reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

100 latek szeryfie...:-):-)

Kamilko wszystkiego najlepszego z okazji Twojego świeta!!!!!!!!!

100 lat dla Kamilki:-):-)

i my sie podpisujemy :tak: wszystkiego naj!!!!

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D

100 latek szeryfie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My również podpinamy sie pod te przesliczne zycoznka :tak:

Wszystkiego najlepsiejszego Kamilko nasz oddany szeryfie :-)

Tak jest sto lat, sto lat

:-D:-D:-D:-D:-D

I my sie podpinamy pod te piękne zyczonka

DZIĘ-KU- JĘ:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My juz po kolejnym spacerku, odwiedzilysmy tez cukiernie, bo jutro w gości idziemy...kupilysmy jakies prezenciki dla maluszkow...zjadlysmy obiadek i teraz Julcia chrapie a mama odpoczywa:-D:-D:-D

a wiecie co ja dzisiaj znalazlam w skrzynce pocztowej......katalog Ikei - tak wygladalam jak to zobaczylam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Chyba nie mam wyjscia i musze wybrac sie na zakupy jak juz Ikea sama katalog mi do skrzynki podrzucila:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My juz po kolejnym spacerku, odwiedzilysmy tez cukiernie, bo jutro w gości idziemy...kupilysmy jakies prezenciki dla maluszkow...zjadlysmy obiadek i teraz Julcia chrapie a mama odpoczywa:-D:-D:-D

a wiecie co ja dzisiaj znalazlam w skrzynce pocztowej......katalog Ikei - tak wygladalam jak to zobaczylam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Chyba nie mam wyjscia i musze wybrac sie na zakupy jak juz Ikea sama katalog mi do skrzynki podrzucila:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no widzisz Madziu promocje same ciebie szukaja:-D:-D:-D:-D

jeny ale masz fajnie!!!!!!!!!!!!ja tu mysle skąd wziasc nowy katalog:-:)-:)-:)-(
Tygrysico ja mieszkam na ostatnim 4 bądz 5 jak kto woli....:) blokowiec :)
o koffana ja dzis eksperymentowałam z grzejnikiem , otoz odkrecilam go gdyz gdyby przypakiem zaczeli juz podgrzewac w nocy mieszkanko zeby byl odkrecony i nagle z tego odpowietrznika ktory zawsze jest usutuowany na ostatnich pietrach troszke wody wylecialo na sciane ( normalnie obsikal mi sciane) i takie dziwne dzwieki wydaje jakby ptaszki cwierkały:eek::eek: czy to normalne???? ja nigdy nie mialam doczynienia z takim czyms:eek::eek::eek: wiem ze zawsze przed sezonem grzewczym chodza i cos robia na tych ostatnich pietrach z grzejnikami ale kurcze nie wiem o co kaman:eek::eek::eek::eek: zadzwonilam do administracji i juz sie poskarzylam ale dopiero jutro przyjdzie pan to zobaczyc:eek::eek::eek:

reklama
jeny ale masz fajnie!!!!!!!!!!!!ja tu mysle skąd wziasc nowy katalog:-:)-:)-:)-(

o koffana ja dzis eksperymentowałam z grzejnikiem , otoz odkrecilam go gdyz gdyby przypakiem zaczeli juz podgrzewac w nocy mieszkanko zeby byl odkrecony i nagle z tego odpowietrznika ktory zawsze jest usutuowany na ostatnich pietrach troszke wody wylecialo na sciane ( normalnie obsikal mi sciane) i takie dziwne dzwieki wydaje jakby ptaszki cwierkały:eek::eek: czy to normalne???? ja nigdy nie mialam doczynienia z takim czyms:eek::eek::eek: wiem ze zawsze przed sezonem grzewczym chodza i cos robia na tych ostatnich pietrach z grzejnikami ale kurcze nie wiem o co kaman:eek::eek::eek::eek: zadzwonilam do administracji i juz sie poskarzylam ale dopiero jutro przyjdzie pan to zobaczyc:eek::eek::eek:

Tygrysku nie wiem jak u Ciebie u nas zawsze jak zaczynaja grzac..tak syczy ztych odpowietrzników.....i ja zawsze sie tego panicznie boje myslac,ze cosik jest nie teges..... ja sobie dzisiaj tz odkrece i Ci powiem co i jk u mnie ok?

U nas roznosili juz dawno ze dwa tyg temu nowe katalogi.....:)

Do góry