Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobre
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Cyprysiowa nie denerwuj się.
Becaiczek pechowo z tym kolanem:-(.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj, a co Ty narobiłaś że miałaś wypadek z kolankiem?
spieszyłam się tak do Wiktoraz chusteczką, i tak walnęłam kolanem o ławę, że aż krew poleciała i słabo mi się zrobiło przez chwilę, ale po jakiejś godzinie przestało boleć, normalnie chodziłam, więc głupia poszłam z mężem na siłownię, biegałam chyba z godzinę na bierzni, ale nic mnie bolało, wszystko było super, więc myślałam, że jest ok, a na wieczór tak mi spuchło, i tak bolało, że już chodzić nie mogłam, nie mówiąc już o wchodzeniu po schodach.
Pojechaliśmy do szpitala, to zaczęli podejrzewać naderwane ścięgna, i założyli mi usztywnienie, a żeby tego było mało, to chyba za bardzo to ścisnęli, że i u góry noga jakś sina się zrobiła i zaczeła puchnąć, wystraszyłam się i zdjęłam to, ale wtedy to juz bez usztywnienia nawet kroka nie mogłam daca kule???w kącie stały, bo za ciorta nie umiem ich używać, ale wcisnęli mi na siłe to wzięłam.
Na szczęście po nocy opuchlizna trochę zeszła, przestało tak boleć, i jak juz na kotrolę pojechałam wczoraj sprawdzili jeszcze raz prześwietlenie i powiedzieli, że ok, nic złego się nie dzieje, tylko mam narazie nie biegaćdobre i tyle, kilka dni jakoś wytrzymam, ale się wytraszyłam nieźle.....
Kurcze dzis maja zadzwonic z pracy jesli mnie chca, cos mi sie wydaje ze nic z tego![]()
Dzień dobry
NAJLEPSZEGO DLA LENUSI I FABIANKA![]()
prosze
dzień dobry mamusie,
nie było mnie trochę, bo po drodze małe problemy...najpierw mama, potem na drugi dzień miałam wypadek z kolanem, że do szpitala musiałam jechać, ale dziś już lepiej, boli nadal, ale ściegna na szczęście całe. Tylko z bieganiem narazie muszę się wstrzymać:-(ale to tylko przez własną głupotę
uciekam was nadrabiać, miłego dzionka
to nie za ciekawieoby szybko kolanko do formy wróciło
Zdroweczka Kochana
STO LATEKDzień dobry
NAJLEPSZEGO DLA LENUSI I FABIANKA![]()
widac Kacperek ma swoje planya ja probuje uspac malego co by mi przed 12 nie kimnal bo o 12 musimy wychodzic ale cos niechce wspolpracowac![]()
Beciaczku szybkiego powrotu do formydzień dobry mamusie,
nie było mnie trochę, bo po drodze małe problemy...najpierw mama, potem na drugi dzień miałam wypadek z kolanem, że do szpitala musiałam jechać, ale dziś już lepiej, boli nadal, ale ściegna na szczęście całe. Tylko z bieganiem narazie muszę się wstrzymać:-(ale to tylko przez własną głupotę
uciekam was nadrabiać, miłego dzionka
Madzienko zazdrościmy pięknej pogodyWitajcie, u nas dzisiaj mimo zapowiedzi deszczu piekne sloneczko, wiec na spacerek wybralysmy sie jednak Jula nie chciala ze mna dzisiaj współpracować i darla sie w nieboglosy![]()