reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

gdyz latwiejj mi chyba bedzie wsiąść do osobowego pociagu samej z wózkiem niż do pospiesznego ( szerokość wejścia , wysokość schodków itp) jeny boję się tej podróży:szok::szok: to będzie nasz pierwszy raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek::eek: podobnież muszę kupić zerowy bilet dla Fifa prawdaż to??????????????????????????????????????
Tygrysku kochana kupujesz w kasie bilecik zerowy...nic nie płacisz,ani za bobaska ,ani za wózek....w autobusie sie płaci tylko za wózek cały bilet....paranoja....

no i faktycznie łatwiej sie zapakowac z naszymi "wozami" do osobówki...najlepiej do tego wagonu jak sie konczy jeden skład...taki ze swpokojnie wjedziesz i nie musisz go składac....
Witam
pewnie nikt nie zauważył mojej nieobecności na bb i nikt się za mną nie stesknił:-(

wszystkim solenizantom wszystkiego najjjjlepszego ,dużo całusków od cioci Reni i Victorki , szczególnie dla uroczego cukiereczka Zuzi - która dzisiaj kończy 9 miesięcy:tak:;-).

Reniu a nie wczoraj?????? :rofl2::rofl2::rofl2:
Ja zauwazyłam,a co robiłas jak Cie nie było????

reklama
Kanuś wczoraj osiem miesięcy kończyła Zuzia Agatki - oczywiście tysiąc buziaczków ;-), ale dzisiaj kończą dziewięć miesięcy moja Victorcia i Zuzia Ewelw i nikt nie pamiętał:zawstydzona/y::-(

juz sie poprawiam :zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów;-):-)

boze dziewczyny zaraz zwariuje od godziny latam za moim dzieciem od szuflady do dwd (fał w klawiaturze mi nie dziala:-D wiec musze sie ratowac inna literka:-D) grzebie w szufladzie ja go odciagam to leci postukac w diwiksa normalnie oszaleje zaraz:cool:

Kanuś wczoraj osiem miesięcy kończyła Zuzia Agatki - oczywiście tysiąc buziaczków ;-), ale dzisiaj kończą dziewięć miesięcy moja Victorcia i Zuzia Ewelw i nikt nie pamiętał:zawstydzona/y::-(
100 latek dla Wiktorci i Zuzi , wszystkiego co najpiękniejsze dla Was kochane dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!

zapomnialam się przywitać, Hejo dziewuszki;-)
u nas troszkę lepiej(jeśli chodzi o mnie) a jeśli chodzi o Bianusię to kolejne wyniki w toku i dalej czekamy:zawstydzona/y:
Bianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na raz:-D:-D i w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-):-D

biegnę czytać co u Was:tak:

wkoncu padlo moje male ale co sie nasmialam wlosy sobie zaczał wyrywac :-D tak sie odstresowuje moje dziecko:-D

czy wasze dzieci tez graja sobie palcami na ustach:sorry: niewiem jak to inaczej nazwac mojego nauczyla babcia jakis miesiac temu i tak fajnie mu to wychodzi:tak:

a gdzie dokładnie?
Pyciolku w firmie budowlanej Himmel i Papesch (chyba tak się to pisze:sorry:)
jeny boję się tej podróży:szok::szok: to będzie nasz pierwszy raz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek::eek:
Dacie radę Tygrysku;-)

Witam
pewnie nikt nie zauważył mojej nieobecności na bb i nikt się za mną nie stesknił:-(

wszystkim solenizantom wszystkiego najjjjlepszego ,dużo całusków od cioci Reni i Victorki , szczególnie dla uroczego cukiereczka Zuzi - która dzisiaj kończy 9 miesięcy:tak:;-).
Witaj Reniu. Oczywiście, że stęskniłysmy się za Tobą:tak:
Kurczę jaka wtopa:sorry: Jak mogłyśmy zapomnieć o naszych dzisiejszych cudnych solenizantkach:zawstydzona/y:
Zuziu i Vicuniu stooo latek dla Was!!!!!!!!

zapomnialam się przywitać, Hejo dziewuszki;-)
u nas troszkę lepiej(jeśli chodzi o mnie) a jeśli chodzi o Bianusię to kolejne wyniki w toku i dalej czekamy:zawstydzona/y:
Bianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na raz:-D:-D i w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-):-D

biegnę czytać co u Was:tak:
No właśnie zobaczyłam na suwaczek ząbkowy i patrzę a tu aż 3 nowe ząbki:szok: Rzeczwiście dziwna kolejność, ale tak czasem się zdarza:tak: W każdym razie gratulujemy kolejnych perełek;-)
Kankya a kiedy nam pokażesz jakieś zdjątka Bianusi? Widziałysmy ja ostatnią jak malusia była:-( Wstaw jakieś fotki. Prosimy:tak:

reklama
Do góry