reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
100 latek dla kochanej Patusi

witam sie i ja
ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb
nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:-:)-:)-(przyczyna meningokoki:szok::szok::szok:dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-:)-:)-:)-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????

dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domku:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka kochane

dzień doberek,
Marzycielka trzymamy kciuki bardzo mocno
Agacia nie mogłam się na foteczki napatrzeć, no cudna z ciebie dziewczyna:zawstydzona/y::tak::-D
Ania szybkiego powrotu do zdrówka
Mamusia a ja niepotrzebnie przeczytalam bo teraz to juz w ogóle przewrażliwiona będę Wiki tez gorączkę miał przez 2dni, fakt od razu do lekarza poleciałam, ale czemu to takie niesprawiedliwe, malutki dzieciaczak...ach...

a my zaraz na zakupki uciekamy ostatnie dla mamy, bo w poniedziałek juz wraca:-(
ja wstałam przed 8 na bieganie, a Wiki to nawet do 9 pospał dziś:szok:
a wieczorkiem kolacja z mężowym;-):-p:tak:

buziaczki i miłego dzionka moje kochane

Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek:tak:
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic:wściekła/y:
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach:wściekła/y:

Witam piatkowo:-)
U nas nareszcie nieco lepsza pogoda, nie pada i jest cale 5 stopni, wiec jak tak dalej bedzie to moze w koncu pojdziemy dzis na jakis spacerek:tak:
Wczoraj pojechalam z malym do rodzicow jak Wam wspominalam wczesniej. Chcialam mu zalozyc buty zimowe i kurteczke z kombinezonu, ale Filip tak sie darl, ze skapitulowalam i zalozylam rzeczy jesiene. Jezu ja nie wiem co to bedzie przez te pare najblizszych miesiecy. Chyba raz na tydzien z domu bedziemy wychodzic:wściekła/y:
A i wczoraj dostalismy pierwsze pisemko w sprawie splaty odsetek za kredyt, praiwe 600zl, a to dopiero pierwsza transza jaka przelali nam na konto:-( Jak nam juz caly kredyt przeleja na konto to samych odsetek bedziemy placic prawie tyle co kredytu, powariowali w tych bankach:wściekła/y:
no to powiem ci ze bank najpierw zyczy sobie splate odsetek, bo ja rowniez place wiecej odsetek niz kapital kredytu:szok::szok::sorry:, rata 1200zl, z czego 800zl to sa odsetki

Stoo latek dla Patusi naszej dzisiejszej solenizantki:tak:
Cześć dziewczynki.

Ja dzisiaj zdycham...Mariusz wyjechał,a ja jak na złość się rozchorowałam:-( Wczoraj tak potwornie bolała mnie głowa,że nie mogłam spać.Do tego boli mnie gardło i stawy i mam mega katar...

Fabian wstał o 5:00 na jedzonko i płakał do 7:00:zawstydzona/y: W końcu padł...I spał AŻ do 7:40...Masakra...Ja leżę na łóżku z nadzieją,że zajmie się zabawkami i da mi trochę poleżeć,ale nic z tego.Zabawki mało go obchodzą:sorry: Nauczył się włazić na nasze łóżko i ja leżę,a on sobie włazi i po mnie skacze:eek: To dziecko to jest małpa normalnie...Wczoraj zawiesił się łapkami na umywalce w łazience,podniósł nogi do góry i się buja:szok: Przecież jak on by mi spadł na kafelki...Wszędzie już wlezie ancymon mały.

Teraz ogląda bajkę więc mogę zjeść śniadanie.Ale minęło 5 minut i zaczyna mu się nudzić:sorry: Ja oszaleję...
A nie masz Aniu nikogo w poblizu komu moglabys podrzucic Fabianka? Ja na szczescie od kiedy Filip jest z nami bylam chora tylko raz. Ale czulam sie tak fatalnie, ze na nogach ustac nie moglam. Filipek nie mial wtedy nawet miesiaca i nie moglam ryzykowac, zeby krzywdy mu nie zrobic. Wtedy moja mama przez pare dni przyjezdzala i zajmowala sie malym:tak:
:tak:Witamy się i my kochane

Świetne:-D

Kanus jak tam ptaszyna?

My wstaliśmy znowu przed 9-tą:-) Kochany synuś, dał pospać mamie. Teraz jem śniadanko i potem czas na kawkę:tak:
No my tez dzis przed 9 wstalismy, ale w nocy jak zwykle kilka pobudek zaliczylismy:wściekła/y: Moje dziecko chyba nigdy nie nauczy sie spac jak czlowiek:-(

witam sie i ja
ja juz po pracy, kawka zaliczona, Karolinka w kojcu, a mamusia na bb
nastroj do dupy, wczoraj dowiedzialam sie ze zmarla wnuczka znajomej mojej mamy, dziecko mialo 1,5 roczku:-:)-:)-(przyczyna meningokoki:szok::szok::szok:dziecko nigdy nie chorowalo, 2 dni byla wysoka goraczka i oni nie szli do elkarza, bo sami starali sie zbic, a na 3 dzien juz wysypka i dziecko zmarlo, fdyby zareagowali w 1 dniu to moze by dalo rade uratowac, to straszne, nie moglam spac:-:)-:)-:)-(myslalam ciagle dlaczego ci rodczice maja taki krzyz?????

dzis po poludniu jade do swoich rodzicow, wiec weekend spedze w domku:tak::tak::tak::tak:

Strasznie to przykre mamusiu:-( Nie jestem w stanie wyobrazic sobie co czuja rodzice malej:-( Ja tez z tych matek malo przewrazliwionych, a to czasem bardzo niedobrze:no:
Udanego wypoczynku u rodzicow:tak:
Ale dziewczynki trzymajcie kciuki bo M. był wczoraj na rozmowę w sprawie innej i lepszej pracy.
Mają się odezwać do przyszłego Piątku:tak:
Trzymamy kciuki;-)

A męcz męcz kochana...zdjąteczka REWELACJAAAAAAAAAAAAAAA!!!
:tak:Witamy się i my kochane

Świetne:-D

Kanus jak tam ptaszyna?

My wstaliśmy znowu przed 9-tą:-) Kochany synuś, dał pospać mamie. Teraz jem śniadanko i potem czas na kawkę:tak:
tY TO MASZ DOBRZE Z MOIM ZIECIUNIEM KOCHANYM.....ale ja nie moge az tak strasznie narzekac....Mar po wczorajszym braku snu dizisja wstało o 5:30 na herbatke i potem po 8...a teraz znowu o 11:20 poszła spacku....aniołek....
Jak mały przestanie mnie męczyć i na mnie włazić to wkleję jego fotki przed i po ścięciu przeze mnie jemu włosków wczoraj:-)
A dlaczego Ty mojemu zieciowi scinałas włoski cio????? niby do roczku się nie powinno,ale jak mu ekstra fryz zapodałas to wybaczamy z Mari:p hahahah:-D:-p
witam sie , jestem dzis wściekła więc będe się czaiła w krzakach
Ani myśl.....ale raz wyrzuć to z siebie....NO JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nio a my mówimy dzien dobry kochane mamusie;*

Humorek lepsiejszy,bo od rana swieci słoneczko i jest czysciutkie niebo...zobaczymy jak długo....spacerek juz zaliczony, zakupki tez,a teraz tatus ma chrzeczelny sen na kanapie;P hahaah nawet wygodna jest......:-p

A MAMUSIU bardzo smutne to co napisałas...straszne....kurcze człwiek taki bezbronny w tym wszystkim......ja nawet nie cche myslec co bym zrobiła w takiej sytuacji....

Aniu kochana zdrowiej szybciutko:) i ciesz sie takim zywym dzieciem...ja tez czasem narzekam,ale jakby miala takie siedzace w kącie wystraszone maleństwo to bym z nudów umarła:p hahha

A jeszcze z NEWSÓW spóźnia mi sie @ i nawet nie cche myslec co bedzie jak faktycznie bedzie.......KULKA W ŁEP....

reklama
no to powiem ci ze bank najpierw zyczy sobie splate odsetek, bo ja rowniez place wiecej odsetek niz kapital kredytu:szok::szok::sorry:, rata 1200zl, z czego 800zl to sa odsetki
My jak wyplaca nam juz caly kredyt na konto to bedziemy placic ponad 1600zl odsetek, a kredytu z odsetkami prawie 2000zl. I jeszcze do sierpnia przyszlego roku mamy 1300zl innego kredytu, wiec praiwe 3000zl samych kredytow, a jeszcze chcemy jak najweicej kasy odlozyc:szok: Krucho to widze:-( A jaka macie mamusiu stope oprocentowania?
Boziu to my chyba nigdy się nie dorobimy mieszkania, masakra z tymi odsetkami:no:
No masakra z tymi kredytami. Dla nas najgorszy byl wklad wlasny, bo musielismy miec 20% wkladu wlasnego, czyli 100tys zl i trzeba bylo bankowi wykazac, ze mamy taka kase na koncie, a kto ma dzisiaj 100zl na koncie odlozone? Zwlaszcza z mlodych ludzi:eek:

Do góry