reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nie tylko Wy siedzicie same, ja też i to już o 2 tygodni, nocki tez samotne:-(, chyba znów sie poryczę

Wierzę Ci Bliźniaczku, że jest Ci ciężko, bo ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić takiego życia:-( Ale Ty jesteś silną kobietką, dziś masz gorszy dzień, nawet najlepszym to się zdarza, popłacz sobie jeśli ma to Ci pomóc- mnie to zawsze pomaga:zawstydzona/y: I trzymaj się;-)

reklama
hey

Ale mamy ostanio ciężkie dni. :-(
Młodej chyba ida pierwsze zęby i od 4 dni non-stop marudzenie, kłopoty ze snem i nie chęć do jedzenia.
Masakra no.
Ale w końcu najwyższy już czas na pierwszego zęba:tak:

A po powrocie M.z Pragi mieszkamy z teściami w domku więc nie jest źle bo mamy ogród i psy z głowy a raczej spacery z nimi w taką pogodę jak dzisiaj.
Rodzinę mam blisko i dobrze się czuję.
M. szuka pracy tutaj. Zobaczymy jak Nam się ułoży dalej.

Pozdrawiam Was Gorąco.:-)

Marzycielko będzie dobrze.
Ja na takie ekstremelne marudzenie dałam Ibufen, w sumie może ze dwa razy. I Iggiemu ulżyło, bo żele mają raczej krótkotrwałe działanie.

puk puk mamusie...dobijam się do Was w ten sobotni wieczorek:-)
dzieć kombinuje byle tylko nie spać i walczy w łóżeczku,śmieje się na cały dom:szok::eek:
tatuś się kąpie i zaraz skoczy do sklepu po lecha i chipsy...:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
a Wy jak tam?pewnie siedzicie z mężusiami i też coś pociagacie?:-D

hej hej
Dopiero dotarłam do kompa. Wrócilismy od siostry szybko szykowanko do spanka, kaszka , mały spi ja troche posprzatałam no i jestem.

A mojemu K to chyba nie d ... tylko łapy przymarzły do pomostu bo nawet nie zadzwonił :no:

Cześć Laski! czy jest któraś z Was w stanie streścić ostatni miesiąc :-) please? co u Was?
jak Yoka?
jak wasze dzieciaczki?

reklama
Do góry