oj Sawka..... sprobuj ponownie za jakies czas....ja tez próbowałam ale wymiękłam,a małej nie karmi cycusiem jak Ty....wiec jestes barziej usprawiedliwiona...
tylko ja nie moge słuchać jak Lenka płacze... zaraz mnie tak ściska w brzuchu i serce mi peka... wczoraj tak bardzo płakala i sie żaliła... na razie nie będe jej i siebie stresować... dobrze mówiła moja mam że Nuśka "na głowe mi wejdzie" a ja jej na to pozwolę...
Kanus przesyłam uściski, niedenerwuj sie kochana
aj Sawus ja tez mojej pozwalam i mam efakty broi jak 1000 chłopców juz...ale jak widze oczka ze łzami to pekam jak banka...tak mmay kochana juz...hahaha
I dizekuje kochane moja za uściski:*
no bo to sa chłopy bez serca i mózgu......tyle!!!!!!!
Kaneczko, Tygrysku koniec nerwów...głebokie oddechy musza pomóc
I jeszcze Agacia do uspokajania
oj te oddechy.....zero pomocy z ich strony
hihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!
dostałam pampersy ze streetcom'a , ale... przysłali nie ten rozmiar
trójeczkę
u mnie tez był problem z rozmiarem zeszłam z panem ,ktyóry po wejsciu na 4 pietro patrzał tak litosciwie na mnie na dół i szukalismy 4...trafilismy dopiero za 5 podejsciem....bo kartoniki nie były oznaczone numerkami....
Dziewczyny sory nie odzywalam sie ale was poczytywalam i az mi sie cos robi jak was czytam jak
narzekacie bo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi
sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi
wam to nikt nie dogodziiiiiiiii jedne pracuja i narzekaja ze chca w domu z dzieckiem posiedziec inne siedza w domu i tez narzekaja ze chca do ludzi
i badz tu madrym jak to moj Amo mowi " zrozumiec kobiete zrozumiesz caly swiat- ale to nigdy nie nastapi"
dziewczyny myslcie bardziej pozytywnie macie kochane dzieci i cieszcie sie ze wogole je macie moj Alex jednym swoim usmiechem mi wynagrodzi caly trod dnia...i nieraz nieprzespane nocki
napisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic
Landrynka z cąłym szacunkiem dla Ciebie,bo bardzo Cie lubie....ale zgadzam sie z tym co napisały dziewczyny...od tego jest to forum zeby sie czasem mozna było wygadac i ponarzekac.... nawet na to ,ze mi sie np tusz do rzęs skończył.... wielu z nas robi sie lepiej i lżej na seerduszku jak ma mozliwosć wygadania sie....a tym samym ponarzekania.... i dodatkowo kazda z nas ma inne problemy i sprawy....
uwazam, ze do tego takie stronki zostały stwoarzone.....
Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow
Nasze ogromne gratulacje....
U mnie nic a nic nie lepiej.... maakra jeszcze dzisiaj ta rozmowa z księdzem odnosnie chrzcin.....to sie nasłuchamy....