reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Po rozmowie w sumie ok. Warunki takie sobie przez pierwsze 3 mies. pozniej nawet fajne, maja mi dac znac do czwartku do 16.00 jesli zostane przyjeta.

Ja tez nie lubie za bardzo jak A jest na popoludniowkach. Teraz tez tydzien pracuje na nocki od 24-6 i jak przychodzi jescze leci odprowadzic Cyprianka do przedszkola.

Dunia kochana moja ja nalegam na spotkanie!!!!! Teraz jak Seba ma popoludniowki to moze zajedziesz co?;-)

reklama
Dagulla zreszta z Toba na spotkanie tez nalegam. Mialysmy sie spotkac juz dawno ale caly czas bylo cos nie tak (a to samochod, a to Ksawery chory) kurcze musimy sie umowic w koncu.

Oczywiscie jesli ktoras ma ochote do Bydgoszczy przyjechac to tez zapraszam:tak:

no jakos nie mozecie sie wybrac do nas;-) jado bydgoszczy to narazie chyba niebardzo bede miala jak ale do mnie zapraszenie oczywiscie aktualne tylko musimy termin jakos ugadac:-)

Laski, ale macie fajnie z tymi spotkankami

Naklada mi akryl i on sam wysycha zanim zrobi wszystkie pozniej spilowuje mi nadmiar i nablyszcza....:tak::tak::tak::tak:
Ja kiedyś robiłam te akrylowe, ale kosmetyczka juz ich nie chce robić, bo akryl jest rakotwórczy, więc robi tylko zelowe, a nawet jak miałam te akrylowe, to też były utwardzane lampą uv

reklama
Podziwiam was. Ja raz w życiu zdecydowałam się na tipsy i powiedziałam sobie nigdy więcej. Strasznie mi było.

A ja nigdy nie miałam i nie pragnę, bo nawet z lakierem głupio się czułam , więc nie maluję.A tak wogólę to ja się wcale nie pacykuję, moje kosmetyki to płyn intymny(bez mydła), szampon i dezodorant, nawet przeciwniczką mydła jestem , tyle problemów skóry kiedyś miałam:tak:. Jak czasami kredką do oczu się machnę to monż zdziwiony chodzi. No i przez dziesięć lat włosy farbowałam , ale mi się znudziło, starzeję się dziewczyny nie!?!:-D

Do góry