reklama
Cześć :-)
za nami pierwsze zajęcia na basenie było bardzo fajnie, Bartek świetnie się bawił
Super, a robiliscie jakies zdjecia chcemy zobaczyc
Super, a robiliscie jakies zdjecia chcemy zobaczyc
nie mam żadnych fotek :-----( mężowy dziś pracuje więc pojechaliśmy z Bartusiem sami i nie miałby kto nam zrobić zdjęć :--(
pyciolek87
Mama Alexa:*
A my chyba dzisiaj nie pojdziemy na spacerek, zimno i kropimęzowy pojechal ogladać auto ale go juz wiem ze go nie kupimy, bo treść ogłoszenia to jak zwykle mega ściema
Idziemy do teściow na obiad wiec mam dzisiaj woln i nie musze gotować
ale Ci dobrze...a ja mimo ze siedze cały dzien w domku to i tak mam strajk i nie gotuje
Cześć :-)
za nami pierwsze zajęcia na basenie było bardzo fajnie, Bartek świetnie się bawił
czekamy na fotki
pyciolek87
moglas kogos poprosic chociaz o jednonie mam żadnych fotek :-----( mężowy dziś pracuje więc pojechaliśmy z Bartusiem sami i nie miałby kto nam zrobić zdjęć :--(
moglas kogos poprosic chociaz o jedno
ale nie było kogo, bo dzisiaj nikt nie był z osobą towarzyszącą, ale będziemy chodzili co tydzień więc na pewno jeszcze fotki będą
87mArTuSia
Fanka BB :)
Widze, że puchy w weekend...wszyscy siedzą całymi rodzinkami, a my z niuńką same, bo tatko w pracy do 19:-( Do tego pogoda do d... i nawet na spacerku nie byłyśmy Lipa, lipa, lipa Najchętniej to położyłabym już siebie i Pati spać
Ponarzekałam trochę i ide bawić sie z dzieckiem, bo domaga się bardzo głośno
pyciolek87
to dokladnie tak samo jak u nas...tatus do 19.00 w pracy:-(Widze, że puchy w weekend...wszyscy siedzą całymi rodzinkami, a my z niuńką same, bo tatko w pracy do 19:-( Do tego pogoda do d... i nawet na spacerku nie byłyśmy Lipa, lipa, lipa Najchętniej to położyłabym już siebie i Pati spać
pozatym moje dziecko jest dzisiaj takie antyspaniu ze szoknie spi juz 4.5 h...i ani sie nie zanosi
My juz po obiadku u teściowej...Julia na szczęście dzisiaj ma bardzo dobry humorek
Chyba dzisiaj jest cos w powietrzu, bo nasza też bezsenna...wstala o 9 i zasnela dopiero po 13(oczywiscie z moja pomoca) i na razie tez nie zamierza drzemacMam nadzieje ze w nocy pośpi
Chyba dzisiaj jest cos w powietrzu, bo nasza też bezsenna...wstala o 9 i zasnela dopiero po 13(oczywiscie z moja pomoca) i na razie tez nie zamierza drzemacMam nadzieje ze w nocy pośpi
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
To raczej dlablizniaku a dlaczego taki humor masz beee ?
ok, cicho sza, jaka lodówka, nie wiem o co chodzinie rozmawiam na temat LODOWKI!!!!!!!!!!!!! pamietajcie to temat tabu!!!!!!!
PowodzeniaA po powrocie M.z Pragi mieszkamy z teściami w domku więc nie jest źle bo mamy ogród i psy z głowy a raczej spacery z nimi w taką pogodę jak dzisiaj.
Rodzinę mam blisko i dobrze się czuję.
M. szuka pracy tutaj. Zobaczymy jak Nam się ułoży dalej.
Super, ja tez dzisiaj byłam ale pod basenem, bo podwoziłam chłopaków, a sama czekałąm z Młodą w aucie bo tak lało, ze nawet na spacer pogoda sie nie nadawała.za nami pierwsze zajęcia na basenie było bardzo fajnie, Bartek świetnie się bawił
Widze, że puchy w weekend...wszyscy siedzą całymi rodzinkami, a my z niuńką same, bo tatko w pracy do 19:-( Do tego pogoda do d... i nawet na spacerku nie byłyśmy Lipa, lipa, lipa Najchętniej to położyłabym już siebie i Pati spać
Nie tylko Wy siedzicie same, ja też i to już o 2 tygodni, nocki tez samotne:-(, chyba znów sie poryczęto dokladnie tak samo jak u nas...tatus do 19.00 w pracy:-(
pozatym moje dziecko jest dzisiaj takie antyspaniu ze szoknie spi juz 4.5 h...i ani sie nie zanosi