reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia a może spróbuj go pohuśtać jeśli masz na czym, bo mojego huśtanie usypia...
Popsuła mi się lustrzanka:-(, jestem załamana...
Agacia82
Mami :)
ja go lulam do spania :-(, potem kłade do łóżeczka i 15 min snuAgacia a może spróbuj go pohuśtać jeśli masz na czym, bo mojego huśtanie usypia...
A my po pierwszej nocce BEZ CYCUSIA Zawzięłam się wczoraj i w końcu podjęłam decyzję, że kończymy ostatecznie karmienie. Pierwsza noc minęłam lepiej niż myślałam. Wieczorem po kąpieli mąż dał jej mleczko w butelce i coś tam wypiła (całe 30 ml ), potem drugi raz wypiła 50 ml koło 22.00. O północy się przebudziła, chwilkę pomarudziła, ale udało mi się ją uśpić. I potem rano o 5.00 wypiła ode mnie z butelki mleczko i kimnęła jeszcze do 7.00. Oby tak dalej
gratulacje
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)..
Kochany FILIPKU i ANIKO!!!
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najsłodszego
życzą Cioteczka i Mari:*
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i my się podpinamy pod te śliczne życzonka
Pytia to możemy sobie podac ręce bo my też dzisiaj zaliczyłyśmy pierwszą bezcyckową nocByła dośc ciężka ale jeszcze nie tragiczna. Tylko u nas mała oprócz kolacji już nic do jedzenia nie dostawała a jak sie budziła w nocy to dawałam jej tylko pic. No i największy kryzys miała między 2 a 3 i musiałam ją aż na fotelu usypiac. Ale spałyśmy do ósmej i mała wstała wesoła więc jest dobrze.
gratulacje
moje dziecko zawsze wstaje ok 7 i ok 9 idzie spać na godzinkę i póżniej ok 13 drugi raz na godzinkę, ale dziś za nic nie chciał po 9 zasnąć, w końcu odpuściłam i poszedł spać dopiero po 11... chyba będzie zmiana na jedną drzemkę w ciągu dnia bo ostatnio z tą pierwszą są problemy zobaczymy dzisiaj, już go nie położę drugi raz i zobaczę czy da radę wytrzymać do wieczora.
ja go lulam do spania :-(, potem kłade do łóżeczka i 15 min snu
Agaciu a może spróbuj go uśpić w wózku ja np.tak robie bujam Mała, coś tam jej nucę i usypia,a jak się przebudza po 15-20 min to bujam ją znowu i śpi dalej;-) Mała śpi w łóżeczku tylko w nocy
Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)o jaaaaaaaaaaaaaaa i śnieg pewnie macie Kajka ja to bym mogła na zimę się do Ciebie na biegun ewakuować Wy tam macie taka prawdziwą ze śniegiem a u nas :--( dupa a nie zima jest
dzien dobry kochane piję kawę i czekam jak moje kochanie raczy iśś spać żebym mogła spokojnie okno umyć w salunie;-)
Nooo,ze sniegiem,przez pol roku......Tylko,ze tu jest tak suche powietrze,ze zimno odczuwa sie inaczej,lagodniej..A poza tym,jak jest bialo i slonce naparza jak dzikie to jest super
Ale musi być bosko....... Łagodne zimno, biało i choinki i światełka........ Tęskni mi się za takimi świętami jak na filmach.Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)
Nooo,ze sniegiem,przez pol roku......Tylko,ze tu jest tak suche powietrze,ze zimno odczuwa sie inaczej,lagodniej..A poza tym,jak jest bialo i slonce naparza jak dzikie to jest super
87mArTuSia
Fanka BB :)
ja go lulam do spania :-(, potem kłade do łóżeczka i 15 min snu
Agaciu, a gdybyś Ty razem z nim się położyła??
Agaciu a może spróbuj go uśpić w wózku ja np.tak robie bujam Mała, coś tam jej nucę i usypia,a jak się przebudza po 15-20 min to bujam ją znowu i śpi dalej;-) Mała śpi w łóżeczku tylko w nocy
Ale Mati chyba za wózkiem nie przepada
My za spaniem jako takich problemów (odpukać) nie mamy. Co prawda wczoraj wstaliśmy o 5.40, a dzisiaj o 6.30, ale mała zasypia już o 19 No i zdarzają się czasem jakieś pojedyncze pobudki. Ostatnio nawet kilka razy obudziła się przed 2 i domagała się mleka
W dzień śpimy też już tylko raz. Właśnie mi padła pół godziny temu:-)
Kana, oby Mariczka wkońcu dała Ci trochę wytchnienia
Pisałyście, że Wasze dzieci podnoszą na Was rękę....u nas też ostatnio się zdarza- jak jej czegoś zabronię, to zaczyna mnie szczypać
A ja dzisiaj wolne Za to jutro do wieczora w pracy
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
heheheh kochana lecem się pakować z Fifem i niedługo tam dotrzemy, mąż sobie na weekend koleżankę sprosił to niech z nią siedzi.:-)Tygrys przyjezdzaj,czekam:-):-):-)
A co do świąt to Lilac masz racje mam podobne marzenie w domku cieplutko , choinka pięknie ubrana , światełka się palą a za oknem pruszy śniegggggggggg
Podziel się: