reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziekuje Madziu....bo ona jest troszke duze...to znaczy długa ta sukienusia jest toszke i czapeczka,ale nie jest chyba tak tragicznie.......

Mari ja trzymała jak panna młoda sukienke ...nasmialam sie jak nic....i te buciki co chwilke sciaga...cos cuzje,ze to bedą niezłe jaja w tym naszym kościółku....

A jak zacznie echo robic to w ogole..

U nas dzisaj śliczna pogoda, więc po pracy, zjedliśmy tylko obiad i na miasto, nałaziłąm sie jak głupek, kupiłam małej butki na wesele i zamówiłam czapeczkę, taką robioną na szydełku, moze kobitka dorobi mi jeszcze sweterek.
Nie mogłam się doczekać kiedy przyjdzie sukienka ktorą zamówiłam na allegro, śliczną błękitną, a ona przyszła zielonkawa:wściekła/y:, a ja nie przepadam za zielonym, i teraz nie wiem w której iść, może zrobię potem fotki i coś mi doradzicie:sorry:
To jest ta sukienka którą zamówiłam:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=717084481

Ostatnia edycja:
Blixniaczku ta sukienka jest przepiekna....no boska...aj zakochałam sie.... kurcze ja mogła tez wiecej połązic za swoja na cywilny,a nie tak od razu kupowac.... teraz to juz po ptokach...

CZEEEEŚŚŚĆĆĆ:-D;-)
ja juz jestem, witam sie narazie i uciekam, bo mam tyle roboty....
wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,

dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-):tak:bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki
Witaj kochana. Szybko przątaj i opowiadaj jak tam wakacje:tak:

To ja mam chyba szczęście, bo u nas to ja nie wstaje:zawstydzona/y: Mój niemężowy wstaje, niezależnie od tego czy ma wolne czy idze na rano, czy na popołudnie do pracy:tak:
Ale masz dobrze. Mój niestety tak jak większośc nie słyszy:no:

Witam
Dopiero dotarłam i tak z doskoku, cały czas cos, chyba na ,łeb dostane przez tą robotę, nawet bb nie mozna spokojnie nadrobic
No ja nie wiem Blizniaku co to za praca żeby nawet na bb nie było czasu:szok:;-):-D:-D:-D

obiadek Karolinki-barszcz ukrainski:-D
obiadek mamusi-kaszka
obiadek tatusia=papryka faszerowana:-D
No a na mnie krzyczałaś że dużo jedzenia robię

Mamuski zapraszam :ninja2:

Nie wiem czy to wdzianko moze byc czy szukac szybko czegos innego....:sorry:

Dziekuje Madziu....bo ona jest troszke duze...to znaczy długa ta sukienusia jest toszke i czapeczka,ale nie jest chyba tak tragicznie.......

Mari ja trzymała jak panna młoda sukienke ...nasmialam sie jak nic....i te buciki co chwilke sciaga...cos cuzje,ze to bedą niezłe jaja w tym naszym kościółku....

A jak zacznie echo robic to w ogole..
Kanusia Mariczka wygląda przepięknie w tej kreacji a do bucików napewno sie przyzwyczai:tak:

Słuchajcie moje dziecko postanowiło nauczyc się chodzic:tak:Martyna ma taki plastikowy stołek żeby sobie sama mogła świecic światło w łazience no i Natalka trzyma się tego stołaka i drepcze za nim. I tak przez cały pokój. A jaka z siebie dumna wtedy:tak:

reklama
Blixniaczku ta sukienka jest przepiekna....no boska...aj zakochałam sie.... kurcze ja mogła tez wiecej połązic za swoja na cywilny,a nie tak od razu kupowac.... teraz to juz po ptokach...

Zgadzam się z Kanusią ta sukienka jest rzeczywiście prześliczna :tak::tak::tak:
Dzięki dziewczyny, ona na zdjęciu jest śliczna, ale jak ją ubrałam to juz nie jest taka cudna, chyba wyglądam jak szafa.
Kanuś, w tamtej sukienusi wyglądasz ślicznie

No ja nie wiem Blizniaku co to za praca żeby nawet na bb nie było czasu:szok:;-):-D:-D:-D

Słuchajcie moje dziecko postanowiło nauczyc się chodzic:tak:Martyna ma taki plastikowy stołek żeby sobie sama mogła świecic światło w łazience no i Natalka trzyma się tego stołaka i drepcze za nim. I tak przez cały pokój. A jaka z siebie dumna wtedy:tak:
No ja tez nie wiem, co to za robota:wściekła/y:

Ale masz zdolniachę w domku, ładnie, ladnie.
Ja to bym jeszcze nie chciała, zeby Młoda chodziła, ale cóż rozwoju sie nie zatrzyma, i tak już wszędzie włazi, a jak bedzie na nogach to będzie jeszcze gorzej:zawstydzona/y:. Ja zaczęłam chodzić jak miałam 10 miesięcy i mam krzywe nogi:szok:

Do góry