pyciolek87
Mama Alexa:*
aaaaaaa i jeszcze 100 latek dla Marysi
no i dla Marianka naturalnie:******************
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy się niedzielnieMy dzisiaj same bo tatuś niestety w pracy:-(
Dziękujemy kochanej cioteczce za pamięc:-)
I przesyłamy gorące buziaczki dla współświętujących Hanusi, Marysi i Alicji
witam my również skladamy najlepsze życzonka dla dzisiejszych solenizanów no i oczywiście najlepsze dla mojej kochanej synowej buziaczki :*
no i dla Marianka naturalnie:******************
Witam
100 lat solenizantom!!!
My z Tomciem też samotnie :--(, bez tatinka:-(, a mój kompan śpi już drugi raz :-), chyba go nudzę;-);-).
Miłej niedzieli
Pozdrawiam
czesc dziewczyny
U nas znowu zrobił się upał.
Mały wpadł w taki trans raczkowania ze ja juz nie nadążam za nim. Ściaga wszystko, a jak zobaczy laczki to dostaje takie speeda. Boze i to wszystko w tydzien ... no jestem w szoku ... sam zaczął siadac, stawac sam na nogi, i raczkowć , moze to jaki skok rozwojowy
Ale dążę do tego, ze jak jestem wykonczona, aż tule na raz
Dzisiaj sobie pospałam do 10:30 bo tatus zajął się od rana synkiem (bo synek o 6:30 juz wyspany ). Potem zrobił pyszne snidanko, no normalnioe zyc nie umierac, trzeba było korzystac bo często to się nie zdaza .
Sto latek dla Natalki, Hanusi, Alicji i Marianka
dziekujemy baaardzo wszystkim kochanym cioteczkom:-):-):-)Witajcie...nie zdążyłam Wam wczoraj z rana napisać że jedziemy na działeczkę, bo szybciutko spakowalismy sie, ale pewnie i tak nikt nie zauważył że nas nie ma
A wiec jestesmy, z nowosci u nas to Jula siedzi i juz SAMA SIADA!!!!!na razie udało jej sie to kilka razyjeszcze nie raczkujemy, ale powli powoli cos w tym kierunku zaczyna dziać się;-);-);-)
I najważniejsze w piatek nie pochwaliłam się MAMY ZĄBKA!!!!!Chyba Julcia pozazdrościła narzeczonemu
Ja dzisiaj ledwo przytomna, nie dość że u nas pada deszcz, wiec szybciutko przyjechalismy z działeczki to jeszcze nocka do d...py!!!!
Jula obudzila sie o 0.30 z mega placzem, pomogl czopek i Nurofen...czyzby drugi ząbek???
Za chwilke
A co u was??nie wiem czy dam rade poczytac po padam na twarz, Jula teraz spi wiec moze i ja zdrzemnę się.....
Buziaczki dla wszystkich wczoraj i dzisiaj świetujących!!!!!
100 lat solenizantom!!!
Sto latek dla Natalki, Hanusi, Alicji i Marianka
Dziękujemy ślicznie cioteczkom za życzonkaBuziaczki dla wszystkich wczoraj i dzisiaj świetujących!!!!!
witamy sie i my:-):-)
Ja tez nie wiem czy dam rade bo jutro przyjezdzaja tesciowie trzeba sprzatac,jechac na zakupy itd....ale jak sie wpasuje w ustalona godzine to bardzo cheeeetnie!!!
Chociaz nastroj mam chyba troche do bani,bo moj maz,ktory wczoraj poszedl na impreze do teraz nie powrocil.....i nie odbiera telefonu,wiec czeka go jazda bez trzymanki jak juz przypomni sobie ze ma dom i malutkie dziecko