Żania7
mama kochanych urwisków
Podpinamdo życzeńWszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko
Cyprysiowa to trzymam kciuki żeby Cie przyjęli i daj znać czy zadzwonili.
Kana głosiki oddane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinamdo życzeńWszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko
a moze za wczesniej dajesz jej bebiko 3, przeciez dziecko musi skonczyc roczekhey
Dzisiaj ciężka noc miałyście z Oli.
Młoda miała straszne boleści brzuszka i biegunke.
Spała z Nami w łóżku i gdy nadchodził ból przytulało się do mnie biedactwo:-(
Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.
Zaraz dam jej jogurcik bo wyczytałam , że jego może jeść.
Jestem niewyspana i taka dziwna.
Pysia bawi się na podłodze.
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-)
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko
Podpinamdo życzeń
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-)
nocka u nas znowu super pobudka o 1 na cycka potem o 5.40 no i o 7 koniec spania ubieram malego i mowie do niego co ci sie tak odmienilo a ten mi pokazuje ''taki duzy ''
hey
Dzisiaj ciężka noc miałyście z Oli.
Młoda miała straszne boleści brzuszka i biegunke.
Spała z Nami w łóżku i gdy nadchodził ból przytulało się do mnie biedactwo:-(
Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.
Zaraz dam jej jogurcik bo wyczytałam , że jego może jeść.
Jestem niewyspana i taka dziwna.
Pysia bawi się na podłodze.
Mamy 5 ząbka wreszcie
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia. Dużo miłości i słodyczy !!!!
100 latek
dużo zdrówka
dużo zabawek
grzecznych rodziców
dla mojego kochanego zieciunia
rośnij nam zdrowo
kochany Bartusiu!!!!!!!!!!!!!!
buziaczki od Karolinki