reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja tez tak sobie tłumacze, ale czy to możliwe żeby te rosnące ząbki przeszkadzały Nusi az dwa miesiące????

ale u nas zawsze było tak, że po tym jak brałam małego do siebie do łóżka spał już ładnie, ale dzisiaj tak jakoś niespokojnie minęła ta nocka. Poza tym od wczoraj znowu toczy pianę z ust, hahaha, a ostatnio jak miał taka pianę to wyszły zębole... więc może to to.

reklama
Aż tak zle ?? bo nie brzmi to za ciekawie :confused2:

"sprzedam własne dziecko - drugie dodam gratis" :eek::shocked2::-p:-D:-D:-D niezłe :laugh2::laugh2:

One mi się chyba umówiły żeby mnie wykończyc w czasie nieobecności tatusia a że to tylko 3 dni to dają z siebie wszystko:shocked2:Dzisiaj nawet na spacerze był płacz. Na szczęście potem przyjedzie babcia to może chociaż trochę będę miała wytchnienia i sobie posprzątam:tak:

oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)
Tygrysku tylko pozazdrościc takiego grzeczniutkiego tygrysiątka:tak::tak::-):-)

CZEEEEŚŚŚĆĆĆ:-D;-)
ja juz jestem, witam sie narazie i uciekam, bo mam tyle roboty....
wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,

dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-):tak:bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki

mój mężowy tez nie wstaje do Nusi od urodzenia, co prawda nie ma go z nami na co dzień ale jak przyjezdza to nie wstaje, nie słyszy i nie przeszkadza mu ze niuna płacze czy marudzi

To ja mam chyba szczęście, bo u nas to ja nie wstaje:zawstydzona/y: Mój niemężowy wstaje, niezależnie od tego czy ma wolne czy idze na rano, czy na popołudnie do pracy:tak:

Tak w ogóle to dzien dobry:-) Ide szykować obiadek;-)

wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,

dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-):tak:bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki
witaj kochana
streszcenie to dzial pyciola:-D:-D:-D:-D

witamy wtorkowo:tak: jeszcze tylko 12 dni hihihihi i podjem kięłbachy z grilla:-D:-D
nocka jako tako...malutki zasnął o 19.40 pierwsza pobudka o 1.25...wypił herbatke i tak wstawał sobie,na kolankach na nóżki do godzinki 3.00:szok: aż wkoncu mu sie znudziło i padł:-D a potem o 5.20 butla o pospane o 6.15:szok:no ...:eek:

No i mamusia mnie wyprzedziła :sorry: a chciałam być pierwsza :crazy::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Helołłłłł :-D:-D

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D

100 latek szeryfie...:-):-)

Podpinamy się pod piękne życzonka:tak::tak:

A wogóle to dzień dobry wtorkowo:tak:Natalce przebija się piąty ząbek i jest tak niedobra że chwilami mam ochotę wystawic ją na allegro a Martynę dodac gratis:shocked2::-D
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

do później babeczki
witaj Beciak;-)

Tygrysku ale Ty masz kochane dziecko...mój już chyba od 2 miesiecy nie śpi w wózku...jest za bardzo zafascynowany wszytskim dookoła by spać:zawstydzona/y:
Ale pospało Ci to Twoije Tygrysiątko,zazdraszczam:zawstydzona/y:;-)

Witajcie mamuski, my juz jak zwykle po spacerku i zakupach, Julcia kima a ja nadrabiam zaleglosci i biore sie za jakies porządki:tak::tak::tak::tak:no chyba że Tygrysek do mnie wpaadnie to ja sobie poleżę:-D:-D:-D:-D

U nas pierwsza samotna nocka byla ok i tfu tfu oby tak dalej:tak::tak:

Dzisiejszą wizytę u pediatry przełożylam na nastepny tydzien bo nasza pani doktor pojechala na jakąś konferecję:sorry::sorry::sorry:a już do innej iść nie chcę....:confused2::confused2::confused2:

Jutro mamy w planach wizytę u mojej koleżanki ktora ma 2 letniego Juleczka i 2-miesięczną Nelcię....oj bedzie sie dzialo:-D:-D:-D

Kamilko wszystkiego najlepszego z okazji Twojego świeta!!!!!!!!!

Marzycielka czekamy na wieści.....

Tygrysku brawo za wczoraj, dzielny Filipek no i mamuska dała radę:-D:-D:-D
A lodóweczki zazdrościmy

Landrynko my juz jezdzimy w foteliku 9-36kg mamy taki
http://www.rampers.pl/cms/produkt-21-Recaro_Young_Sport-12427477163509-.html# i jestesmy bardzo zadowoloeni Kaja chyba tez taki ma
czasami jeszcze korzystamy z tego 0-13kg zeby za każdym razem ie przepinac go:eek::eek::eek:

I juz nie pamietam co jeszcze mialam napisac:sorry::sorry::sorry:

do później babeczki

Witaj Kochana!!!!:-):-):-)

reklama
i zaś wieje puchami:eek::confused2:
WYŁAZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szybciorem....a tutaj leje...:crazy:

Do góry