reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cudna:tak::tak:

Słuchajcie moje dziecko postanowiło nauczyc się chodzic:tak:Martyna ma taki plastikowy stołek żeby sobie sama mogła świecic światło w łazience no i Natalka trzyma się tego stołaka i drepcze za nim. I tak przez cały pokój. A jaka z siebie dumna wtedy:tak:

Mala zdolniacha

Kanuś dobrze ze skieneczka dłuzsza...nasza tez byla troche dluzsza i przynajmniej Jula pampersem nie swiecila jak ja ciotki nosily:-D:-D:-D

reklama
Ale masz zdolniachę w domku, ładnie, ladnie.
Ja to bym jeszcze nie chciała, zeby Młoda chodziła, ale cóż rozwoju sie nie zatrzyma, i tak już wszędzie włazi, a jak bedzie na nogach to będzie jeszcze gorzej:zawstydzona/y:. Ja zaczęłam chodzić jak miałam 10 miesięcy i mam krzywe nogi:szok:

Ja zaczęłam chodzić jak miałam 9 miesięcy:szok: Ale Pati narazie nie próbuje:-D Jedynie pare kroczków jak za rączki jest prowadzona:tak: Chociaż i tak wszędzie wlezie na czworakach:sorry:

Tygrysku nie wiem jak u Ciebie u nas zawsze jak zaczynaja grzac..tak syczy ztych odpowietrzników.....i ja zawsze sie tego panicznie boje myslac,ze cosik jest nie teges..... ja sobie dzisiaj tz odkrece i Ci powiem co i jk u mnie ok?

U nas roznosili juz dawno ze dwa tyg temu nowe katalogi.....:)
cholibka to moze niepotrzebnie tego faceta wzywałam:eek::eek: ale skad mialam wiedziec ze to normalne i to obsikanie mi sciany przez odpowietrznik mnie zestresowało:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek: kurcze jak jutro przyjdzie to mnie za blondyne weżmie chyba hihihi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cholibka to moze niepotrzebnie tego faceta wzywałam:eek::eek: ale skad mialam wiedziec ze to normalne i to obsikanie mi sciany przez odpowietrznik mnie zestresowało:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek: kurcze jak jutro przyjdzie to mnie za blondyne weżmie chyba hihihi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiesz co Tygrysku, ja mieszkam na 4 piętrze. Osobiście to za bardzo się na tym nie znam, bo niby skąd hihi:-D Ale mój niemężowy zawsze przed okresem grzewczym odkręca tą śrubkę do odpowietrzenia, podstawia wiadro, żeby wyleciało całe powietrze, dopóki nie zacznie lecieć sama woda bez powietrza:tak: To jest chyba po to żeby później nagrzewał się caly grzejnik czy jakoś tak:sorry:

Tygrysku nie dobrze zrobiłas niech sprawdzi...chlupac na sciane nie powinno chyba....u mnie nie chlupie nigdy.......u nas jeszcze nie grzeja nawet nie syczy w odpowietrznikach... ja tez bym dzwoniła:tak::tak::tak:

Witamy wieczorkiem;-)
Badanie moczu Bianki w toku, ale muszę jeszcze donieśc mocz z całej doby aby porównać wydalanie wapnia:eek: tylko jak ja to zrobię, jak cały dzień będziemy z woreczkiem na sisi to nam się odparzy:-(no, ale jak trzeba to trzeba gorzej jak kupki będą:baffled:

U nas od rana zabieganie jak nic....leciałam z misiem i mała kupic bluzke biała na te chrzcinki małej, zamówic tort....potem na zakupki takie do domku...aj szok w trampkach....
A teraz nadrabiam :)

Mała w nocy nawet ładnie spała poszła spacku o 21:10....obudizła sie o 5 na herbatke....potem o 5:30 dostała mleczko i spała do 8:45....kurcze zyc nie umierac....ale za to teraz popoludniowa drzemka jej sie strasznie poprzestawiała...:sorry: Ale i tak nie ,zebym narzekała:-)
niom masz biegania kochana, ale jak będzie po wszystkim to odsapniesz z ulgą, no i super,że Marii tak ładnie spała -poproszę dzisiaj o powtórkę słyszysz Mariczko ciocię?:-D:-D;-)
obiadek Karolinki-barszcz ukrainski:-D
obiadek mamusi-kaszka
obiadek tatusia=papryka faszerowana:-D
mmmmmmmmmmmmmniam, ja biegnę na papryczkę:tak:
hiiihihi to mi sie przypomina początek mojej ciąży:-D:-D:-D
obiadek męża - schabowy , ziemniaczki, surówka
obiadek ciażarnej Tygrysicy - ziemniaki i maślanka:eek::eek::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
Czy jest na sali ktoś kto mieszka na ostatnim pietrze ???? ( blokowcy)
mam pytanie odnośnie odpowietrzników (grzejniki) na ostatnich pietrach
ja mieszkam na ostatnim piętrze w starym budownictwie:tak:
jeny ale masz fajnie!!!!!!!!!!!!ja tu mysle skąd wziasc nowy katalog:-:)-:)-:)-(

o koffana ja dzis eksperymentowałam z grzejnikiem , otoz odkrecilam go gdyz gdyby przypakiem zaczeli juz podgrzewac w nocy mieszkanko zeby byl odkrecony i nagle z tego odpowietrznika ktory zawsze jest usutuowany na ostatnich pietrach troszke wody wylecialo na sciane ( normalnie obsikal mi sciane) i takie dziwne dzwieki wydaje jakby ptaszki cwierkały:eek::eek: czy to normalne???? ja nigdy nie mialam doczynienia z takim czyms:eek::eek::eek: wiem ze zawsze przed sezonem grzewczym chodza i cos robia na tych ostatnich pietrach z grzejnikami ale kurcze nie wiem o co kaman:eek::eek::eek::eek: zadzwonilam do administracji i juz sie poskarzylam ale dopiero jutro przyjdzie pan to zobaczyc:eek::eek::eek:
powinno syczeć przy odpowietrzaniu:eek::eek::eek:
Tygrysku nie wiem jak u Ciebie u nas zawsze jak zaczynaja grzac..tak syczy ztych odpowietrzników.....i ja zawsze sie tego panicznie boje myslac,ze cosik jest nie teges..... ja sobie dzisiaj tz odkrece i Ci powiem co i jk u mnie ok?
u nas to samo czasami poleci woda,ale tylko wtedy jak zaczynają grzać
Mamuski zapraszam :ninja2:

Nie wiem czy to wdzianko może byc czy szukac szybko czegos innego....:sorry:
śliczne wdzianko Kanusia, Mariczce we wszystkim jest ładniusio:tak:
Dziekuje Madziu....bo ona jest troszke duze...to znaczy długa ta sukienusia jest toszke i czapeczka,ale nie jest chyba tak tragicznie.......
.
wcale nie widać aby było za duże, jest super na prawdę Kana:tak:
U nas dzisaj śliczna pogoda, więc po pracy, zjedliśmy tylko obiad i na miasto, nałaziłąm sie jak głupek, kupiłam małej butki na wesele i zamówiłam czapeczkę, taką robioną na szydełku, moze kobitka dorobi mi jeszcze sweterek.
Nie mogłam się doczekać kiedy przyjdzie sukienka ktorą zamówiłam na allegro, śliczną błękitną, a ona przyszła zielonkawa:wściekła/y:, a ja nie przepadam za zielonym, i teraz nie wiem w której iść, może zrobię potem fotki i coś mi doradzicie:sorry:
To jest ta sukienka którą zamówiłam:
nowa kolekcja 2009 ___ C H A R L O T T A 42 laguna (717084481) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
śliczna kreacja :tak:byc może kolor na zdjęciu różni się od rzeczywistego(czego nie jestem w stanie porównać),ale i tak jest Ci w nim do twarzy, naprawdę super!!;-)ale dżaga -no proszę grudnióweczki to same laski:-);-)

Asiulko Ty to normalnie jak sexmaszyna:-D:-D:tak: a ja się głowiłam kto mnie zaprosił na NK:-D:-D:-D

Wiesz co Tygrysku, ja mieszkam na 4 piętrze. Osobiście to za bardzo się na tym nie znam, bo niby skąd hihi:-D Ale mój niemężowy zawsze przed okresem grzewczym odkręca tą śrubkę do odpowietrzenia, podstawia wiadro, żeby wyleciało całe powietrze, dopóki nie zacznie lecieć sama woda bez powietrza:tak: To jest chyba po to żeby później nagrzewał się caly grzejnik czy jakoś tak:sorry:

o matko to dla mnie wyższa szkoła jazdy!!!!:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D

Tygrysku nie dobrze zrobiłas niech sprawdzi...chlupac na sciane nie powinno chyba....u mnie nie chlupie nigdy.......u nas jeszcze nie grzeja nawet nie syczy w odpowietrznikach... ja tez bym dzwoniła:tak::tak::tak:

chyba tak niech wytłumaczy jak mam się zachowywać przed każdym okresem grzewczym i już:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek:abym sie więcej stresować nie musiała :eek::eek::eek:

a teraz najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!Bliźniaczku nr 1 boski!!!!!!!!! wybierz nr 1:-):-):-) do tego jakas czaderska biżuteria i będziesz ślicznie wyglądać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:kocham brązy i beże tobie też w nich ślicznie:tak::tak::tak:
Kanuś oj Mari będzie wyglądać jak prawdziwy ANIOŁECZEK w tym stroju!!!!! bosko!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

reklama
Kankiya dziękowac,ze tak dobrze mi wróżysz na nocke...hahaha oby Mari posłuchała:)

Tygrysku ja zawsze mam stracha chociaz u nas Ci ze wspólnoty ostrzegaja,ze tak to bedzie wygladało...ale to tak dziwnie syczy.....bleee

I dziekuje kochane za milutkie komentarzyki odnosnie sukienusi Mari..... bardzo sie ciesze,ze Wam sie podoba.... i ze na Was zawsze mozna liczyc jezeli chodzi o doradzenie :)
DZIĘKUJE;*​

Do góry