku......Tylko,ze tu jest tak suche powietrze,ze zimno odczuwa sie inaczej,lagodniej..A poza tym,jak jest bialo i slonce naparza jak dzikie to jest super
ja tez ja tez......marzenia......heheheh kochana lecem się pakować z Fifem i niedługo tam dotrzemy, mąż sobie na weekend koleżankę sprosił to niech z nią siedzi.:-)
A co do świąt to Lilac masz racje mam podobne marzenie w domku cieplutko , choinka pięknie ubrana , światełka się palą a za oknem pruszy śniegggggggggg
Kamil poszedł z mała na spacerek nie było go 1,5 godzinki.....zimno wkurzylam sie jak nic.....bo ona mu zasnęła w wózku....no kurcze.....i teraz ani spac nie bedzie o normalnej porze ani nic.....
W ogole mama mnie zaczyna wkurzać....bez kitu....jednym słowem dzien zaczął sie zajebiście.....
co by kurna braciszek nierób nie zrobił to jest dobrze.....a ja wprowadzam "nerwową" atmosferę.....bo sie go kuźwa czepiam....no nie czepiam sie bez powodu.... porąbane to wszystko.....