reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

gdyz latwiejj mi chyba bedzie wsiąść do osobowego pociagu samej z wózkiem niż do pospiesznego ( szerokość wejścia , wysokość schodków itp) jeny boję się tej podróży:szok::szok: to będzie nasz pierwszy raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek::eek: podobnież muszę kupić zerowy bilet dla Fifa prawdaż to??????????????????????????????????????
Tygrysku kochana kupujesz w kasie bilecik zerowy...nic nie płacisz,ani za bobaska ,ani za wózek....w autobusie sie płaci tylko za wózek cały bilet....paranoja....

no i faktycznie łatwiej sie zapakowac z naszymi "wozami" do osobówki...najlepiej do tego wagonu jak sie konczy jeden skład...taki ze swpokojnie wjedziesz i nie musisz go składac....
Witam
pewnie nikt nie zauważył mojej nieobecności na bb i nikt się za mną nie stesknił:-(

wszystkim solenizantom wszystkiego najjjjlepszego ,dużo całusków od cioci Reni i Victorki , szczególnie dla uroczego cukiereczka Zuzi - która dzisiaj kończy 9 miesięcy:tak:;-).

Reniu a nie wczoraj?????? :rofl2::rofl2::rofl2:
Ja zauwazyłam,a co robiłas jak Cie nie było????

reklama
Kanuś wczoraj osiem miesięcy kończyła Zuzia Agatki - oczywiście tysiąc buziaczków ;-), ale dzisiaj kończą dziewięć miesięcy moja Victorcia i Zuzia Ewelw i nikt nie pamiętał:zawstydzona/y::-(

juz sie poprawiam :zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów;-):-)

boze dziewczyny zaraz zwariuje od godziny latam za moim dzieciem od szuflady do dwd (fał w klawiaturze mi nie dziala:-D wiec musze sie ratowac inna literka:-D) grzebie w szufladzie ja go odciagam to leci postukac w diwiksa normalnie oszaleje zaraz:cool:

Kanuś wczoraj osiem miesięcy kończyła Zuzia Agatki - oczywiście tysiąc buziaczków ;-), ale dzisiaj kończą dziewięć miesięcy moja Victorcia i Zuzia Ewelw i nikt nie pamiętał:zawstydzona/y::-(
100 latek dla Wiktorci i Zuzi , wszystkiego co najpiękniejsze dla Was kochane dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!

zapomnialam się przywitać, Hejo dziewuszki;-)
u nas troszkę lepiej(jeśli chodzi o mnie) a jeśli chodzi o Bianusię to kolejne wyniki w toku i dalej czekamy:zawstydzona/y:
Bianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na raz:-D:-D i w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-):-D

biegnę czytać co u Was:tak:

wkoncu padlo moje male ale co sie nasmialam wlosy sobie zaczał wyrywac :-D tak sie odstresowuje moje dziecko:-D

czy wasze dzieci tez graja sobie palcami na ustach:sorry: niewiem jak to inaczej nazwac mojego nauczyla babcia jakis miesiac temu i tak fajnie mu to wychodzi:tak:

a gdzie dokładnie?
Pyciolku w firmie budowlanej Himmel i Papesch (chyba tak się to pisze:sorry:)
jeny boję się tej podróży:szok::szok: to będzie nasz pierwszy raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek::eek:
Dacie radę Tygrysku;-)

Witam
pewnie nikt nie zauważył mojej nieobecności na bb i nikt się za mną nie stesknił:-(

wszystkim solenizantom wszystkiego najjjjlepszego ,dużo całusków od cioci Reni i Victorki , szczególnie dla uroczego cukiereczka Zuzi - która dzisiaj kończy 9 miesięcy:tak:;-).
Witaj Reniu. Oczywiście, że stęskniłysmy się za Tobą:tak:
Kurczę jaka wtopa:sorry: Jak mogłyśmy zapomnieć o naszych dzisiejszych cudnych solenizantkach:zawstydzona/y:
Zuziu i Vicuniu stooo latek dla Was!!!!!!!!

zapomnialam się przywitać, Hejo dziewuszki;-)
u nas troszkę lepiej(jeśli chodzi o mnie) a jeśli chodzi o Bianusię to kolejne wyniki w toku i dalej czekamy:zawstydzona/y:
Bianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na raz:-D:-D i w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-):-D

biegnę czytać co u Was:tak:
No właśnie zobaczyłam na suwaczek ząbkowy i patrzę a tu aż 3 nowe ząbki:szok: Rzeczwiście dziwna kolejność, ale tak czasem się zdarza:tak: W każdym razie gratulujemy kolejnych perełek;-)
Kankya a kiedy nam pokażesz jakieś zdjątka Bianusi? Widziałysmy ja ostatnią jak malusia była:-( Wstaw jakieś fotki. Prosimy:tak:

reklama
Do góry