reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

KANUŚ, współczuję przeżyc, też bym się zestresowała, czasem tak niewiele trzeba i nieszczęście gotowe.

A ja też zdołowana, bo okazało się że u wujka wykryli guza w śródpiersiu i zaatakowane ma serce, płuca i jamę brzuszną, stan bardzo ciężki. A jeszcze 3 tygodnie temu bawił sie na weselu u mojej siory i wtedy źle się poczuł, od tamtej pory poszło błyskawicznie:-(

o jeny współczuje ......... jakie to wszystko w życiu jest niewiadome....nie wiesz co czeka na Ciebie za rogiem.......:-:)-:)-:)-(

Poproszę kawałeczek;-)

Juz daję:):-D

reklama
o jeny współczuje ......... jakie to wszystko w życiu jest niewiadome....nie wiesz co czeka na Ciebie za rogiem.......:-:)-:)-:)-(
Dokładnie, czasem to już się odechciewa wszystkiego, tym bardziej że to naprawdę bardzo dobry czlowiek, a jego żona moja ciocia to taka moja pokrewna dusza, rozumiemy się bez słów i bardzo często jak o niej pomyślę to za chwilke mam smsa od niej i ona tak samo ściąga mnie myślami. I niestety też ma problemy bo ma guza w mózgu i tętniaka, czemu to tak u nich idzie lawinowo:-(, straszne to jest.

W takim razie ja tez lecę po kawkę i wypije sobie dzisiaj z Beciaczkiem i Agacią;-):-)

Ja tez ja tez moge się napić z wami kawusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dodaje własnej roboty jabłecznika z kokosem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a ja się cieszę, że i ja w końcu dotarłam do was na kawusię:tak::-D
a na jabłecznika też chętna...ale będę twarda:tak::tak::tak:

Bliźniaczku, współczuję, przykre, że sami nie wiemy, kiedy nas dopadnie takie nieszczęście, kłócimy sie nieraz o pierdołki, a dopiero w takiej sytuacji doceniamy życie i to co mamy.
Kana o matko, wam to sie teraz opiernicz należy wszystkim, no kto wymyślił rzucanie mebli z 4piętra? sama widzisz, że chwilka i nieszczęście gotowe, dobrze, że nic sie nie stało.

Witajcie, u nas dalej snieg pada, ale juz nie taki mokry, wiec siedzimy w domu:-:)-:)-(czytam o tych kawkach i jablecznikach mniam mniam - Tygrysku dawaj przepis!!!!!

Kanuś
dobrze że nic nie stało się:tak::tak::tak:

Bliźniaczku
bardzo mi przykro...życie czasami jest niesprawiedliwe!!!

Jeszcze cos mialam napisac ale dziecię mnie zwywa...bo maruda jej włączyła się, zajrze do was później...

KAROLINKO ,moja przecudna synowo, sto latek, duuużo uśmiechów i słoneczka życzy teściówka i Bartek :tak:

mis_z_kwiatkiem.jpg

reklama
Do góry