reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane, mamy 4 zębolki, Bartek od kilku miesięcy raczkuje, wstaje i obchodzi meble, ściany, sam stoi od kilku dni. Wczoraj pierwszy raz wszedł na tapczan i pięknie z niego zszedł. Ogólnie to wszędzie go pełno, boi, wyrzuca ciuchy z szafy..ech....i gada gada i gada:) śmieszy jest.

Hejo:)
Dawno mnie nie było i jestem strasznie do tyłu z postami. O co chodzi z dostępem? Boszee zielona jestem, tyle nowosci.
Witaj kochaniutka....opowiadaj jeszcze.......no i tłumacz się gdzie byłas jak Cie nie było????co??????????/

A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze co Wam sie wyświetla jak klikacie na ten moj link do glosowania zdjecia ari czy co????? bo mi sie wyswetlaja jej zdjecia,ale duzo moich znajomych sie pyta jaki mamy nick/?????

Witaj kochaniutka....opowiadaj jeszcze.......no i tłumacz się gdzie byłas jak Cie nie było????co??????????/

A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze co Wam sie wyświetla jak klikacie na ten moj link do glosowania zdjecia ari czy co????? bo mi sie wyswetlaja jej zdjecia,ale duzo moich znajomych sie pyta jaki mamy nick/?????

Kanuś
wczesniej otwierala mi sie stronka ze zdjeciami Mari miedzy innymi a teraz nie moge Was znaleźć, może po nazwie uzytkonika byloby latwiej, jakbys nam podala:tak::tak:

witamy:-)

agawar witaj i zagladaj do nas czesciej:tak:

nocka u nas znowu super pobudka o 1 na cycka potem o 5.40 no i o 7 koniec spania:tak: ubieram malego i mowie do niego co ci sie tak odmienilo a ten mi pokazuje ''taki duzy '':-D

ja zaraz szybko zjem sniadanko i uciekam z malym na zakupy bo przyjezdrza do malego prababcia:tak:

milego dnia;-)

reklama
Do góry