reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

A my mamy dzisiaj SŁOŃCE:-):-):-)
Jak Młoda wstanie idziemy na spacerek tylko nie wiem czy zdążymy z M. bo on za 15 druga już z domu do pracy jedzie.

Aha jesli chodzi o Oli beciaczku to nie ma biegunek ale dzisiaj wstała z okropnie zakitowanym nosem.
W nocy nie dawałam jej mleka bo się bałam ale budziła się i była głodna.
Myślicie , że dać jej dzisiaj to co zawsze piła Bebilon 2??

A ja byłam u gina cytologia ok ale cały czas mam stan zapalny:-(
Przepisała mi babka 2 opakowania anty no i tyle.

Aha wpadnijcie na :ninja2:mam ciekawostke.

mamusia
fajny ten kombinezon:-)
beciaczku Ty to się oszczędzaj kobito!
kajusia witaj!;-):-)

reklama
hey

A my mamy dzisiaj SŁOŃCE:-):-):-)
Jak Młoda wstanie idziemy na spacerek tylko nie wiem czy zdążymy z M. bo on za 15 druga już z domu do pracy jedzie.

Aha jesli chodzi o Oli beciaczku to nie ma biegunek ale dzisiaj wstała z okropnie zakitowanym nosem.

u nas też było z rana słoneczko i zaplanowałam spacerek po obiadku, ale słoneczko poszło sobie gdzieś :-(( teraz wiem że do Ciebie, Marzycielko ) i jakoś tak się zbiera, jakby padać miało... :confused2: no zobaczymy :sorry:

co do mleczka to ja bym jej dała ten bebilon 2...

beciaczku Ty to się oszczędzaj kobito!

Marzycielko, ja sie oszczędzać będę jak będę miała 70lat:-D:-D:-D

a tak na poważnie dobrze, że Oli juz lepiej, jak do tej pory było wszystko ok, to ja bym jej to mleczko dała co do tej pory jadła

Witam się i ja. W ten pochmurny brzydki dzień.

Widzę, że deprechy jesienne są nadal na czasie. I mnie chyba coś dopadło. Ostatnio na spacerze byliśmy w poniedziałek:sorry: Dosyć mam tego siedzenia w domu, ewentualnie wyjścia do sklepu naprzeciwko. Postanowione- jutro mój R wraca po 15 z pracy, to jade do siebie do domku, do mamy i siostry:tak:

A propo koleżanek to ja też jestem tu sama:-( Większość znajomych jeszcze nie ma dzieci, pracują od rana do nocy, wieczorami imprezują, więc kto by chciał tu ze mną siedzieć:-( Niemężowy też znalazł sobie dodatkową pracę i dzisiaj prosto po swojej pracy jedzie do tej drugiej i będzie w domu po 22:no: Więc zdana tylko na siebie.

Pociesza mnie bardzo fakt, że od listopada ide sobie już do pracy, na pół etatu, i wreszcie wróci kontakt z ludźmi:tak: Naprawdę, nie mogę się doczekać aż troszkę znormalnieje:-D

siemka!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-);-);-);-)
noc tragiczna...pobudka co chwilke...srednio nawet i co 10 min...nie przespalam dzisiaj ciagiem ani nawet 30 minut:-:)-:)-(mam dosc tych Alexowych nocy:crazy::crazy::crazy:no ale coz mam zrobic:no::no::no:w dzien tez masakra....obiadkow tez nie chce jesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:lipton na maxa....spadam dalej z nim walczyc:eek::eek::eek:

reklama
Hej laseczki jestem i żyję:tak::tak::-):-):-) nawet podczytuje z krzaczorów co tam u Was słychać ale weny mi brak do pisania:-p:-p:-p kilka dni mialam teściów w odwiedzinach, w poniedziałek pojechałam sama bez Filipka do mojej mamci ( jeny ale tak fajnie bylo cały dzien bez dziecka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) a teraz niedawno wróciłam ze spacerku z ciężarna koleżanką :tak: dzień mija za dniem jakoś , Fifi zdrowiutki tylko troche marudny:eek::eek::eek:

Madzienko wczoraj zadebiutowałam twoją Lazanią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pycha!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Mamusiu kombinezonik śliczny a cena bajeczna:tak::tak::tak:
M juz kupilismy Fifulowi kombinezon butki i czapke wiec zima może nadchodzić hehhe

Do góry