reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzisiaj u nas zimno , brrrr
Chciałam iść dzisiaj do fryzjerki, ale chyba nie dam rady nosa wynurzyć z gomu :eek:

łooo matko Agato:-Dtoż Ty zaraz po weselu upiększona cała w skowronkach, a Ty jeszcze do fryzjera biegasz???:-D
wybacz, ale pytam, bo ja do fryzjera to raz na ruski wiek:-Ddlatego taka zdziwiona, no ale u mnie to i za wiele nie da się zrobić...ewentualnie końcówki, które i tak najczęściej podcina mi mężu...

Acha dzisiaj bede miała zdjęcia plenerowe :rofl2:. Wrzuce wieczorkiem :tak:

super, ja zaraz biegnę galerię nadrobić, bo znów mnie tam wieki nie było, alez to ekscytujące:-D(właśnie miałam problem z przeliterowaniem tego słowa- wtórny analfabetyzm:-D)

beciak ja włosy chce obciąć :tak:

no co Ty, nie!!!:-D

ja właśnie teraz foteczki widziałam z wesela ślicznie wyglądałaś, i jedna i druga kiecka super, i z tymi czerwonymi dodatkami bomba....no ale włosy???takie ładne, a Ty obcinać chcesz,
no mój to by zaraz rozwód ze mna wziął, jakbym włosy obcięła:-D:tak:albo conajmniej na miesiąć sie obraził:tak:

a co my same zostałyśmy???
to ja po kawusię biegnę w takim razie...i może jakiegoś bananka, bo słodkości to na bok poszły ju zdawno....jest tylko jeden wyjątek, batonik dla sportowców:tak::-D:-D:-Dwiem, wiem, do reszty pogłupiałam, ale batonik słodki z czekoladką, a zamiast tylu kalorii(10x mniej niz zwykła czekolada:tak:), ma sporo białka:tak:na p[rzekąskę do kawusi sie nadaje, a ja potem nie mam takich wyrzutów sumienia​

Kurde laski tak wczoraj myślałam, że YOKI też dawno u Nas nie było, no nie ? ciekawe co u Niej :sorry::sorry:
Edee trzeba jeje napisac cosik na nk....zawsze ak jej opisałam foteczkę z doieskiem "tesknimy za Toba na bb...." to wchodziła i pisała co tam u niej.....wiec moze i tym razem poskutkuje......:tak::tak::tak:
Acha dzisiaj bede miała zdjęcia plenerowe :rofl2:. Wrzuce wieczorkiem :tak:
Czekamy z niecierpliwością:)

U nas pogoducha juz znacznie lepiej....wieje o wiele słabiej a i jest chyba troszke cieplej niz wczoraj.....
Mala właśnie spi,bo dopiero opo 12 padła,ale wstała o 8...co sie jej znowu zdarzyło i ja znowu wygladałam tak :szok::szok::szok:
Dzisiaj nam przywozą kanape nową....a trzeszczącej juz sie pozbylismy..... i prawie brata zabiłam....czaicie?
Uparł sie,ze boki od kanapy zrzucic z balkonu....no to mu zrzuciłam i krzyknełam uwaga leci.....ale on zaptarzony...dobrze,ze Kamil stał z nim i krzyczy ,ze leci....ja patrze prosto na niego....troszke odskoczył, i zakrył sie rkęką,a raczej jakby odepchnął.....wyobraxcie sobie to jest 4 pietro zabiłoby go na miejscu.....
Trzese sie do teraz......masakra jakas....

Marzycielko kochana nasza jejku ja te myślałam,ze jak juz teraz znalkazł pracke to bedzie tylko lepiej..... trzymaj sie dzielnie kochana.....:*

No i oczywiście najsłodsze i najmocniejsze
życzonka dla naszej kochanej
solenizantki Karolinki:*
słodziaka naszego forumowego.....
1000-ce całusków;*

KANUŚ, współczuję przeżyc, też bym się zestresowała, czasem tak niewiele trzeba i nieszczęście gotowe.

A ja też zdołowana, bo okazało się że u wujka wykryli guza w śródpiersiu i zaatakowane ma serce, płuca i jamę brzuszną, stan bardzo ciężki. A jeszcze 3 tygodnie temu bawił sie na weselu u mojej siory i wtedy źle się poczuł, od tamtej pory poszło błyskawicznie:-(

reklama
Do góry