reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

Dzisiaj ciężka noc miałyście z Oli.
Młoda miała straszne boleści brzuszka i biegunke.
Spała z Nami w łóżku i gdy nadchodził ból przytulało się do mnie biedactwo:-(
Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.

Zaraz dam jej jogurcik bo wyczytałam , że jego może jeść.

Jestem niewyspana i taka dziwna.
Pysia bawi się na podłodze.

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-)

hey

Myślę , że to przez to , że do starego mleka dosypałam nowego i było go za dużo.

a moze za wczesniej dajesz jej bebiko 3, przeciez dziecko musi skonczyc roczek

Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta Bartusia rośni nam zdrowo słoneczko:tak:

Podpinamdo życzeń:)

dziękujemy cioteczkom :tak::tak:

u nas nocka okropna :no::no: Bartek budził się chyba z 300 razy, no masakra jakaś, pomimo że spał z nami co chwilę się budził, siadał, wstawał, prawie całą noc nie spałam :no::confused2::eek:

nocka u nas znowu super pobudka o 1 na cycka potem o 5.40 no i o 7 koniec spania:tak: ubieram malego i mowie do niego co ci sie tak odmienilo a ten mi pokazuje ''taki duzy '':-D

no widzisz, jaki sprytny ten Twój syncio :-D:-D

hey

oj, biedna Oli :-( a może faktycznie tak jak pisze Mamusia, wstrzymaj się jeszcze z bebiko 3...

Witajcie
U nas nocka zowu jakaś dziwna, nie wiem co się stało z moim dzieckiem. Poszedł spać o 20, obudził się na butle już o 24:00, potem przebudzenie o 3:00, o 6 :00 na butle, powariował 30 min i ostatecznie o 8:15.

Mamy 5 ząbka wreszcie :tak:

100 latek
dużo zdrówka
dużo zabawek
grzecznych rodziców
dla mojego kochanego zieciunia
rośnij nam zdrowo
kochany Bartusiu!!!!!!!!!!!!!!

buziaczki od Karolinki

reklama
Marzycielko ja tez mieszam mleko ze starej paczki z nową. jak mi zostaną w starej paczce 2 miarki to z nowej dodaje 3 i nic małemu nie jest. Moze rzeczywiscie po prostu za wszesnie dostała 3.

Do góry