reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

100 lat solenizantom!!!

My z Tomciem też samotnie :-:)-(, bez tatinka:-(, a mój kompan śpi już drugi raz :-), chyba go nudzę;-);-).

Miłej niedzieli
Pozdrawiam

czesc dziewczyny

U nas znowu zrobił się upał.
Mały wpadł w taki trans raczkowania ze ja juz nie nadążam za nim. Ściaga wszystko, a jak zobaczy laczki to dostaje takie speeda. Boze i to wszystko w tydzien ... no jestem w szoku ... sam zaczął siadac, stawac sam na nogi, i raczkowć , moze to jaki skok rozwojowy :eek:
Ale dążę do tego, ze jak jestem wykonczona, aż tule na raz :eek::eek::-D

Dzisiaj sobie pospałam do 10:30 bo tatus zajął się od rana synkiem (bo synek o 6:30 juz wyspany :eek:). Potem zrobił pyszne snidanko, no normalnioe zyc nie umierac, trzeba było korzystac bo często to się nie zdaza :baffled:.

Sto latek dla Natalki, Hanusi, Alicji i Marianka

Witajcie...nie zdążyłam Wam wczoraj z rana napisać że jedziemy na działeczkę, bo szybciutko spakowalismy sie, ale pewnie i tak nikt nie zauważył że nas nie ma :hmm::no2::hmm::no2::hmm::no2:

A wiec jestesmy, z nowosci u nas to Jula siedzi i juz SAMA SIADA!!!!!na razie udało jej sie to kilka razy:tak::tak::tak::tak:jeszcze nie raczkujemy, ale powli powoli cos w tym kierunku zaczyna dziać się;-);-);-)

I najważniejsze w piatek nie pochwaliłam się MAMY ZĄBKA!!!!!Chyba Julcia pozazdrościła narzeczonemu:-D:-D

Ja dzisiaj ledwo przytomna, nie dość że u nas pada deszcz, wiec szybciutko przyjechalismy z działeczki to jeszcze nocka do d...py!!!!
Jula obudzila sie o 0.30 z mega placzem, pomogl czopek i Nurofen...czyzby drugi ząbek???:baffled::baffled:

Za chwilke :ninja2::ninja2::ninja2:

A co u was??nie wiem czy dam rade poczytac po padam na twarz, Jula teraz spi wiec moze i ja zdrzemnę się.....

Buziaczki dla wszystkich wczoraj i dzisiaj świetujących!!!!!

Witamy się niedzielnie:tak:My dzisiaj same bo tatuś niestety w pracy:-(

Dziękujemy kochanej cioteczce za pamięc:-)
I przesyłamy gorące buziaczki dla współświętujących Hanusi, Marysi i Alicji

aaaaaaa i jeszcze 100 latek dla Marysi

witam my również skladamy najlepsze życzonka dla dzisiejszych solenizanów no i oczywiście najlepsze dla mojej kochanej synowej :tak::-D buziaczki :*

no i dla Marianka naturalnie:******************:tak:

Witam

100 lat solenizantom!!!

My z Tomciem też samotnie :-:)-(, bez tatinka:-(, a mój kompan śpi już drugi raz :-), chyba go nudzę;-);-).

Miłej niedzieli
Pozdrawiam

czesc dziewczyny

U nas znowu zrobił się upał.
Mały wpadł w taki trans raczkowania ze ja juz nie nadążam za nim. Ściaga wszystko, a jak zobaczy laczki to dostaje takie speeda. Boze i to wszystko w tydzien ... no jestem w szoku ... sam zaczął siadac, stawac sam na nogi, i raczkowć , moze to jaki skok rozwojowy :eek:
Ale dążę do tego, ze jak jestem wykonczona, aż tule na raz :eek::eek::-D

Dzisiaj sobie pospałam do 10:30 bo tatus zajął się od rana synkiem (bo synek o 6:30 juz wyspany :eek:). Potem zrobił pyszne snidanko, no normalnioe zyc nie umierac, trzeba było korzystac bo często to się nie zdaza :baffled:.

Sto latek dla Natalki, Hanusi, Alicji i Marianka

Witajcie...nie zdążyłam Wam wczoraj z rana napisać że jedziemy na działeczkę, bo szybciutko spakowalismy sie, ale pewnie i tak nikt nie zauważył że nas nie ma :hmm::no2::hmm::no2::hmm::no2:

A wiec jestesmy, z nowosci u nas to Jula siedzi i juz SAMA SIADA!!!!!na razie udało jej sie to kilka razy:tak::tak::tak::tak:jeszcze nie raczkujemy, ale powli powoli cos w tym kierunku zaczyna dziać się;-);-);-)

I najważniejsze w piatek nie pochwaliłam się MAMY ZĄBKA!!!!!Chyba Julcia pozazdrościła narzeczonemu:-D:-D

Ja dzisiaj ledwo przytomna, nie dość że u nas pada deszcz, wiec szybciutko przyjechalismy z działeczki to jeszcze nocka do d...py!!!!
Jula obudzila sie o 0.30 z mega placzem, pomogl czopek i Nurofen...czyzby drugi ząbek???:baffled::baffled:

Za chwilke :ninja2::ninja2::ninja2:

A co u was??nie wiem czy dam rade poczytac po padam na twarz, Jula teraz spi wiec moze i ja zdrzemnę się.....

Buziaczki dla wszystkich wczoraj i dzisiaj świetujących!!!!!
dziekujemy baaardzo wszystkim kochanym cioteczkom:-):-):-)

Witam mamusie.

Bardzo przepraszamy że tak dłuuuuugo się nie odzywałam.
Umarł mój dziadek więc kilka dni mnie nie było a później mała bardzo marudziła i też nie miałam czasu. Od 4 dni was nadrabiam co by być na bieżąco ale mała za bardzo nie daj. Ale w końcu się udało jupi!! Bo tatuś dzisiaj zabrał małą do rodziców swoich i zostałam sam więc miałam czas na ogarnięcie chatki i nadrobienie was.

Kamusiu gratuluję ślubu.

Gabi nadal nie ma narzeczonego, może jeszcze jakiś kawaler został wolny.

Mała już załatwiła miśkowi telefon zaśliniła głośnik.

Nie wiem co jeszcze miałam napisać tyle tego było że zapomniałam.

Witamy wieczorkiem, my juz spowrotem w domku:tak:

witamy sie i my:-):-)
Ja tez nie wiem czy dam rade bo jutro przyjezdzaja tesciowie trzeba sprzatac,jechac na zakupy itd....ale jak sie wpasuje w ustalona godzine to bardzo cheeeetnie!!!
Chociaz nastroj mam chyba troche do bani,bo moj maz,ktory wczoraj poszedl na impreze do teraz nie powrocil:baffled::baffled::baffled:.....i nie odbiera telefonu,wiec czeka go jazda bez trzymanki jak juz przypomni sobie ze ma dom i malutkie dziecko:angry:

i jak Kajuchna wrócił juz mężowy???:no:
ma dużego kopa ode mnie:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów
:-):-)

reklama
Do góry