reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A my chyba dzisiaj nie pojdziemy na spacerek, zimno i kropi:sorry::sorry::sorry:męzowy pojechal ogladać auto ale go juz wiem ze go nie kupimy, bo treść ogłoszenia to jak zwykle mega ściema:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Idziemy do teściow na obiad wiec mam dzisiaj woln i nie musze gotować:-D:-D:-D

ale Ci dobrze...a ja mimo ze siedze cały dzien w domku to i tak mam strajk i nie gotuje:-D:-D
Cześć :-)

za nami pierwsze zajęcia na basenie :tak: było bardzo fajnie, Bartek świetnie się bawił :tak::tak::tak:

czekamy na fotki:tak:

Widze, że puchy w weekend...wszyscy siedzą całymi rodzinkami, a my z niuńką same, bo tatko w pracy do 19:-( Do tego pogoda do d... i nawet na spacerku nie byłyśmy:sorry: Lipa, lipa, lipa:wściekła/y: Najchętniej to położyłabym już siebie i Pati spać:-D

Ponarzekałam trochę i ide bawić sie z dzieckiem, bo domaga się bardzo głośno:szok:

Widze, że puchy w weekend...wszyscy siedzą całymi rodzinkami, a my z niuńką same, bo tatko w pracy do 19:-( Do tego pogoda do d... i nawet na spacerku nie byłyśmy:sorry: Lipa, lipa, lipa:wściekła/y: Najchętniej to położyłabym już siebie i Pati spać:-D

Ponarzekałam trochę i ide bawić sie z dzieckiem, bo domaga się bardzo głośno:szok:
to dokladnie tak samo jak u nas...tatus do 19.00 w pracy:-(
pozatym moje dziecko jest dzisiaj takie antyspaniu ze szok:szok:nie spi juz 4.5 h...i ani sie nie zanosi:szok:

My juz po obiadku u teściowej...Julia na szczęście dzisiaj ma bardzo dobry humorek:-D:-D:-D

Chyba dzisiaj jest cos w powietrzu, bo nasza też bezsenna...:tak::tak::tak:wstala o 9 i zasnela dopiero po 13(oczywiscie z moja pomoca) i na razie tez nie zamierza drzemac:sorry::sorry::sorry:Mam nadzieje ze w nocy pośpi:eek::eek::eek:

reklama
blizniaku a dlaczego taki humor masz beee ?
To raczej dla :elvis:

nie rozmawiam na temat LODOWKI!!!!!!!!!!!!! pamietajcie to temat tabu!!!!!!!:cool::cool::cool::cool::cool:
ok, cicho sza, jaka lodówka, nie wiem o co chodzi:shocked2:

A po powrocie M.z Pragi mieszkamy z teściami w domku więc nie jest źle bo mamy ogród i psy z głowy a raczej spacery z nimi w taką pogodę jak dzisiaj.
Rodzinę mam blisko i dobrze się czuję.
M. szuka pracy tutaj. Zobaczymy jak Nam się ułoży dalej.
Powodzenia

za nami pierwsze zajęcia na basenie :tak: było bardzo fajnie, Bartek świetnie się bawił :tak::tak::tak:
Super, ja tez dzisiaj byłam ale pod basenem, bo podwoziłam chłopaków, a sama czekałąm z Młodą w aucie bo tak lało, ze nawet na spacer pogoda sie nie nadawała.

to dokladnie tak samo jak u nas...tatus do 19.00 w pracy:-(
pozatym moje dziecko jest dzisiaj takie antyspaniu ze szok:szok:nie spi juz 4.5 h...i ani sie nie zanosi:szok:
Nie tylko Wy siedzicie same, ja też i to już o 2 tygodni, nocki tez samotne:-(, chyba znów sie poryczę

Do góry